Bildirim
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (43. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
26 oy
Öne Çıkar
![](/static/forum/img/popularite.png)
79. Sırada
bugün en iyi #19
Giriş
-
Şu kasa da çok iyi duruyor. Xbox ın yeni çıkacak xbox series x oyun konsoluna benziyor.
SİLVERSTONE LUCİD LD03Sinerji.gen.tr
SilverStone Lucid Serisi LD03 3x Tempered Glass Siyah USB 3.0 Mini-ITX Mini Tower Kasahttps://www.sinerji.gen.tr/silverstone-lucid-serisi-ld03-3x-tempered-glass-siyah-usb-30-mini-itx-mini-tower-kasa-p-30892
-
hocam amazon almanya’dan falan alıcaz artık...
guguk hocam bu kasa benim de beğendiğim bir kasa. yakında ekran kartı tarafında filtre olan modeli çıkacak. ld03-af olarak geçiyor. o beklenebilir. gerçi paneli ayrı olarak da satacaklar. eğer indirim görürse ayrı ayrı da alınabilir.
@guguk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam bilmiyordum. Bende araştırma aşamasındayım. Tv ye bağlı oyun konsolu gibi kullanacağım gamer pc yaratma çabasındayım. Fractal Design Node 202 Çok fama yattı ya Fractal Design Node 202 Yada ld03-af alacağım gibi araştırmadayım. -
hocam pc yanına phanteks evolv shift de güzel oluyor. forumda uygun fiyata satan bir arkadaş vardı. ekran kartı tarafına arka panele de mesh panel alırsınız güzel olur. ona da bir bakın derim. söylediğiniz kasalar da çok güzel kasalar. beni de bu ara şeytan dürtüyor kasa değiştirme konusunda ama yukarıda yazdığım cooler master kasayı bekleyeceğim sanırım.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:26:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Bu arada LD03B-AF amazon.de ön siparişe açılmış ama fiyat uçuk 246 euro ya geliyor 1900 tl civarı ve 30 haziranda satışa sunulacakmış. -
500TL üst sınır ile Sugo hariç pek bir seçeneğiniz olmaz hocam. Thermaltake Core V1 bazen stoklara giriyor. Sugo'ya göe daha büyük bir kasa. Ama bu hacim çok fazla bir avantaj olarak geri dönmüyor. yine ön tarafa fan/radyatör fanı takacaksınız. Arkada 2x80mm egsoz fanları var. Kaliteli 80mm PWM fanlar zaten ucuz değil. Büyük olmasına rağmen ekran kartı açısından da bir getirisi yok. Sugo kompakt da olsa ATX PSU destekliyor. PSU açısından V1 biraz daha esnek. -
Bu kasanın AF (Air Flow) sürümü duyuruldu. Yan panele ekran kartı direk dışarıdan da hava alabilsin diye hava açıklıkları eklenmiş.
Haziran sonunda çıkması ve 130USD fiyatlı olması bekleniyor. AF olmayan sürümü de zaten şu an TR'de 1100TL.
Eğer sırf yeni diye fiyatını şişirmezler ise AF sürümü de denk/akın fiyattan çıkacaktır.
Güzel kasalar ama 800-900TL bandında olsa çok daha albenisi yüksek olur.TechPowerUp
SilverStone Rolls Out Lucid LD03-AF Case, Improved VGA Airflow vs. Original LD03https://www.techpowerup.com/268350/silverstone-rolls-out-lucid-ld03-af-case-improved-vga-airflow-vs-original-ld03
Mesajınızı sonra gördüm. 169Euro çok yüksek bir rakam. Kargo vs. kısmı ayrı zaten. O fiyata fazla satılmaz gibi geldi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Haziran 2020; 12:6:45 >
-
Şu kasa çok ilgimi çekti. Getirtebilirsem denemeye çalışacağım.
Şu da incelemesiOptimum Techyoutube
K39 Review - Ultimate Sub 5L Case?https://www.youtube.com/watch?v=dyCtUyDmAdU&app=desktop
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam dediğim de af versiyonu Aşağıda satışta ama dediğim gibi 1800tl ye geliyor kargosu vs herşeyi ile www.amazon.de
Silverstone SST-LD03B-AF Lucid Mini Tower Mini-ITX: Amazon.de: Computer & Zubehörhttps://www.amazon.de/gp/product/B0897TT86D/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 -
ön sipariş fiyatı bu sanırım. çıkınca düşer diye düşünüyorum.
ama şu an önceliğim cooler master kasayı beklemek. çoktan inceleme yapan kişilere ürün verilmiş diye okudum. 100-110$ bandında olacak diyorlar. birkaç fotoğraf daha sızmış sanırım. ben çok beğendim kasayı.
Gördüm hocam. Ama şu an AF sürümü çok pahalı. Eğer yan kapak ayrıca satılacaksa o da değerlendirilebilir. Bir de kullanıcı kitlesi daha kısıtlı bir ürün. TR fiyatlaması ona göre yapılıyor sanki biraz.
Örneğin RVZ03B Amazon DE fiyatı kargo ve vergi dahil 161 Euro ama TR fiyatı kargo dahil 915TL gibi.
Keza LD03B normal sürüm de kargo ve vergi dahil 180 Euro gibi. Aam bu sürüm şu an kargo dahil 1120-1130 TL gibi TR'de.
Zaten Teknobiyoik getiriyor Silverstone ürünlerini. LD03 AF sürümünü de umarım makul bir fiyat ile getirip satar.
Çıkış fiyatı çok yüksek gözüküyor şu an. 130 USD/Euro gibi olsa burada 1200Tl fiyatla satılabilir aslında.
Şimdilik ben de Sugo ile devam ediyorum. Bu kasayı değerlendirebilirim belki ama biraz gereksiz yüksek duruyor fiyatları. -
hocam ayrı satılacak diye biliyorum kapak evet.
O da bir seçenek olabilir. Ama şimdilik AF sürümünün TR çıkışını ve fiyatı görmek için bekleyeceğim. 1000TL üzerinde farklı alternatif kasalar da olabilir. Açıkçası Sugo'dan da memnunum.
Uzun kasa ITX de olsa gözüme büyük gözüküyor. Elimde RVZ03 Raven vardı. Sıfır olarak sattım onu. Oldukça ince ve dar. Sugo çoğu durumda istediğim donanımları da alıyor.
Duruma göre işlemciyi Ryzen 3600 veya çıkacak olan 4000 serisininden 6/12 işlemcisi ile yükselteceğim. 120mm sıvı soğutma yeterli olur. Şu an XPG Core Reactor kullanıyorum ama elimde Seasonşx SGX650 SFX-L PSU da var. Belki PSU'yu onunla değiştirip yan tarafa slim bir Noctua fanı da egsoz desteği yaparım. Ekran kartı tarafı zaten direk havayı dışarıdan alıyor. Birçok ekran kartı da sığabilecek durumda.
Bir de açıkçası 4600/4700G APU'yu görmek istiyorum. Eğer CPU performansları Ryzen 3600/3700 gibi olursa onlardan birisini de düşünebilirim. Ekran kartı/oyun kullanımım sürekli olmuyor bile.
Aslında sesli düşününce 1000TL+ verip kasa değiştirmek hiç makul gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Haziran 2020; 12:36:47 >
-
Sandviç tarzı kasalar acayip hoşuma gidiyor alıp kullanan var sıcaklık olarak avantajı nasıldır sonuçta ekran kartı işlemci sıcaklığı birbirinden etkilenmiyor. Ayni tasarıma sahip pleksi den yapmayı düşünüyorum bi kasaya bin tl veremem pleksi ile yari yarıya maal ederim diye tahmin ediyorum yanlar ful mesh olacak var mıdır buna cesaret eden yapan bilen tecrübeli biri
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:26:28 >
Aynen öyle oluyor. Belli bir hacmin üstüne çıkınca ve hala ITX parçalar ile kısıtlı kalınca o zaman anlamlı olmuyor. Yoksa NZXT Manta gibi bir ITX kasa da var piyasada. NZXT kasaları da ayrıca severim. ATX kasam Noctis N450 idi ama o kasaya ITX demek komik. LD03B AF kasayı değerlendirmeye alabilirim. Ama fiyatı önemli. Biraz keyfi bir anıma gelmesi lazım. Ekran kartı açısından bana avantaj sağlar. Yoksa şu an Sugo13 her işimi görüyor zaten. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:26:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X