Şimdi Ara

Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
28.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu le 840 modelininin çok iyi yorumları var ama görme şansımız olmadı kullanan arkadaşlar da hiç yorum yapmamış bu tv hangi ekran boyutları var acaba
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    anladim hocam sikintilarinizi.. bu derece zamaninda pahali satilan tv bukdar yavasmiki smarti ve hdd den film acmasi ya? garip geldi bana.. benim evdeki eski 40'' sharp bile aciyor hdd den film..

simdi kafam karisti hocam hakkaten, aksam almaya gidicektim tv yi 857e yi? neden sende 840 alirdim dedin? suan cok detayli arastirmaya vaktim yok, ama senin bilgin varsa acaba 840 ile 857 arasinda isletim sistemi farki varmi yada panel farki mi var?
    857e daha ust model degil mi?

baska bir yerde 840 buldum ama sifir degil 2 senelik diyor 1000eur istiyor onada,, benim alacagim 750 eur.. arada kaldim simdi? acil cevabinizi bekliyorum. yada bilen okuyan bu msjlari arkadalsar acil onerilerini bekliyorum..

60le840e modelinin sonradan cikan yeni model olan 857e ye gore tercih edilmesinin sebebi nedir acaba?
  • Arkadaslar 60LE840E mi yoksa 60L857E mi dersiniz? acil onerilerinize ihtiyacim var.. ikisinden birini almak uzereyim.. En temel farklar nelerdir bu iki model arasinda? 857 daha ust model degil mi acaba?

tskler
  • Oneri verecek yorum yapacak kimse yokmu arkadaslar? Elimde iki firsat vardı ikiside aynı fiyata biri 840Le digeri 857le.. 840 sanırım satılmıs, ve ben zaten aslında 857 ye niyetleniyodum ama iste sizlere bi soralım demistim..

Siz olsanız hangisini tavsiye ederdiniz bana kullanan tecrubesi olan arkadaslara soruyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyimi ve onerisi olan arkadaslar hala beklemekteyim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.