Şimdi Ara

Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
28.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten aynı şeyleri söylüyoruz.Benim demek istediğim bu seri Sharp'lar çok sorunlu muhtemelen Samsung Es'ten daha sorunlu...Buyrun Avs forum'u bir araştırın sonucu görün...Zaten izlenebilen sızmadan kimse şikayetçi değilde arka plan bembeyaz ise sıkıntı var...

-Ayrıca daha önce dediğim gibi "Resim kalitesi"de çok kötü bu panellerde...Zaten bizim ülkemizde en pahalı 2.marka olan(1.Sony) Sharp Abd'de Lg'den bile ucuz...Burada distribütöre çok büyük kar bırakıyor Sharp bence...Yine daha önce yazdığım gibi full Led olayını bitirmiş ve heralde artık tamamen maliyete oynuyor...Bence bir Tv'ye o kadar para vericekseniz alınması gereken cihaz Sony W9'dur(Eğer hediye işini çözerlerse)...Ve ışık sızması problemide bu seride vardır ama minimumdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 20 Haziran 2013; 10:37:10 >
  • urunler suanda pıyasada olmaya basladı. Bımeks magazasında da satısa sunulmus. bır ıncelemek lazım. ama dedıgınız gıbıyse eger yani butun modeller ıcın aynı seyı soyluyorsanız o zaman gercekten zaten pazar payı olarak cok buyuk bır paya sahıp degıl ıyıce kendını kaybedecek. ama bu modeller ıcın cok ıddalı olduklarını heryerden okumustum.

led tvde sadece sıyah degıl sıyah ve beyaz oranları cok onemlı. suanki kullandıgım tv de bu denge cok guzel. ıkımızınde savundugu gıbı onemlı olan bulutlanma sorununun en az olması. urunu yakın zamanda bımekste ınceleyecegım. o zaman daha ayrıntılı yazarım.
  • Bende ürünü bekleyenlerdendim ama Abd'de bu kadar eleştiri alınca çok üzüldüm.Tamda büyük panel ararken ilaç gibi gelicekti ama panellerdeki sorun beni korkuttu.Ayrıca resim kaliteside beğenilmeyince vazgeçtim...Benim için önemli olan da buydu yoksa az bir ışık sızması önemli değil

Aslında Sony W9 alıcaktım ama bu firmanın Türkiye'ye attığı kazık yüzünden vazgeçtim...Şimdi bende ya Sharp 840 alıcam ya da Philips 8 serisi...Ama Temmuz ortasına kadar Sony yaptığı hatadan vazgeçer ve yapması gerekeni yaparsa Sony W9 alırım.
  • 60" ve üzerinde Sharp gerçekten iyi iş çıkarıyor fakat fiyatlar biraz yüksek geliyor bana
    80" bir sharpda Avatar bluray'i birazda olsa izlemiştim gerçekten etkileyici
  • büyük ekranda zaten Sharp tan vazgecmem. Buyuk ekranda kendını kanıtlamıs. Buyuk ekranın verdıgı zevkı hıc bırsey vermez. bende Thor ızlemıstım bu ekranda gercekten dehset ötesi. urunlerı ıncelemek lazım. bence konusmak ıcın henuz erken. sonucta goruntusu gercekten dıgerlerıne gore cok daha ıyı. yani bıldıgım kadarı ıle 4 farklı serı ile satısa sunuldu. hepsını ıncelemek lazım.

Sharp 50LE752
    Sharp 60LE857
    Sharp 50LE652
    Sharp 60LE840E
  • 60 inçten büyük eski sharp lar full led di ,maalesef yeni seri edge led.eski serilerin bu özelliği yüzünden kalite çok iyiydi bende 70 ve 80 sharp ta izlediğim 3D yi hiçbir cihazda görmedim...maalesef gelen kullanıcı yorumları çok kötü yeni serilerde...
  • Bahsedilen kötü yorumları bende okudum. Gerçekten kötümü ne kadar kötü kendim deneyerek göreceğim.Ürünler daha yeni geldiği için yarın açıp
    test etme fırsatım olacak. Kaliteli panel yaparken milyar milyar zarar eden bir firma belki politikasını değiştirmiş olabilir. Sonuçta iyi panele verilebilecek miktarlar ortada alan kişi sayısı da ortada. Kaliteden ödün vererek iyi fiyat politikasıyla ilerlemek isteye bilirler. Sonuç olarak bahsedilen diğer markalarında katmer katmer sorunları var. Ama satışları ortada. Günümüzde televizyonlar kalitesine bakılarak değil bir vitrin eşyası gibi görselliğe bakılarak alınan ürünler oldular. Sharp ta bu kulvara katılanlardan olmuş olabilir. Bakalım bahsedildiği kadar kötümü diğer markaların ürünleri ile de karşılaştırıp bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_max -- 20 Haziran 2013; 1:11:26 >
  • forum sitelerini verebilir misiniz...bizde görelim ..

SHARP
     Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1368703754
    http://www.hdtv.com.pl/forum/sharp/95696-sharp-2013-japonski-producent-wprowadza-topowa-serie-modeli-le-857-a.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 20 Haziran 2013; 1:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_max

Bahsedilen kötü yorumları bende okudum. Gerçekten kötümü ne kadar kötü kendim deneyerek göreceğim.Ürünler daha yeni geldiği için yarın açıp
    test etme fırsatım olacak. Kaliteli panel yaparken milyar milyar zarar eden bir firma belki politikasını değiştirmiş olabilir. Sonuçta iyi panele verilebilecek miktarlar ortada alan kişi sayısı da ortada. Kaliteden ödün vererek iyi fiyat politikasıyla ilerlemek isteye bilirler. Sonuç olarak bahsedilen diğer markalarında katmer katmer sorunları var. Ama satışları ortada. Günümüzde televizyonlar kalitesine bakılarak değil bir vitrin eşyası gibi görselliğe bakılarak alınan ürünler oldular. Sharp ta bu kulvara katılanlardan olmuş olabilir. Bakalım bahsedildiği kadar kötümü diğer markaların ürünleri ile de karşılaştırıp bakmak lazım.

dogru soyluyorsunuz. Insanlar kalıteye degıl gorsellıge bakıyor. zaten bu tartısılmaz. ama sharp dedıgınız gıbı yaptıysa bence kaybeder. sonucta dusuk fıyatlardan gırmedı kı pıyasaya. yıne pahalı. 2 haftaya kadar bu dusuncelerımız netleşır. urunlerı gormeden bırsey soylemek ıcın erken. yakın zamanda bence ınceleyıp paylasacagım burda. cunku bu panelde sharp cok ıddalıydı. sorunlu cıhaz uretecegını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 20 Haziran 2013; 9:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbr

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

forum sitelerini verebilir misiniz...bizde görelim ..

SHARP
     Sharp yeni ledleri ile bayağı iddalı olacak sanırım LC-60LE857E

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1368703754
    http://www.hdtv.com.pl/forum/sharp/95696-sharp-2013-japonski-producent-wprowadza-topowa-serie-modeli-le-857-a.html

Buyrun iyice okuyun

http://www.avsforum.com/t/1450315/official-2013-sharp-lc-xxle857-series-thread

yani yorumlar kotu degılki. inceleme notlarıda gayet güzel gıbı.

http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/sharp-lcd-tv/sharp-lc80le857u.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 20 Haziran 2013; 12:02:43 >

• Hocam tam okuyun ben hergün takip ediyorum ve samsung es8000 Lg'nin bazı modelleri ve eski seri Sharplarla yan yana kıyaslayanlar bu serinin daha kötü olduğunu yazmış...Lütfen dikkatli okuyup ona göre arkadaşlara bilgi verelim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Almayı düşündüğüm Sharp LC-46LE831S led tv için yorumlarınızı alabilir miyim? Sharp 'ın Türkiye' deki servis durumu nedir bilem var mı?
    Teşekkürler
  • quote:

Hocam tam okuyun ben hergün takip ediyorum ve samsung es8000 Lg'nin bazı modelleri ve eski seri Sharplarla yan yana kıyaslayanlar bu serinin daha kötü olduğunu yazmış...Lütfen dikkatli okuyup ona göre arkadaşlara bilgi verelim.

evet olumsuz yorumlar var. soylenılenler gıbı bulutlanma ozellıkle. bazı moellerde var bu ama bence panel hatası. yanı arıza olarak gerı verılecek sekılde. hepsınde olduguna daır bır sey soylemek yanlıs olur. ama bulutlanma olayı genelde her modelde var bılıyorsunuz. tabı kı her modelle bu olay varsa o zaman zaten ınsanlar tercıh etmez bunu. bıle bıle kım lades derki? ozellıkle fılm ızlerken rahatsız edıcı duzeyde oldugunda zaten degısım yapılıyor. ama renklerın cok canlı oldugu soylenıyor. ozellıkle futbol ve oyunlarda tazeleme hızının ıyı oldugu soylenıyor. ama su da bır gercek bulutlanma olayı can sıkıcı bır durumdur. ama ınternetten alarak urunde sorun oldugunda gerı gonderme ımkanında faydalanacagız ya da alacagımız market hangısı ıse oradakı arkadasla anlasacagız. bu sorunlarla bu bılgı ıle gıttıgınızde zaten karsınızdakı kısı tedırgın olur.

• Hocam bulutlanmayı bir şekilde çözeriz al ver yaparak sağlam cihaz denk getirdik diyelim ama sıkıntı o değil...Özellikle son sayfaları veya yorumların geneline bakarsanız"Resim kalitesi" iyi değil diyorlar can sıkıcı nokta bu...O yüzden ben geçen senenin modeli olan 60 Le 840'a bakıcam.Hem 1000+ Lira daha ucuz hem yorumlar iyi.Ayrıyeten kağıt üzerinde fark yok...tasarım ise benim için hiç önemli değil...Sharp bu sene galiba komple sistemi yenilemiş maliyeti düşürmek amacı ile panel tekniklerinde ve işin motion kısmında değişikliklerdeyapmış fakat olmamış...O yüzden geçen senekilere bakmakta fayda var...Özellikle yan yana diğer Tv'ler kıyaslayıp beğenmeyen insanlar beni korkuttu ve soğuttu.Üstelik Sharp şu an Abd'de bilindik bütün markalardan ucuz (Sony,samsung,lg,Toshiba)...Ülkemizde ise Bu dört markadan daha pahalı...Nedeni çok basit..."Distribütör Karları"

• quote:

Hocam bulutlanmayı bir şekilde çözeriz al ver yaparak sağlam cihaz denk getirdik diyelim ama sıkıntı o değil...Özellikle son sayfaları veya yorumların geneline bakarsanız"Resim kalitesi" iyi değil diyorlar can sıkıcı nokta bu...O yüzden ben geçen senenin modeli olan 60 Le 840'a bakıcam.Hem 1000+ Lira daha ucuz hem yorumlar iyi.Ayrıyeten kağıt üzerinde fark yok...tasarım ise benim için hiç önemli değil...Sharp bu sene galiba komple sistemi yenilemiş maliyeti düşürmek amacı ile panel tekniklerinde ve işin motion kısmında değişikliklerdeyapmış fakat olmamış...O yüzden geçen senekilere bakmakta fayda var...Özellikle yan yana diğer Tv'ler kıyaslayıp beğenmeyen insanlar beni korkuttu ve soğuttu.Üstelik Sharp şu an Abd'de bilindik bütün markalardan ucuz (Sony,samsung,lg,Toshiba)...Ülkemizde ise Bu dört markadan daha pahalı...Nedeni çok basit..."Distribütör Karları"

zaten bu panelde dıs goruntu olarak ön plana cıktıgı bır gercek. resım kalıtesıne gelınce bu goreceli bır kavram. bunun ıcınde en ıyı secım tekno marketlere gıdıp aynı yayında ızleyıp kararını vermek. bende mesela aldıgım modelde ozellıkle boyle yaptım. aynı yayında dogu mesafeden 6 modele bakarak karar vermıstım. ben bır kac yerde resım kalıtesınınde ıyı oldugunu duydum. sadece dınamık ayarda ızledıgınde bıraz goruntu gerceklıkten cıkıyormus. onun dısında daha ıyı goruntu dıyorlar. sadece sanırım karartma özellıgını kullanmamıs bu panelde gıbı bır yazı okudum. dıs gorunuse onem vermek zaten yersız. cogu ınsan buna aldanarak zaten tv alıyor. sonra sıkıntı yasadıklarında ısyan edıyorlar.

benım aldıgım panelde de cok guzel bır dıs goruntu yok ama fılm ızledıgının farkına varıyorsun. sonucta 840 da guzel bır model. sadece normal sd yayın ızleyen bırı ısen 60" bıraz sıkıntı yaratabılır sana bunuda belırteyım. ama bluray fılmlerde olsun 3 dlerde olsun hakkını cok ıyı verır 840!

• Arkadaşlar bu 60le840 diğer yeni ürünlerle ( f8000, w905, 8008 ) kıyasladığmız zaman ne gibi artı yada eksisi var ( Tasarım kriter değil ) ? fiyat olarak gayet makul kalıyor diğer saydığım serilerin ürünlerine göre. ( diğerleri 55, bu 60 olduğundan makul diyorum )

http://www.teknosa.com/urunler/110012693/sharp-lc60le840e-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv?ref=akakce&v=1.49.8
  • Zaten sürekli sd yayın izlemek isteyen plazma alsın...Bu Tv'lerin kıstası sd yayın değildir.Mağaza testi konusunda yanılırsınız çünkü çok cihaza görüntü dağıtıldığı için yanıltıcı oluyor.Bazen Alt model tv'ler üst modellerden daha iyi gözüküyor...5-6 bin liralık Tv'ler için daha doğru testler yapılmalı.Eğer medya özelliği kuvvetli olan Lg,Samsung gibi panel alıcak olan varsa yanına hafıza kartı alsın içine atacağı çeşitli video ve resimlerle kıyaslama yapsın.Medya özelliği olmayan Sharp,Sony gibi cihaz alıcaklarda laptoplarını alsınlar yada bir yakınlarından laptop temin etsinler ve laptop'ı Tv'lere bağlayıp öyle test etsinler.Ben şahsen bu şekilde aldım Tv'lerimi.
  • dts ses desteği dısında suanki kullanıdgım sharp!ın acamadıgı dosya olmadı. media player olarak hakkını yememek lazım.
    ama tv nın kendı medıa playerı ıle degıl de benım tercıhım bluray player alıp ham blurayları oynatıp onları ızlemek. o zaman zaten bu tvler hakkını verıyor.
  • Benim demek istediğim Tv'yi almadan önceki aşamadaki test ile ilgili.Yoksa media player özelliği ile ilgili değil.Yazdıklarımı arkadaşlar bir daha okuyun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.