Şimdi Ara

Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
28.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Kısmetse yarın bir tv almak istiyorum. 3 adet panel arasında kaldım.
    1-Ağırlık Sharp LC-60le857 üzerinde. CD BANK Saitin dükkanda izleme şansım oldu. Demo bluray görüntüsü harikaydı. sd yayın bağlı olmadığından bimekse gittim. Bimeksde 70 inç ekranının sd görüntüsü fena değildi. Bu tv 6900 tl /12 taksit. Forum da okuduğum bazı yorumlar (IPS panel olmaması, ghosting miydi blurringmiydi neydi görüldüğü vs ) biraz canımı sıktı. Albanez (Can) Sharp panellere yaklaşımı biraz tereddütte bıraktı beni. Ama izlediğim görüntü çok güzeldi. Sait bu tv için plazma led arası diyorlar dedi. fikrinizi merak ediyorum.
    2- SAMSUNG UE60F7000SLXTK LED TV. Bu tv nin fiyatı da 6000 tl.
    3- SAMSUNG UE55F8500 led tv yaklaşık fiyatı 6000 tl.

Hep Panasonic plazma alacağım diyordum. Fakat teşhir 65VT50 bile 7000-8000 civarında. yeni serilerin fiyatları ise uçuk. Yukarıdaki led tvler den birini ya da sizin önereceğiniz başka marka model bir led tv almak istiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

• İnceleme firsatin olduysa sharpi goruntusunun de farkini gormussundur. Bende gordum ve gercekten cok begendim. Tv kendini bir kere belli ediyor. Bugun panasonic diyorsunuz ama musteri hizmetlerini arayip sorun bakalim bulutlanma olursa ne yapiyolarmis? O yuzden hepsinde sorun olduguna ben asla inanmiyorum. Cunku bir modelde varken digerinde olmayabiliyor. Ama oldugunda ne olacak derdiniz? Benim bundan onceki 46le732e modelinde isik sizmasi vardi ve hemen degisim oldu. Arkadaslarim benimkinden daha asiri isik sizmalarini degistiremedi samsung panasonic philips te. Zaten sikayet var adresine girin cok iyi denilen tvlerin sorunlari orda cok acik belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sharpı al diyorsun. Senin fikrin öylemi dostum.
  • Ben magazaya gidin butun tvlerde ayni yayin varken gorun karari verin. Hatta magazadan kumandasini istetip karistirin. Normal yayin izlemk istedigini soyleyin. Ben sayet boyle yaptim ikinci defa magazaya gittigimde. Magazada urunu gorup ya da magazada urunu satip karistirmis yabanci forumlarda okuyup burda su arizasi var diyen insanlara degil kendi goz zevkinize inanin ve sharp icin degil panasonic samsung sony hangisi sizi cezbettiyse onu alin. Ben satici degilim. Sadece kisilere sunu soyluyorum bir tvden ne bekliyorsunuz? Yani o kotu bu iyi? Olay nedir? Uydu yayini izliyorsa. Ona gore guzel bir uydu alicisi alcaksin film izliyirsan ona gore guzel bir bluray alacaksin ses istiyirsa. Ona gore bir sistem alacaksin. Siz tv nin onune ne koyarsaniz onu alirsiniz. Lg reklam yapiyo neymis cok dusuk cozunurlugu size iyi veriyormus. Ya da panasonic blurayler reklam yapiyo goruntu kotu olsada bluray sjnu yapiyo diye. Bunlara zamanninda inandim hepsi elimde patladi. Sen tvye koyarsan 40gblik film bak sana nasil goruntu veriyor. Muhim olan ne istedigini bilmek. O kadar kotu yorum var sharp hakkinda. Peki ben neden aldim ve memnunum? Ben mi bisey bilmiyorum insanlar mi cok sey ariyor? Telefon aliyirsun 4cekirdek diyirlar. Farki ne? Tv aliyorsun cok hizli. Filmi hizli cekim mi izliyirsun? Bana soylenilen butun modellere baktim siyah seviyesi vs. Siyahi daha ne kadar siyah yapabilirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an hangi paneli kullanıyorsunuz. Kullandığınız panelin sıkıntısı var mı?
  • 46le831s kullanıyorum. Hıc bır sıkıntısı yok. tv arızaları olarak sayılan tabırler var ya ısık sızması bulutlanma bandıng vs. hıc bırı yok kardesım. resımlerını ben daha once sıteye eklemıstım zaten
  • BENDE AYNI TV Yİ KULLANIYORUM, HİÇBİRİSİ YOK... GAYET MEMNUNUM
  • Sharp Sharp LC46LE831S 46" AQUOS 3D QUATTRO LED TV yi bende 3 gün evvel satın aldım geldi kuruldu ben yukarda sanki tv yi kendi imal etmiş piyasaya sürmüş arkadaşlar kadar anlamam ancak benim5 yıllık lcd tv den aman aman bir farkı olmadığını anladım henüz fazla kurcalamadım oldukça değişik ayarlara izin veriyor ancak ben bunları kurcalamak için burda yardım talep ediyorum elbette sd ve hd kanallar arasında fark ver ve bir ayar hepsini karşılamıyor. Kısaca bana göre bütün tv ler getirip eve kurduğunuzda radaki fark belli belirsizleşiyor ancak electroworld mağazasında tam 30 adet tv içinden renklerin doğallığı ile beni şaşırttı ve almaya kara verdim sanırım üretimi durmuş ancak mağazadaki hemen yanında 2 katı fiyata satılan samsung marka tv de görülen çacuğun tişörtü bunun yanında yıkanmaktan solmuş gibi idi bilemiyorum neticede aldık umarım pişman olmayız saygılar.optimum görüntü ayarı yapıp memnun kalan var ise paylaşsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altar72

Sharp Sharp LC46LE831S 46" AQUOS 3D QUATTRO LED TV yi bende 3 gün evvel satın aldım geldi kuruldu ben yukarda sanki tv yi kendi imal etmiş piyasaya sürmüş arkadaşlar kadar anlamam ancak benim5 yıllık lcd tv den aman aman bir farkı olmadığını anladım henüz fazla kurcalamadım oldukça değişik ayarlara izin veriyor ancak ben bunları kurcalamak için burda yardım talep ediyorum elbette sd ve hd kanallar arasında fark ver ve bir ayar hepsini karşılamıyor. Kısaca bana göre bütün tv ler getirip eve kurduğunuzda radaki fark belli belirsizleşiyor ancak electroworld mağazasında tam 30 adet tv içinden renklerin doğallığı ile beni şaşırttı ve almaya kara verdim sanırım üretimi durmuş ancak mağazadaki hemen yanında 2 katı fiyata satılan samsung marka tv de görülen çacuğun tişörtü bunun yanında yıkanmaktan solmuş gibi idi bilemiyorum neticede aldık umarım pişman olmayız saygılar.optimum görüntü ayarı yapıp memnun kalan var ise paylaşsın lütfen.

elektro worldden aldıysan eğer 831s degıl o model. 831E dıye gecer ve sanıırım yanında gozluklerıde yoktu. dıger soyledıgın seylere gelınce kendınde belırtmısısn gercı renklerın dogallıgı ıcın aldıgını. ve en dogru olan bır suru tv nın ıcınden bakıp bu farkı anladıysan eger zaten sorun yok.

goruntu ayarlarına gelınce ılk once bunu tv nın evın konumuna gore kendın yapmalısın. benım ayarlarım senınle uyusmaz. kendıne gore ve kendı goz zevkıne gore bunu ayarlamalısın. zaten ılerı duzey seceneklerde bunu cok kolay yapabılırsın.
    ıkıncısı ıse tv de bluray bır fılm ızlemeyı dene o zaman gorutu olayını anlarsın.

• electro dan almadım önderler diye bi mağazadan aldım internet sitesi teknopazar avm velhasıl son ürünü ben aldım 5 ay ödemesiz 2400 tl teşhir değil kapalı kutu hatta servis elemanı bundan hala varmı dedi neyse ilgine sağol dediğini yapacağım blu ray playerim var henüz izleyemedim ama umarım memnun kalırım ve de madem bu ürün sendede var netten kendini güncelliyormu yada sen yaptınmı saygılar
  • Altar72 A kullanıcısına yanıt
    o servıs elemanı baska modelle karıstırdı bunu galıba. urunun teknosada hala satısı var. ama sen agzının payını verememıssın bence.
    guncellemeden kastın nedır? guncelleme urunun bır acıgı olursa cıkar. lg samnsug alsaydın bence gunceleme ısını sevıyorsan. cunku sureklı boyle yaparlar ınsanlarda bısey zanneder bunu.
  • Eğer alacaksanız 2012 serilerine bakın. 60inch ve üzeri 84x serisi TV'ler Full Led panele sahip. 2013 serilerinde ise tamamında Edge Led'e dönmüş Sharp. Müşteriler de bundan şikayetçi.
  • herkese merhaba eski seri full led olan nereden bulabiliriz bilgisi olan var mı 60" bir tv bakıyorum
  • Saygıdeğer weisman birader moralim oldukça bozuk şimdi şu resimlere bakarmısın bunun adı bulutlanmamı cep kamerası ile çektim vede karanlıkta hatta az ışıkta bile durum vahim gibi 2 günlük tv servisimi çağırmalıyımhttps://store.donanimhaber.com/f2/c6/8a/f2c68ab0001b6b1d31ef3f15a4ae1c85.JPGhttps://store.donanimhaber.com/48/e8/7b/48e87b50d0ba8de5881fb8bb703a29fa.JPG
     Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E

• quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

herkese merhaba eski seri full led olan nereden bulabiliriz bilgisi olan var mı 60" bir tv bakıyorum

gold computere bak sharp ın 60 ekranı 2799 tl vede 700 tl lik pionerr ses sistemi hediyeli vede distrubutor garantili ben bizzat sordum
  • wisemanman W kullanıcısına yanıt
    Forumu takip ediyorsan resimlere bakarmısın servis elemenı bunun normal olduğnu söyledi bezle sil geçer dedi kulaklarıma inanamadım neymiş leddeki sıvıyı dağıtmam gerkiyormuş inanılır gibi değil bakalım ne olacak eğer buna normal deyip ilgilemmezler ise ne yapmam lazım nereye başvurmalıyım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar72

quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

herkese merhaba eski seri full led olan nereden bulabiliriz bilgisi olan var mı 60" bir tv bakıyorum

gold computere bak sharp ın 60 ekranı 2799 tl vede 700 tl lik pionerr ses sistemi hediyeli vede distrubutor garantili ben bizzat sordum

baktım evet fiyat doğru ama o tv lerin hepsi edge led birde fiyatlar çok duşuk sanıtım hepsi teshir ürünü ilginç geldi bana
  • Altar72 A kullanıcısına yanıt
    hangı ayarlarda cektın bu resmı? bulutlanma olayı bayagı fazla evet. aldıgın yerle temasa gecıp degısım ıste
  • wisemanman W kullanıcısına yanıt
    Kardeş ayara bile gerek yok her an belli zaten şimdi servis gelip aldı kendisi yani servis elemanı saçmaladı bezle sil falan ded,i ancak ben fotoları yollayınca istanbuldan arayıp alın yollayın bide biz bakalım demialim çok bozuldu 2 ay araştır özellikle bu tv yi ara bul al ve de bu başına gelsin. Ne yapalım her işte bir hayır vardır deriz biz milletçe sonucu bekleyip göreceğiz ilgine teşekkür ederim Saygılar Murat Ankara
  • beetle26 kullanıcısına yanıt
    Teşhir olmadığını ben teyit etmiştim bende 3 gün evvel kapalı kutu Sharp LC46831S aldım ancak ekranda resmen yağmur bulutları dolaşıyor servis aldı götürdü bakalım ne olcak moralim yerlerde. Velhasıl ben Gold dan 5 yıl evvel paralel ithalat Samsung almıştım az evvel bahsettiğim tv yi alana kadar tık demedi hatta şu an kardeşim çok memnun ben ağlıyorum işe bak . Kolay gelsin umarım aradığın tv yi bulursun vede hayrını görürsün saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.