Şimdi Ara

shell silikon sprey vs würth silikon sprey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: 1
Giriş

würth 500ml - 420 lira

kabaca 3 kat fiyat farkı var.. emniyet kemerlerine sıkacam, SHELL dandik midir, işimi görmez mi?

• Selsil dahi işinizi görür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selsil'e baktım o da 150 lira.. o halde würth'e o kadar fark ödemeye gerek yok shell silikon sprey vs würth silikon sprey 

• shell vs würth diye başlık açtım ama gittim selsil marka aldım.. bugün teslim ettiler akşamüstü uygulama yapıcam shell silikon sprey vs würth silikon sprey 

shell silikon sprey vs würth silikon sprey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 13 Şubat 2025; 20:0:27 >
  • Selsilin balata spreyi ve motor temizleme spreyini başarısız buluyorum shell tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt

ben sadece emniyet kemerlerine silikon sprey sıkacam, uygulama yaptıktan sonra buraya sonucu yazarım (henüz vakit bulup yapamadım)

• antique kullanıcısına yanıt
    Neden sokıyorsun hocam ? Kemer zor toplanıyor benim onunla mı ilgili sende de ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panel Temizleme Sprey/Köpük
    4 yıl önce açıldı
    Köpük sprey
    8 ay önce açıldı
    Sprey oto boya kurumama sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karar senin işgörürmü test et ve tecrübe et.

ben olsam en ucuzunu almazdım

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

aynen zamanla sertleşen kemeri yumuşatıyormuş haliyle toplanması kolaylaşıyormuş

Benimki de toplanmıyor çok gıcık oluyordum ama bunu sıkınca kemerden üstümüze bir şey bulaşmaz mı hocam sizce ?

Ben bi yerde WD 40 sıkıldığını okumuştum da bu kemeri bağlıcaz üstümüze bulaşmasını nasıl engelliyor onu düşündüm açıkçası

wd40 ile silikon sprey çok farklı şeyler.. kemere wd40 sakın sıkmayın, muhtemelen onu toplama mekanizmasına sıkıyorlardır

Benden size şiddetli bir tavsiye. Kemerin sertleşmesinin ve toplamamasının sebebi toplama mekanizmasının arızalı olması değilse(ki buna ihtimal vermiyorum) kirdir. Silikon spreyi sıkıp kısa süreli çözüm üretmeyin, bir ılık suya beyaz sabun köpürtün o suyla emniyet kemerlerini süngerle silin. Kuruduktan sonra kemerler kendini daha hızlı saracağı için büyük oranda silikon sprey ihtiyacınız azalacak ama yine de sıkın. Emniyet kemeri fabrika çıkış hızında toplamazsa buradayım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 13 Şubat 2025; 14:53:15 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

tam da birazdan arabanın yanına gidip uygulama yapacaktım.. komili markasının köpük sabunu var, bugün onunla kemerleri temizleyip açık şekilde kurumaya bırakayım, yarın da silikon sprey sıkarım kayganlık artar shell silikon sprey vs würth silikon sprey 

• Takip için yorum bırakıyorum. Bence shellden alın geçin işlem sonrası burayada yazar mısınız akıbeti

• würth sıvı gres süperdi shell sıvı gres idare eder

iki marka hakkında başka bilgim yok  

konuyu takip için yazıyorum memnun kalırsanız bende deneyeceğim

• eveeet.. operasyon tamam.. önce komili köpük sabun ve bir bez ile emniyet kemerlerini tek tek sildim (ılık su olayına hiç girmedim) kemerlerdeki toz toprak gitti ama sarma mekanizması hala toplamamakta inat ediyordu..

yani köpüklü temizlik ilk adım dersek ikinci adımda silikon sprey sıktım ve sonuç videosu çektim.. bu arada 4 kemere de sıkmama rağmen silikon spreyin ancak yarısı bitti.. ayrıca daha pahalı olan würth almaya gerek yok, selsil de sorunu çözüyor..

Watch 1111 | Streamablestreamable
    Watch 1111 | Streamable
    https://streamable.com/3moj1k

silmekle uğraşmayıp direk şu spreyi sıkacam ben ya =)

O geri toplana nedir yav. Kırbaç misali özlemişim silikon sprey almaya gidiyorum şuan

kemerin ön ve arka yüzeyine de silikon sıkın tek taraflı çalışmayın.. ayrıca düşündüğünüz gibi bir iz bırakmıyor yani üst baş batıracak bir durum olmuyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.