Şimdi Ara

SHARP SX-8800 ANFİ İÇİN KOLON SEÇİMİ. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA. FORUMUN YENİ ÜYESİYİM SÜRÇÜ LİSAN EDERSEM AFFOLA.
    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BENİM İKİ TANE SORUM OLACAK EĞER CVP VERİRSENİR SEVİNİRİM.
    SHARP SX-8800 MARKA 8 OHMDA 2X200 WATT GÜÇ VEREN BİR ANFİM VAR. BU ANFİDE A+B OLMAK ÜZERE 4 ÇIKIŞ VAR BİRİNCİ SORUM. 2 TANE 200 VATLIK KOLON BAĞLAYABİLİRİM 4 TANE BAĞLAMAK İSTERSEM 100 ER WATLIK KOLONMU BAĞLAMALIYIM.
    BİRDE SOURRAND ÇIKIŞI VAR ORAYADA 2 TANE KOLON BAĞLAYA BİLİRİM ONLAR KAÇ WATLIK OLMALI.
    DİĞER SORUM İSE ŞU. 8 OHM LUK İKİ TANE KULE KOLUNU PARALEL BAĞLAYARAK 4 OHM'A DÜSÜRÜBİLİRMİYİM. ANFİM 4 OHM DA ÇALIŞABİLİYOR. EĞER OLURSA 3 YOLLU KULE KOLUNUN SADECE DIŞARI ÇIKAN ARTI EKSİ UÇLARINI PARALEL BAĞLAYIP DİREK ANFİYE GİRMEM YETERLİ OLACAKMIDIR. ZİRA KOLANDAKİ BAS MİD TİZ YİNE KENDİ BİLDİĞİ GİBİ ÇALACAKMI. KAFASI KARIŞMASIN SONRA
    ANFİ 8 OHM DA 2X200 4 OHM DA 2X320 GÜÇ VERİYOR DİYE DUYDUM ASLI VARMI BİLMİYORUM. BEN 4 TANE 8 OHM 150-160 WATLIK KULE KOLUNU PARALEL BAĞLAYIP 4 OHM DÜŞÜRÜP ANFİYE GİRMEK İSTİYORUM BU OLURMU. ŞİMDİDEN VERECEGİNİZ DEGERLİ CVP LAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
     SHARP SX-8800 ANFİ İÇİN KOLON SEÇİMİ. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SHARP SX-8800 ANFİ İÇİN KOLON SEÇİMİ. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Forum hayırlı olsun ...Büyük harf kullanmadan yazarsan daha iyi olur genellikle karşındakini azarlamak istediğinde kullanılır
    Soruna gelince 4 adet Nominal impedansı 8 ohm olan hoparlör bağlayabilirsin. Ancak bu hoparlörler 100 Watt ın pek Üzerinde Olmasın keza amfin cüssesi ile doğru orantılı kalite ve güçte değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkir ederim. kucuk harf kullandim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat13141 M kullanıcısına yanıt
    Anfiye bağlayabileceğiniz fazladan hoparlör yerine, anfinin çok rahat taşıyabileceği, sağlamından sağdece sağ ve sol için birçift hoparlör daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • bu sharp 8800 anfilerin atası isterseniz 8 tane 30cm lik woofer baglayin gene ceker 4ohm 300w rms 8 ohm 200w rms istersenı 10 tane baglayin gene besler.bundan guclu anfi piyasada yok stk4050 bu
  • semenderca S kullanıcısına yanıt
    STK lar genelde 6-8 ohm çalışır,,
    4 ohm da olan olabilir,,,
    Anfi güçlü diye tek çıkışa 3-5 hoparlör bağlanması sakıncalı, öyle bir kural yok,, empedans ve çıkış gücü hesaplanıp, çıkışa hoparlör bağlanır, 8 ohm çıkışa iki adet 4 ohm, bağlanır gibi bir durum mümkün,, daha fazlası yük olur,,, ses çıkışı ısınır zarar görür veya arıza verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semenderca

bu sharp 8800 anfilerin atası isterseniz 8 tane 30cm lik woofer baglayin gene ceker 4ohm 300w rms 8 ohm 200w rms istersenı 10 tane baglayin gene besler.bundan guclu anfi piyasada yok stk4050 bu
    Bundan güçlü amfi piyasada yok? Yok canım!

Alt tarafı 2 x 130W amfi... O da %0.01 distorsiyonda değil, %1 distorsiyon/1 kHz'de... Daha makul distorsiyon seviyesinde ve 20 Hz-20kHz'de muhtemelen en fazla 2 X 80W amfi...
    Geri kalanı PMPO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 25 Nisan 2019; 15:52:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.