Arkadaşlar öncelikle led tv karşıtı biri olarak sahnelerin doğallığını yok ettiğini düşünürdüm ve o sebeple evime ilk olarak bir plazma aldım, evlenmemden sonra ikinci bir televizyon ihtiyacı hissetmeye başladık ve tv araştırmasına girdim. geçen gün electro world de Sharp markasını gördüm ve ciddi şekilde electro worldün sharp marka televizyonları satmaya hevesli oldukları bilincine kapıldım. İnternette biraz araştırınca sharp televizyonların ciddi bir kalite farkı olduğunu söylemelerine rağmen neden fiyatları diğer markalara göre daha ucuz onu çözemedim...
Şimdi electroworld de gördüğüm model Sharp 40le824e modelinde içinde hd uydu alıcısı olduğu, internetten google bağlanarak video aratıp seyredebildiğimizi canlı olarak gördüm. Ayrıca içinde wifi adaptör çıktığını kablosuz olarak internete bağlandığından felan bahsettiler. Fiyat olarakta 2499 TL etiket vardı pazarlıkla 2349 liraya kadar düşebileceklerini söylediler önerilerinizi bekliyorum...
sony kdl 40hx720 samsung 40d7000 yada sharp hangi modeli ?
Arkadaşlar pek fazla anlamadığım bi konu, Tavsiyenize ve düşüncelerinize ihtiyacım var, sadece netten araştırarak bu modelleri buldum. Samsung dan ışık sızmaları ve bulutlanma sorunundan dolayı biraz soğudum, Sony nin dahili wifi aparatı olmaması ve sanırım mkv yada diğer formatlı filmleri oynatmaması (bu konuda yanılıyor olabilirim) beni soğuttu, Alternatif olarak sharp'ı düşünüyorum. Sharp hakkında bilgisi olan yada kullanan varsa yorumlarını ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim..