Şimdi Ara

shindlerin listesi neden siyah beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisi olan var mı? merak ettiğim için soruyorum. film 93 yapımı bir film yanlış hatırlamıyorsam...

• Nostalji yaratmak istemişlerdir :D Başka bir siyah-beyaz film için bkn. Das Weisse Band :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meursault.

Nostalji yaratmak istemişlerdir :D Başka bir siyah-beyaz film için bkn. Das Weisse Band :)
    bence renkli olsa daha iyi olurmuş. siyah beyaz film mi kaldı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

bence renkli olsa daha iyi olurmuş. siyah beyaz film mi kaldı ya.

Alıntıları Göster
    Olur mu yahu yönetmenin tercihi bu, henüz Schindler'in Listesi'ni izleme fırsatı bulamadım ama renkli olması bu filme yakışmazdı herhalde

• quote:

Olur mu yahu yönetmenin tercihi bu, henüz Schindler'in Listesi'ni izleme fırsatı bulamadım ama renkli olması bu filme yakışmazdı herhalde

Alıntıları Göster
    renkli olsaydı kırmızı paltolu kızın kırmızı paltosu o kadar vurucu olmazdı heralde..
  • Bence siyah beyaz olması daha iyi film izleyiciyi sanki o yıllara götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Bence siyah beyaz olması daha iyi film izleyiciyi sanki o yıllara götürüyor.
    Bende sırf siyah beyaz diye izlemeyenlerdenim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boşluk.

Alıntıları Göster
    yönetmen öyle istemis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

yönetmen öyle istemis

Alıntıları Göster
    yönetmen spielberg 1940 lı yılların havasını yakalamak için öyle çekti. çocukken sinemada izlemiştim. gerçekten zaman tüneli gibi film. evde de defalarca izledim.
    tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

yönetmen spielberg 1940 lı yılların havasını yakalamak için öyle çekti. çocukken sinemada izlemiştim. gerçekten zaman tüneli gibi film. evde de defalarca izledim.
    tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Siyah-beyaz filmlere ön yargılı olanları anlamıyorum ha renkli ha siyah beyaz ne farkederki böyle bir filmi izlememek için bunun gibi bahaneler uydurmak bence çocukça.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİLOOZOOF

İyi ki izlememişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

renkli olsaydı kırmızı paltolu kızın kırmızı paltosu o kadar vurucu olmazdı heralde..

ayrıca oscar schindler'in filmin sonlarına doğru taktığı yüzük ve mum ışıkları da renklidir filmde.. tüm ideolojilerden, siyasi düşünce ve fikirlerden, dinden, ırktan kendinizi soyutlayarak izlenilmesi gereken bir başyapıttır. çünkü ancak bu şekilde filmin esas mesajına ulaşılabilmektedir. lütfen oturunuz ve bu filmi izleyiniz. evet, içiniz sıkılacak canınız yanacaktır. 200 dakikanın sonunda kendinizi sağlam bir tokat yemiş gibi hissedeceksiniz. çünkü her şeyin ötesinde bu filmde anlatılanların hepsinin tarihte yaşanmış gerçekler olduğu sizi yıkacak. lakin bu lazımdır. sormak, sorgulamak için bu lazımdır. lütfen izleyiniz, izlettiriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

bu başyapıtı nasıl seyretmezsin seni kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

İnanır mısın ben de sırf bu yüzden her gün kendimi kınamadan duramıyorum Acaba siyah-beyaz olarak çekildiği için mi izlemiyorum diye içime kurt düşmedi de değil Yok yok olur mu hiç bu siyah-beyaz filmlerin tadı da kalitesi de başka olur:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

İnanır mısın ben de sırf bu yüzden her gün kendimi kınamadan duramıyorum Acaba siyah-beyaz olarak çekildiği için mi izlemiyorum diye içime kurt düşmedi de değil Yok yok olur mu hiç bu siyah-beyaz filmlerin tadı da kalitesi de başka olur:)

Alıntıları Göster
    Filmin siyah beyaz olmasına veya 3 saat olmasına bakmayın . İzlemeye başladığınızda zaten kendinizi kaptırırsınız filme ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ated90 -- 8 Temmuz 2011; 7:45:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ated90

Filmin siyah beyaz olmasına veya 3 saat olmasına bakmayın . İzlemeye başladığınızda zaten kendinizi kaptırırsınız filme ...

Alıntıları Göster
    bende indirdim filmi 720p olarak. en kısa zamanda izlemeye calısacagım. filmi cok merak ediyorum. eğer film bir başyapıt ise siyah beyaz da olsa izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 8 Temmuz 2011; 9:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

bende indirdim filmi 720p olarak. en kısa zamanda izlemeye calısacagım. filmi cok merak ediyorum. eğer film bir başyapıt ise siyah beyaz da olsa izlenir.

Alıntıları Göster
    renkli olsa film bu tadı vermezdi çok başka bi hava katıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepe Kontes

renkli olsa film bu tadı vermezdi çok başka bi hava katıyor..

Alıntıları Göster
    Film mükemmeldir. Önyargı ile yaklaşılmaması kesinlikle izlenmesi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllizWells

Film mükemmeldir. Önyargı ile yaklaşılmaması kesinlikle izlenmesi gerek

Alıntıları Göster
    eser film noir türü olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacanga

eser film noir türü olduğu için

noir nedir?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.