Şimdi Ara

Sharp SJ-XG740G SL buzdolabı nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hiç aklımda yokken sharp marka buzdolabını önceki konularda gördüm. Başlıktaki ürün nasıldır, yorumlarınızı bekliyorum. Benim için en önemli unsur sessiz olması, baktığım ürünler arasında en sessiz çalışan sharp herhalde, daha sessizi varsa önerilere açığım. Servis konusu önemli değil istanbuldayım servisi bana zaten yakın şimdiden belirteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parezer kullanıcısına yanıt
    BEnde sesiz buzfolabı arayışındayım,geçen gün you tube da özel bir servis siemens marka dolabın arka kapağını açıyor ve sessizliğe bakın diyor ,kamera 1 1.5 metre mesafeden kayıt yapıyırdu hiç ses yok idi kamerayı motorun dibine yapıştırdı tesmen anca ozaman ses duyulmaya başlandı ayrıca motor dolaba dört bacaktan yaylı sistemle bağlanmış idi yani amortisörlü sistem gibi ,motorunda markası panasonic di ,siemens yada boschun hangi modeli acaba panasonic sessiz motor kullanıyor diyo merak içindeyim bende,araştırcam bakalım,
    Sharp iyi deniyor ama siemens yada boschun panasonic motorlu dolabını bulabilirseniz kesin bakaın ve inceleyin ne dediğini anlarsınız,gerçi yetkili satıcılarda açıkdaki dolaplardanda anlaşılabilir bilgileri vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Aslında Bosch KGN86AI42N alıyordum sonra biraz araştırınca çok sesli çalıştığını öğrenince vazgeçtim. Hatta sesli çalışmakta öte bir çok modeli arızalı galiba youtube den izlediğim videolarda traktör gibi ses çıkarıyor. Sharp teknik verilere göre 37 dB gözüküyor. Siemenslere hiç bakmadım bilgim yok

• parezer kullanıcısına yanıt
    Siemensin hangi modeliyse bu modeli bulmak lazım,ciddi ciddi dolap sessiz.

Link aşşada izleyin

Fatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
    En İyi Buzdolabı Motoru Olabilir mi? Panasonic Buzdolabı Kompresörü Sesi!
    https://m.youtube.com/watch?v=o2E5kyNCpDQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 2 Aralık 2018; 13:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Siemensin hangi modeliyse bu modeli bulmak lazım,ciddi ciddi dolap sessiz.

Link aşşada izleyin

https://m.youtube.com/watch?v=o2E5kyNCpDQ
    Ben de buzdolabı almak için araştırıyorum. Siemens in modelleri aklıma yatıyor ama bir türlü karar veremedim. Hiç yorum bulamadım. Özellikle IQ 500 serisi hakkında. Siz aldınız mı?

• A+++ Bosch gurubunda hepsi sessiz. Sorunlu olanlar önceki seri A++ Çin malı Jiaxipera kompresör olanlar, ses yapanlar da onlar.

Bu arada Sharp ı artık Vestel üretiyor bilginize.

• autolover A kullanıcısına yanıt
    Kesinmidir bu bilgi,videolarda izlediğimiz ve forumda bolca şikayet olan seri eski seri olan a++ diyorsunuz,
    Profilo a++ olan modeliyle bosch ve siemensin a+++ olan model tip ve şekil şemal olarak hemen hemen aynı sadece elektrirksel veri farklılığı var,ozaman eski bosch larda şuanki prifilo a++ sın aynı idi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sharp SJ-XG740G
    4 yıl önce açıldı
    Sharp SJ-PT69R-HS ve SJ-PT64R-HS
    15 yıl önce açıldı
    panasonic Etherea nasıldır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Kesinmidir bu bilgi,videolarda izlediğimiz ve forumda bolca şikayet olan seri eski seri olan a++ diyorsunuz,
    Profilo a++ olan modeliyle bosch ve siemensin a+++ olan model tip ve şekil şemal olarak hemen hemen aynı sadece elektrirksel veri farklılığı var,ozaman eski bosch larda şuanki prifilo a++ sın aynı idi.
    Bizzat kendim inceledim. Showroom arka ızgara dan gözüküyor. A++ olanların kompresörü Jiaxipera, A+++ olanlar Embraco marka. Bosch KGN86AI42AN ve Siemens KG86NAI42 üzerindeki marka yazısı hariç birebir motoruna kadar aynı.Çalıştığında anlamadık dibine eğilip kulak dayayınca anca anlaşılıyor . Fabrikasyon hatalı olur onu bilemem ama çok sessiz.

Profilo nun xxl A+++ piyasada yok şu an. Olsa o da aynı olacaktı.

Zaten A++ ile A+++ arasında ciddi sarfiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autolover -- 6 Aralık 2018; 18:33:24 >

• autolover A kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı ozaman teşekkür ederim,çalışıp çalışmadığını kulağı dayayıp anlamaya çalıştık dediğiniz için şunu söyleyim ozaman,bu başlıkda paylaştığım panasonic motorlu siemens dolap videosu vardı,ordada tamirci kulağı dayayıp anca duyuluyordu sesi hatta kamera motora 10 15 cm yaklaşınca anca ses geliyordu motor panasonik be ufak yaylar üstünde idi motor,
    Boschun bu seride videodaki sessizlikde ise ciddi iyi bir sessizlik denebilir ozaman

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    Ciddi sessiz evet ama malzeme kalitesini beğenmedim. Raflar vs sağlam görünmüyor.

Profilo ya göre kompresörü bir kenara koyarsak Siemens ve Bosch un her parçası aynı ama montajda daha özenilmiş havası verdi.Birleşim yerlerinden belli oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.