Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.345
Cevap
152
Favori
214.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cooler Master kasa tam olarak hangisi? Geçenlerde reddit üzerinde görmüştüm bazı haberler. Ama bulamadım tekrar. Model ismi nedir?
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım yerde aynı Türkiye gibi ekstra gümrük vergisi ekstra ülke içi posta ücreti falan ödeniyor Aliexpress için. Şimdilik elimde zaten Louqe Ghost var, çift fanlı 2070 falan var. Olur da satarsam sistemi bunu alabilirim veya alırsam da satmak için alırım.

Bu kasada psu da biraz sorun. Fsp 400w gold sertifikalı flex-atx psu lazım, yaşadığım yerde bu da bulunmuyor. Zaten bu psu üretilmiyor artık. Ancak stokta kalanlardan bulmak lazım.

Psu'yu alınca öylece kullanmak da sıkıntı çünkü 40mm fanla geliyor çılgın gibi dönen. Server rack psu'su çünkü, gürültü önemli değil server sistemlerde malum. Onu 40mm Noctua ile değiştirmek lazım.

Alpenföhn Black Ridge sığar sanırım buna. 3700x veya 3600 ile beraber kullanılabilir undervolt ile. Ekran kartı olarak da maksimum tek fanlı 2070 takılabiliyor ancak bulmak imkansız gibi bu kartları. 2060 6gb Asus Phoenix veya Palit'in bir modeli var en güçlü ekran kartı bu sisteme bunlar olur.

Tamamen zevkine yaparsam yaparım ama ilgimi çekti açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Haziran 2020; 17:2:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Omara kullanıcısına yanıt
    Ncase M1 çakması olmuş iyi de olmuş çünkü kusursuz bir tasarım ve ebatta Ncase M1.
    Bulunmuyor üstelik.

• SFF / MINI ITX Severler Kulübü

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

An itibariyle durum bu. Ya custom loop biraz daha büyük ve biraz daha güçlü bir sistem yapacağım ya da daha da ufak bir kasaya nispeten daha zayıf bir sistem kuracağım. Aslında elimdeki sistem kusursuz şu an için. Can sıkıntısı yüzünden vazgeçeceğim sanırım.

• L.J kullanıcısına yanıt
    serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    hocam evet fiyat ve bulunabilirlik açısından ipi göğüsleyebilir. h1 de çok satıyor sanırım.

tabii ki hocam haber veririm inşallah. bir yerde temmuz ayı demişler başka bir yerde q3 sonu demişler.@serin_su842

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCRV

Arkadaşlar Merhaba

Ufak bir kasa aldım ancak ekran kartının bağlantı bölümü büyük kalıyor.

Ekran kartınun kutusundan kasaya uygun başlık çıktı.(Resimde solda).Monitör çıkışı iptal oluyor.HDMI ve DVI kalıyor.

Şu anki başlığı çıkarıp yenisini nasıl takabilirim?

Yardımcı olabilir misiniz.
    daha detayli foto atabilirseniz belki yardimci olabiliriz ama resimden gordugum kadari ile eger o parca yerinden cikiyorsa portlarin iki tarafindaki kablolarin vidalarini tutturmak icin olan standoff lar anakart stand off u gibidir ve onlar uygun bir anahtar yada pense ile cevrilerek sokulebilir. muhtemelen ondeki plakayi onlar tutuyor ama dedigim gibi daha detayli fotolar atmaniz lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

yakında çıkacak cooler master kasa buymuş. ben acayip beğendim. fiyat olarak da uygun olabilir demişler. acelesi olmayanlar bekleyebilir.

Daha farklı fotoları veya teknik verileri var mı bu modelin.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    hocam alttaki linkte birçok fotoğraf bulabilirsiniz. ama net özellikler belli değil sanırım.

自作とゲームと趣味の日々
    Mini-ITX対応PCケース「Cooler Master NR200」が登場予定 : 自作とゲームと趣味の日々
    http://blog.livedoor.jp/wisteriear/archives/1077628550.html

Güzel gözüküyor.

• Türkiye'den Dark,Rampage markalar bunların çakmasını neden yapmaz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

hayırlı olsun sistem zaten bitmiş bir kasa kalmış :) eğer stok soğutucu kullanacaksan sg13 için epey bir yer kalacaktır. resimleri ekliyorum kendi sistemimden referans olur. benim kurduğum düzende cpu fanı yukarı doğru üflüyorum psu nun içine. psu fanıda gelen havayı arkadan dışarı atıyor. yanı sıcak havanın çıkışı için kesintisiz bir otoyol var diyebiliriz :) bunları iyi ayarlarsan arada hiç boşluk bile olmasa dez avantaja dönüşmeyecektir. benim soğutucunun yüksekliği 58mm. resimde de göreceğin gibi bu halde bile eğer normal atx kullanmış olsaydım yine olurdu. stok intel eminim çok daha alçaktır. http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken-2-rev-b.html
    yukarıda bir 3.5 tam boy hdd takılı. tabanda tam anakartın önünde bir adet 2.5 ssd takılı birde anakartın altında bir M.2 ssd var toplam 3 depolama bu kasa için bence çok iyi.
    Bende bu şekilde bir cpu fan kullanmak istiyorum. Nerden bulabilirim? Big Shuriken satan bir yer var mI?
    Anakart MSI B450I işlemci Ryzen 5 1600AF, PSU ATX

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Bende bu şekilde bir cpu fan kullanmak istiyorum. Nerden bulabilirim? Big Shuriken satan bir yer var mI?
    Anakart MSI B450I işlemci Ryzen 5 1600AF, PSU ATX

Alıntıları Göster
    big shuriken galiba benim aldigim artik satilmiyorda yenisi var ama noctua sanirim bendeki modelin muadilini yapti tahminen ona daha rahat erisirsiniz. resimlerde goruldugu gibi psu ile benim cooler arasinda ciddi bir mesafe var. bu sogutucu tam 58mm kagit ustunde.
    www.scythe-eu.com
    Big Shuriken 2 Rev. B: CPU Kühler, Lüfter, Lüftersteuerung von Scythe
    http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken-2-rev-b.html
    muadili galiba noctua n12s ve tam rakibi suan
    www.scythe-eu.com
    Big Shuriken 3: CPU Kühler, Lüfter, Lüftersteuerung von Scythe
    http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken-3.html
    ikiside olur hangisini daha ucuza bulabilirsen kafa kafaya giden 2 sogutucu.

soyle 2 tane video var izlemeni tavsiye ederim

• yukarıda fotoğraflarını attığım cooler master nr200 kasa amazon.com’da önsiparişe açılmış. ön sipariş fiyatı normal versiyon için 79.99$ olarak belirlenmiş. camlı versiyonu ise 99.99$

Fiyatları fena durmuyor. Umarım burada da satılır.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    fiyat çok iyi hocam. 20litre civarı hoş bir kasa olmuş. normal versiyonu mu alsam yoksa camlı mı alsam emin olamadım. gerçekten versatile kelimesinin karşılığı olmuş kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 21 Haziran 2020; 11:25:10 >
    Soğutma ve bileşen desteği güzel duruyor. Cam panel olan daha şık olacaktır. Ekran kartını dik takma imkanı da var. Bakalım bir çıksın ve incelemelerini görelim. 80-100USD fiyatı ile TR fiyatlaması da 750-950TL gibi olacaktır.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    belki Coolermaster_Türkiye burada ne zaman satışa sunulacağını bilir.

• Core v1 arıyorum. Kendisi eşi dostu satmak isteyen varsa Bilginize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

yukarıda fotoğraflarını attığım cooler master nr200 kasa amazon.com’da önsiparişe açılmış. ön sipariş fiyatı normal versiyon için 79.99$ olarak belirlenmiş. camlı versiyonu ise 99.99$
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:26:54 >
  • 935 TL MSI B450I GAMING PLUS AC AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DisplayPort mini ITX Anakart
    inventus
    MSI B450I GAMING PLUS AC AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DisplayPort mini ITX Anakart - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10596

620 TL SilverStone Sugo SG13B 500W Güç Kaynaklı Mini ITX Performans Kasası (SST-SG13B-500)
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    SilverStone Sugo SG13B 500W Güç Kaynaklı Mini ITX Performans Kasası (SST-SG13B-500) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-sugo-sg13b-500w-guc-kaynakli-micro-atx-mini-itx-performans-kasasi.html

600 TL COOLER MASTER Mastercase H100 Mini-ITX, 200mm RGB fanlı Mesh Panel Kasa
    inventus
    COOLER MASTER Mastercase H100 Mini-ITX, 200mm RGB fanlı Mesh Panel Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10464
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.