shell silikon sprey vs würth silikon sprey
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selsil dahi işinizi görür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selsil'e baktım o da 150 lira.. o halde würth'e o kadar fark ödemeye gerek yok
-
shell vs würth diye başlık açtım ama gittim selsil marka aldım.. bugün teslim ettiler akşamüstü uygulama yapıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 13 Şubat 2025; 20:0:27 > -
Selsilin balata spreyi ve motor temizleme spreyini başarısız buluyorum shell tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sadece emniyet kemerlerine silikon sprey sıkacam, uygulama yaptıktan sonra buraya sonucu yazarım (henüz vakit bulup yapamadım)
-
Neden sokıyorsun hocam ? Kemer zor toplanıyor benim onunla mı ilgili sende de ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karar senin işgörürmü test et ve tecrübe et.
ben olsam en ucuzunu almazdım
-
aynen zamanla sertleşen kemeri yumuşatıyormuş haliyle toplanması kolaylaşıyormuş
-
Benimki de toplanmıyor çok gıcık oluyordum ama bunu sıkınca kemerden üstümüze bir şey bulaşmaz mı hocam sizce ?
Ben bi yerde WD 40 sıkıldığını okumuştum da bu kemeri bağlıcaz üstümüze bulaşmasını nasıl engelliyor onu düşündüm açıkçası
-
wd40 ile silikon sprey çok farklı şeyler.. kemere wd40 sakın sıkmayın, muhtemelen onu toplama mekanizmasına sıkıyorlardır
-
Benden size şiddetli bir tavsiye. Kemerin sertleşmesinin ve toplamamasının sebebi toplama mekanizmasının arızalı olması değilse(ki buna ihtimal vermiyorum) kirdir. Silikon spreyi sıkıp kısa süreli çözüm üretmeyin, bir ılık suya beyaz sabun köpürtün o suyla emniyet kemerlerini süngerle silin. Kuruduktan sonra kemerler kendini daha hızlı saracağı için büyük oranda silikon sprey ihtiyacınız azalacak ama yine de sıkın. Emniyet kemeri fabrika çıkış hızında toplamazsa buradayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 13 Şubat 2025; 14:53:15 > -
tam da birazdan arabanın yanına gidip uygulama yapacaktım.. komili markasının köpük sabunu var, bugün onunla kemerleri temizleyip açık şekilde kurumaya bırakayım, yarın da silikon sprey sıkarım kayganlık artar
-
Takip için yorum bırakıyorum. Bence shellden alın geçin işlem sonrası burayada yazar mısınız akıbeti
würth sıvı gres süperdi shell sıvı gres idare eder
iki marka hakkında başka bilgim yok
konuyu takip için yazıyorum memnun kalırsanız bende deneyeceğim
-
eveeet.. operasyon tamam.. önce komili köpük sabun ve bir bez ile emniyet kemerlerini tek tek sildim (ılık su olayına hiç girmedim) kemerlerdeki toz toprak gitti ama sarma mekanizması hala toplamamakta inat ediyordu..
yani köpüklü temizlik ilk adım dersek ikinci adımda silikon sprey sıktım ve sonuç videosu çektim.. bu arada 4 kemere de sıkmama rağmen silikon spreyin ancak yarısı bitti.. ayrıca daha pahalı olan würth almaya gerek yok, selsil de sorunu çözüyor..
-
silmekle uğraşmayıp direk şu spreyi sıkacam ben ya =)
-
O geri toplana nedir yav. Kırbaç misali özlemişim silikon sprey almaya gidiyorum şuan
kemerin ön ve arka yüzeyine de silikon sıkın tek taraflı çalışmayın.. ayrıca düşündüğünüz gibi bir iz bırakmıyor yani üst baş batıracak bir durum olmuyor..
Benzer içerikler
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- manuelden otomatik geçiş fiyatı
- ambeleye kalkan araba masrafı
- otomatik araba çekiciye nasıl yüklenir
- egea motor arıza lambası sarı yanıyor
- elantra n
- beyaz trafik ışığı
- bmw i4 fiyat
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- 40 yerli arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X