Şimdi Ara

Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
2
Favori
28.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full HD X-gen paneli, yüksek hız LCD ve AQUOS Quattron Teknolojisini (1920 x 1080 x 4)
    HD tuner (DVB-T/T2, DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4, H.264
    3D LCD TV edge LED arka aydınlatmalı
    Aktif Hareket 800 ile film dejudder
    Üstün görüntü kalitesi sayesinde Aquos Quattron 3D panel, Alt Piksel Kontrolü 2 ve Net Görüntü İşleme
    AQUOS NET+ portal, Uygulamaları, Internet Erişimi, Talep üzerine Video, prim, hizmet, akıllı telefon entegrasyonu ve YouTube Leanback
    Media player ev ağından (DLNA) veya USB ve USB Timeshift+ kolay programlama ve uzun kullanılabilirliği içerik

AQUOS LE855 serisi kullanan çok geç Keskin görüntü teknolojisi vermek için mümkün olan en iyi görüntüleme deneyimi ne olursa olsun, izlediğiniz videolar internet, 2D full-HD veya 3D. Sharp Quattron teknolojisini sunuyor 33% daha iyi çözünürlük, daha standart, tam HD paneller. Resim, onun doğal renkler, gerçekten canlanıyor ve zengin kontrastlı ve nefes kesici bir derinlik. Teşekkür AQUOS NET+ portalı size bağlı bir dünyanın, içeriği ve uygulamaları. Tüm sarılmış ince, hafif ve zarif desing. Ve daha neler, düşük enerji tüketimi AQUOS LE855 verecektir piece of mind.

Ekran
    Görünen diagonal ekran boyutu (cm / inç 152 / 60
    Panel çözünürlüğü 1920 x 1080
    Panel teknolojisi RGBY / RGB • / -
    Panel alt piksel ve 8 Mega / 6 Mega • / -
    Panel teknolojisi 3D / UV2A • / •
    Panel renk işleme 8 bit
    HD ready 1080p / HD TV 1080p • / •
    HD ready / full HD TV - / -
    Aydınlatma sistemi LED / CCFL • / -
    Arka aydınlatma tipi full / edge - / •
    Aktif Hareket 800 / 400 / 200 • / - / -
    Yerli Panel 200Hz / 100Hz • / -
    Arka tarama / local dimming / film dejudder • / - / •
    Akıllı AV Mode II / Mode ı - / -
    Parlaklık (cd/m2) / kontrast oranı 500 / Megacontrast
    Yaşam süresi (h) / Tepki süresi (ms) -
    Görüş açısı (yatay / vertikal -

SDTV / HDTV (MPEG4, H.264) • / •
    DVB-S / DVB-S2 • / •
    DVB-C / DVB-C2 • / -
    DVB-T / DVB-T2 • / •
    Analog •
    Renk sistemi : pal / NTSC (AV In) / PAL / SECAM • / • / •

Dijital amplifikatör / 1 bit • / -
    Otomatik Ses Kontrolü AVC •
    Sanal / Dolby Surround - / -
    Dolby Digital Plus / TrueHD (optik sürücü) • / -
    DTS HD / High Resolution Audio (optik sürücü) - / -
    Hoparlör sayısı olmadan (Subwoofer) 2
    Konuşmacılar: çıkış gücü (W) 10 + 10
    Sayısı Subwoofer 1
    Subwoofer: çıkış gücü (W) 15
    Soundsystem B/G, D/K, I, L/L', M -
    Soundsystem B/G, D/K, I, L/L' •
    HD Soundsystem uyumluluk MPEG4 AVC / mpeg-4 AAC • / •

AQUOS NET + / AQUOS NET • / -
    HbbTV •
    Teletext (sayfa) 2000
    Elektronik program kılavuzu (EPG) 7 gün, Over-the-Air yazılım indir
    Video mağaza •
    Kapasitesi dahili HD sürücü, dahili bellek (GB) - / -
    PVR üzerinde dahili bellek / USB bağlantılı cihaz, - / •
    Timeshift üzerinde dahili bellek / USB bağlantılı cihaz, - / •
    Timeshift dahili yaklaşık. süre (h) HD / SD -
    DLNA medya oynatıcı-Video / Fotoğraf / Müzik • / • / •
    USB media player-Video / Fotoğraf / Müzik: • / • / •
    Player Divx HD / DivX • / •
    Skype / Skype ready - / •

HDMI V1.4 / HDMI V1.3 4 / -
    HDMI Özellikleri : Ethernet Channel / Ses Dönüş Kanalı - / •
    HDMI Özellikleri : 3D / 4K • / -
    HDMI Özellikleri : Deep Color / x.v.Color - / -
    HDMI Ses Formatları : SA-CD / DVD-Audio - / -
    HDMI Ses Formatları : DTS-HD Master Audio™ / Dolby TrueHD - / -
    AQUOS Link / standart CEC • / -
    SCART 1
    AV / S-Video / Component in • / - / •
    Kulaklık / analog ses • / •
    Dijital ses elektrik (koaksiyel / optik - / •
    Ortak arayüz CI+ / CI • / -
    VGA / DVI / RS-232C • / - / •
    WLAN / LAN / USB • / • / •
    SD kart yuvası (video mağaza only) •
    Dock made for ipod / iphone ile çalışır - / -

4 Ana Renk Teknolojisi •
    No sinyali kapalı, hiçbir işlem kapalı •
    Ana güç anahtarı •
    Optik görüntü kontrolü (OPC) •
    ECO button uzaktan kumanda, enerji tasarrufu modu menü •
    EKO resim kontrolü (EPC) •
    LED arka aydınlatma •
    X-GEN paneli •
    EU Ecolabel -
    AB Enerji Efficency Sınıflandırma A+
    Yıllık enerji tüketimi (kWh) 158
    Güç tüketimi (on mode (W), IEC 62087 Ed. 2.0 108
    Güç tüketimi (on mode (W), IEC 62087 -
    Güç tüketimi : beklemede (W), IEC 62301 Ed. 1.0 0.2
    Güç tüketimi (kapalı modu) (W), IEC 62301 Ed. 1.0 -
    En yüksek parlaklık oranı, zorunlu menüsü (%) -
    En yüksek parlaklık oranı olmadan, zorla menü (%) -
    Cıva içeriği (mg) -
    Kurşun mevcudiyeti •
    Referans dönemi -

Diğer Özellikler USB WLAN dongle dahil. Optional3D bardak mevcuttur (AN-3DG40). Skype web kameraları freetalk kamera mevcut perakende.
    Kabin rengi Gümüş
    Görünüm -
    Standart / dokunmatik düğmeler • / -
    Masaüstü standı -
    Uzaktan kumanda türü -
    Boyut stand ile (B x H x T (mm) 1378 x 848 x 385
    Boyut standsız (g x Y x T (mm) 1378 x 810 x 58
    Ağırlık stand ile (kg) 40.0
     Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E

• wisemanman W kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak gerçekten kendilerini geliştirdikleri ortada. Türkiye de çok yakın tarihlerde bu modellerin satışı başlayacak. O zaman bu panellerinde görüntü olarak ne kadar başarılı olup olmadıklarını göreceğiz. Test etmek ve sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum. SHARP bu sene Enkay'dan tamamen sıyrılıyor. Sharp - Digicom ortaklığında bakalım Türkiye pazarında başarılı olabilecekler mi göreceğiz. DIGICOM , SHARP için bayağa yatırım yapacağa benziyor. Burada ki 857 serisinin alt modelleri de Türkiye ye gelecek 7xx , 6xx serileri olarak ve bu serilerde USA pazarında satılan modellerdir. Digicom bu yönden iyi bir iş yapmış SHARP diye insanlara eski serileri yutturmayacaklar en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_max

Tasarım olarak gerçekten kendilerini geliştirdikleri ortada. Türkiye de çok yakın tarihlerde bu modellerin satışı başlayacak. O zaman bu panellerinde görüntü olarak ne kadar başarılı olup olmadıklarını göreceğiz. Test etmek ve sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum. SHARP bu sene Enkay'dan tamamen sıyrılıyor. Sharp - Digicom ortaklığında bakalım Türkiye pazarında başarılı olabilecekler mi göreceğiz. DIGICOM , SHARP için bayağa yatırım yapacağa benziyor. Burada ki 857 serisinin alt modelleri de Türkiye ye gelecek 7xx , 6xx serileri olarak ve bu serilerde USA pazarında satılan modellerdir. Digicom bu yönden iyi bir iş yapmış SHARP diye insanlara eski serileri yutturmayacaklar en azından.
    kesinlikle doğru soyluyorsun. yaklasık 1 hafta once dıgıcom calısanlarına yenı urunler hakkında tanıtım yapıldı. yanlız cok enteresan urun suan Ereyonda satılıyor. bu ıse bır anlam veremedım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

kesinlikle doğru soyluyorsun. yaklasık 1 hafta once dıgıcom calısanlarına yenı urunler hakkında tanıtım yapıldı. yanlız cok enteresan urun suan Ereyonda satılıyor. bu ıse bır anlam veremedım.

Alıntıları Göster
    hocam ürünü gören deniyen varmı? birkaç güne alacağım satıcıyla nerdeyse anlaştım 6550 tl edermi bu model sizce ? yada 60 inçlik başka bir tavsiyeniz var mı başka bir model veya markada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsuzen

hocam ürünü gören deniyen varmı? birkaç güne alacağım satıcıyla nerdeyse anlaştım 6550 tl edermi bu model sizce ? yada 60 inçlik başka bir tavsiyeniz var mı başka bir model veya markada ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Türkiye de henüz pek primi olan bir marka değil kullanan arkadaşların tavsiyesi muhakak gerekli ama samsung tvlere bakmanı tavsiye ederim

• quote:

60" te pek led tv de alternatif yok sharp ise tasarim ve goruntu kalitesiyle beni cok etkiledi.

Ama panasonic neoplazma 65" alinabilr o fiyatlara. Onlarda yeni geliyor tr ye...
  • quote:

Promi yoktan kastiniz nedir acaba? Yani tv nasil bir prim getiriyir? Ayrica urunu burde bir gormeni tavsiye ederim. Diger modellere yan yana bakmalisin. O zaman ne demek istedigimi anlarsin. Ama oncelikle sen tv de me izlersin? Bluray vs? Cunku ekran buyudukce biliyisundur sd yayinlar kotu olabiliyor. Ben su ana kadar tvler arasinda en cok panasonik ile sharp arasinda kalmistim. Bu dort renk olayida fark etmiyior diye okumustum ama fark ediyor. Benim izlenim bu sekilde. Ama tv yeni bir model o yuZden iyice arastir. Herkez kendi kullandigini over mantigi yapmaya gerek yok. Cunku bende tv alirken ozellikle burdaki tavsiyeler uzerine aldim ve memnunum.

• ben de bu tvyi bekliyorum. uzun zamandir arastiriyorum. sony w905 ve sharp 857e gelince artik herkes herseyi gormus olup bi karara varacaktir sanirim.
  • Dogru soyluyorsun. Tvler raflarda yerini alsin o zaman karari veririz. Ama su bi gercek sharp tv gorselligi ile kaybediyordu yani kisiler begense bile yok kalin yok cercevesi sole bole diye. Bu modelde bu sorunuda yok etmis gibi gorunuyorlar. Ve daha cok kisiye hitap edecegini dusunuyorum. Zaten benim en cok ilgimi ceken kendi sitesindeki izleme mesafeleri. 80" tv mi 3 metreden izle diyo. Cok iddali ama suan 46 " tv mi 1.8 metreden izliyorum ve gozleri yormuyor. İlk sorduklarim bu oda icin cok buyuk rahatsiz eder diyorlardi ama etmedi.
  • quote:

Dogru soyluyorsun. Tvler raflarda yerini alsin o zaman karari veririz. Ama su bi gercek sharp tv gorselligi ile kaybediyordu yani kisiler begense bile yok kalin yok cercevesi sole bole diye. Bu modelde bu sorunuda yok etmis gibi gorunuyorlar. Ve daha cok kisiye hitap edecegini dusunuyorum. Zaten benim en cok ilgimi ceken kendi sitesindeki izleme mesafeleri. 80" tv mi 3 metreden izle diyo. Cok iddali ama suan 46 " tv mi 1.8 metreden izliyorum ve gozleri yormuyor. İlk sorduklarim bu oda icin cok buyuk rahatsiz eder diyorlardi ama etmedi.
    Arkadaşlar maalesef bu tv'ler hakkında gelen yorumlar çok kötü Abd'den

-Led'lerin çalışma prensibi yani doğru renk üretimi konusunda sıkıntılar çok...

-Satılan panellerin büyük çoğunluğunda "bulutlanma efekti" var...

Abd'de şuan bu paneli bekleyen ve alan herkeste hayal kırıklığı var.İnsanlar geçen senenin panellerini bulma derdine düştü maalesef.Bende merakla bu paneli bekleyenlerdendim (Sony W9'u beklediğim gibi) ve Abd'den gelen kullanıcı yorumları beni hayal kırıklığına uğrattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 16 Haziran 2013; 20:35:19 >

• Bulutlanma sorunlari genel anlamda her modelde sorun zaten. Yani ledlerde Zaten bu problem var. Olmayan model yokki.
  • cemsuzen kullanıcısına yanıt
    ürünle ilgili sadece reklam var. henuz kımsenın aldıgını zannetmıyorum bunun ıcın bıraz daha beklemek gerekecek. ama reklamı su sekılde yapılmıs.

Sharp’ın AQUOS serisi LED TV’lerinin yeni üyesi 200 ekranlık Sharp AQUOS Quattron LC-80LE857E 3D markanın amiral gemisi bayrağını devraldı.

Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E 200 cm ekran boyutuyla görüntüleri neredeyse gerçek boyutlarında sunuyor. Televizyon üçüncü nesil dört renkli Quattron teknolojisine, alt piksel kontrolüne ve Clear Picture işlemcisine sahip. TV’nin çift çekirdekli işlemcisi sayesinde işlemler daha hızlı yapılabiliyor. Active Motion 800 teknolojisi, hızlı hareket eden görüntülerde meydana gelen bulanıklaşmayı azaltıyor ve görüntünün netliğini artırıyor.

Yeni TV PVR özelliği, programları televizyona bağlı olan bir USB sürücüsüne kaydetmenize ve bir USB bellek cihazından DivX dosyalarını oynatabilmenize imkan sağlıyor. Bu modelde hali hazırda mevcut olan tüm dijital TV alıcıları bulunuyor. LE857E serisinde ayrıca DVB-T dijital karasal televizyonu internet veri akışıyla birleştiren HbbTV Hybrid TV desteği de yer alıyor.

Açık bir web tarayıcısına sahip yeni AQUOS NET+ platformu sayesinde izleyiciler internete ve çeşitli uygulamalara erişebiliyorlar. LE857E serisi TV’ler Android ve iOS destekli mobil uygulama sayesinde akıllı telefonlar ya da tabletler aracılığıyla da kontrol edilebiliyor.

Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 modelinin duvar kağıdı modu, fotoğraflarınızı ekranınızda duvar kağıdı resimleri olarak görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Yeni Sharp AQUOS TV LED A+ sınıfında olması sayesinde üst düzey enerji tasarrufu da sağlıyor.

Sharp AQUOS Quattron LE857E serisinde 200 cm ekranlı model 7,999.- Euro, 177 cm ekranlı model 4,499.- Euro, 152 cm ekranlı model ise 2,699.- Euro tavsiye edilen satış fiyatı etiketine sahip.

• xbr kullanıcısına yanıt
    Bulutlanma , ışık sızması gibi sorunlar bir çok led tv de yaşanan sıkıntılardır. Ülkemiz için abd ile kıyaslama yapmak biraz yanlış olur.
    Orada birçok insan full dizi led televizyon bakıyor. Bu modellerde bahsettiğin o sıkıntılarda en az düzeyde yaşanıyor. Edge led modellerin sıkıntıları çok olduğu için bir çok eksi yorum alabiliyor. Ama ülkemizde
    full dizi modeller fiyatlarından dolayı fazla ilgi görmüyor. Bir araba parasını televizyona yatıramayacağımız için Edge led modellerle devam etmek zorundayız. Ama benim için Sharp 'ın yeri başkadır. Gerek Quattron teknolojisi gerekte geçen seneki 8xx ve 9xx serilerinde bu sene ise her modelinde kullandıkları UVA modüller. BU size gerek izleme açısı , gerek tepkime süresi , gerek kontrast değerleri açısından tatmin edici değerler sunacaktır. Bu seneki modellerde tasarım olarak da bayağa yol katettikleri ortada. Hatta Japon lar için milat bile sayılabilir Test etme fırsatım olmadı ama bugün yarın mağazaya gelir görüntü olarak da test etmek lazım tabiki

• quote:

Bulutlanma sorunlari genel anlamda her modelde sorun zaten. Yani ledlerde Zaten bu problem var. Olmayan model yokki.

Bulutlanma problemi olmayan ledler var , mesela geçen günlerde aldığım ledde sıfır bulutlanma var.İncelemesini yaptım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76626325
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Bulutlanma sorunlari genel anlamda her modelde sorun zaten. Yani ledlerde Zaten bu problem var. Olmayan model yokki.

Bulutlanma problemi olmayan ledler var , mesela geçen günlerde aldığım ledde sıfır bulutlanma var.İncelemesini yaptım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76626325

Alıntıları Göster
    hepsınde var demıyorum. ama o modelde kesınlıkle olmayacak demekte degıl bu. suanda benım kullandıgım ledde hıc bır sekılde bulutlanma yok. resımlerını koymustum buraya. yani ledlerın genel sorunu bu. ama bu sekılde nadır denk gelıyor.

• quote:

Bulutlanma , ışık sızması gibi sorunlar bir çok led tv de yaşanan sıkıntılardır. Ülkemiz için abd ile kıyaslama yapmak biraz yanlış olur.
    Orada birçok insan full dizi led televizyon bakıyor. Bu modellerde bahsettiğin o sıkıntılarda en az düzeyde yaşanıyor. Edge led modellerin sıkıntıları çok olduğu için bir çok eksi yorum alabiliyor. Ama ülkemizde
    full dizi modeller fiyatlarından dolayı fazla ilgi görmüyor. Bir araba parasını televizyona yatıramayacağımız için Edge led modellerle devam etmek zorundayız. Ama benim için Sharp 'ın yeri başkadır. Gerek Quattron teknolojisi gerekte geçen seneki 8xx ve 9xx serilerinde bu sene ise her modelinde kullandıkları UVA modüller. BU size gerek izleme açısı , gerek tepkime süresi , gerek kontrast değerleri açısından tatmin edici değerler sunacaktır. Bu seneki modellerde tasarım olarak da bayağa yol katettikleri ortada. Hatta Japon lar için milat bile sayılabilir Test etme fırsatım olmadı ama bugün yarın mağazaya gelir görüntü olarak da test etmek lazım tabiki

Bulutlanma normal bir olay gibi bahsetmişsiniz ama değildir ve bu bir kusurdur hemde görüntü kalitesini düşürecek bir kusur.Bu model Sharp'lardaki bulutlanma ise normal karşılanabilecek bir bulutlanma değildir

-Bu 857 kodlu modelde ise deyim yerindeyse arka planı tamamen bulutlanma efekti ile doludur.Yani her satılan 10 panelin 8'inde bulutlanma var ve bu 8 taneden 5-6 taneside çok kötü seviyede...Japonlar nerde hata yapmış bilmem ama bu panellerde fabrika hatası var gibi

-Yurt dışında Sharp'ın bu yeni seri rezaleti çok ses getirdi ve kullancılar geçen seneki panelleri aramaya başladı...Gerçi bu düzeltilecek bir hataysa bunu yapmak zorundalar yoksa zaten her sene multi milyon-milyar dolar zarar açıklayan firmanın işi zora girer...

-Bu seneki Sharp'larla ilgili sıkıntı sadece bulutlanma da değildir.60 inç üzeri "high end" modelleri geçen sene "full led"di bu sene onlarıda "edge led" yapmış Sharp ve gelen yorumlarda iyi değil...

Son olarak size tavsiyem bu seneki modelleri bırakın geçen seneki "840" kodlu modeli almaya bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: xbr

quote:

Bulutlanma normal bir olay gibi bahsetmişsiniz ama değildir ve bu bir kusurdur hemde görüntü kalitesini düşürecek bir kusur.Bu model Sharp'lardaki bulutlanma ise normal karşılanabilecek bir bulutlanma değildir

-Bu 857 kodlu modelde ise deyim yerindeyse arka planı tamamen bulutlanma efekti ile doludur.Yani her satılan 10 panelin 8'inde bulutlanma var ve bu 8 taneden 5-6 taneside çok kötü seviyede...Japonlar nerde hata yapmış bilmem ama bu panellerde fabrika hatası var gibi

-Yurt dışında Sharp'ın bu yeni seri rezaleti çok ses getirdi ve kullancılar geçen seneki panelleri aramaya başladı...Gerçi bu düzeltilecek bir hataysa bunu yapmak zorundalar yoksa zaten her sene multi milyon-milyar dolar zarar açıklayan firmanın işi zora girer...

-Bu seneki Sharp'larla ilgili sıkıntı sadece bulutlanma da değildir.60 inç üzeri "high end" modelleri geçen sene "full led"di bu sene onlarıda "edge led" yapmış Sharp ve gelen yorumlarda iyi değil...

Son olarak size tavsiyem bu seneki modelleri bırakın geçen seneki "840" kodlu modeli almaya bakın...

Bulutlanma ısık sızması tabiki normal bır durum degıl. o sekılde bahsetmedım ama su modelde yoktur denılemez. cunku ufak tefek oluyor bu. sharp ıcın soylemıyorum ben bunu LG samnsuglara bakın. onlardakı bulutlanmalar ısık sızmaları vs. ve servıs bunu kabul etmıyor. madem kı fabrıka hatası denılıyor o zaman neden degısım yapılmıyor? bende boyle bır sorun yasamıstım. ısık sızması ıle alakalı. cok ugrastım degıstırmek ıcın. sımdı bana dersenız ki led sımsıyah ekran verir. en ufak renkte bozukluk yoktur ben buna mılyonda bır rastlanır derım. karartma yontemı ıle bunu alabılıyorsunuz ledlerden ancak. ben zaten bu modelı alma gıbı nıyetım yok. 831s aldım ve cok memnunum. dınamık ayarlarda sıyah testı yaptım ve kesınlıkle sorun yok. ama bu demek degıl kı bu modelde bulutlanma ısık sızması yok.

buna sorun dıyorsanız eger bununla ılgılı bir kanıt gosterın de o zaman bu servıslerde ugrasan arkadaslar degısımle ugrasan arkadaslar tvlerını degıstırebılsınler.

• quote:

quote:

quote:

Bulutlanma ısık sızması tabiki normal bır durum degıl. o sekılde bahsetmedım ama su modelde yoktur denılemez. cunku ufak tefek oluyor bu. sharp ıcın soylemıyorum ben bunu LG samnsuglara bakın. onlardakı bulutlanmalar ısık sızmaları vs. ve servıs bunu kabul etmıyor. madem kı fabrıka hatası denılıyor o zaman neden degısım yapılmıyor? bende boyle bır sorun yasamıstım. ısık sızması ıle alakalı. cok ugrastım degıstırmek ıcın. sımdı bana dersenız ki led sımsıyah ekran verir. en ufak renkte bozukluk yoktur ben buna mılyonda bır rastlanır derım. karartma yontemı ıle bunu alabılıyorsunuz ledlerden ancak. ben zaten bu modelı alma gıbı nıyetım yok. 831s aldım ve cok memnunum. dınamık ayarlarda sıyah testı yaptım ve kesınlıkle sorun yok. ama bu demek degıl kı bu modelde bulutlanma ısık sızması yok.

buna sorun dıyorsanız eger bununla ılgılı bir kanıt gosterın de o zaman bu servıslerde ugrasan arkadaslar degısımle ugrasan arkadaslar tvlerını degıstırebılsınler.

Alıntıları Göster
    Forumda "pocemonmutlu" diye bir arkadaş var onda Samsung 55Es 8000 ve Sony 46Hx 850 var ve paylaştığı resimlerde butlutlanma yok...Ve Bendeki Sony hx 750 ve daha önce sahip olduğum Sony Nx720 model cihazdada bulutlanma yoktu...Arkadaşıma aldırdığım bir Hx850 ve yine diğer arkadaşa aldırdığım Philips 7007'dede yok...Her "edge led"de bu olucak diye bir kural yok...Ama varmı var ve evet servis kabul etmiyor...

-Ama şöyle bir hakkımız var tüketici kanunu ile...İnternetten aldığımız Tv'yi 7 gün(Yeni kanun ile bu süre 15 güne çıktı) içerisinde iade edebiliyoruz...Ben artık Tv'lerin bu yüzden netten alınması taraftarıyım.Işık sızması olmayan veya az sızması cihaz denk gelene kadar cihazlar geri yollanabilir.Bu yolla bir arkadaşım 2 Tv geri yolladı ve ışık sızması olmayan bir cihaz aldı

-Sharp bu seneki modellerinde bu konuda çuvalladı.Ayrıca benim Abd'li kullanıcılarda gördüğüm gibi"bembeyaz" bir ekranı değiştiriyorlardıe heralde...

• quote:

Forumda "pocemonmutlu" diye bir arkadaş var onda Samsung 55Es 8000 ve Sony 46Hx 850 var ve paylaştığı resimlerde butlutlanma yok...Ve Bendeki Sony hx 750 ve daha önce sahip olduğum Sony Nx720 model cihazdada bulutlanma yoktu...Arkadaşıma aldırdığım bir Hx850 ve yine diğer arkadaşa aldırdığım Philips 7007'dede yok...Her "edge led"de bu olucak diye bir kural yok...Ama varmı var ve evet servis kabul etmiyor...

-Ama şöyle bir hakkımız var tüketici kanunu ile...İnternetten aldığımız Tv'yi 7 gün(Yeni kanun ile bu süre 15 güne çıktı) içerisinde iade edebiliyoruz...Ben artık Tv'lerin bu yüzden netten alınması taraftarıyım.Işık sızması olmayan veya az sızması cihaz denk gelene kadar cihazlar geri yollanabilir.Bu yolla bir arkadaşım 2 Tv geri yolladı ve ışık sızması olmayan bir cihaz aldı

-Sharp bu seneki modellerinde bu konuda çuvalladı.Ayrıca benim Abd'li kullanıcılarda gördüğüm gibi"bembeyaz" bir ekranı değiştiriyorlardıe heralde...

bakın aynı seyı soyluyoruz bulutlanma olmaması ısık sızması olmaması az rastlanır bır durum. bu ölcumlerı dınamık en yuksek ayarlarda mı yapmıs bu arkadaslar pekı? ve bunu kucuk bır ısıkla degıl kanal gecısınde karararak gecıslerde cekeceksınız resmı. dıger turlu zate sımsıyah oluyor ekran. sız demıssınız kı ES8000. ınternette bulutlanma yazın. en cok sorun yasanan model es8000 serısı. lutfen bır kac tv ıcın olmaz demeyın. her marka her modelde var bu. yok dıyen kısı bunun ölcumunu yapamıyordur.

servısler kabul etmıyor dıyorsunuz. pekı sorunlu fabrıka hatası dıyorsanız nasıl oluyorda kabul etmeme gıbı bır hakları var. bu fabrıka hatası olarak gorunmuyo cunku bu normal bır durum. onemlı olan kısıler tv ızlerken rahatsız edecek derece de olmaması onemlı. benım bıldıgım bu sekılde. bende tv mın resmını koyacagım bu resımde ısık sızması ya da bulutlanma var mı?

• quote:

quote:

bakın aynı seyı soyluyoruz bulutlanma olmaması ısık sızması olmaması az rastlanır bır durum. bu ölcumlerı dınamık en yuksek ayarlarda mı yapmıs bu arkadaslar pekı? ve bunu kucuk bır ısıkla degıl kanal gecısınde karararak gecıslerde cekeceksınız resmı. dıger turlu zate sımsıyah oluyor ekran. sız demıssınız kı ES8000. ınternette bulutlanma yazın. en cok sorun yasanan model es8000 serısı. lutfen bır kac tv ıcın olmaz demeyın. her marka her modelde var bu. yok dıyen kısı bunun ölcumunu yapamıyordur.

servısler kabul etmıyor dıyorsunuz. pekı sorunlu fabrıka hatası dıyorsanız nasıl oluyorda kabul etmeme gıbı bır hakları var. bu fabrıka hatası olarak gorunmuyo cunku bu normal bır durum. onemlı olan kısıler tv ızlerken rahatsız edecek derece de olmaması onemlı. benım bıldıgım bu sekılde. bende tv mın resmını koyacagım bu resımde ısık sızması ya da bulutlanma var mı?

Alıntıları Göster
    ayrıca siz ınternetten alıyorsunuz ısık sızması var dıye gerı gonderıyorsunuz. sonra bu ısı bılmeyen bırısı bır sekılde bunu alıyor. yanı tıtız kısıler en az sorunlu panalleri alıyor dıyelım bız buna kısacası.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.