Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
120.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkesin fikrine saygı duyup yorumları yine de kanser bulamaz mıyım? Herkes istediğini eleştirebilir, gidip de sana yorum yapma demem ki haklı eleştiriler de var. Ama öyle komik eleştiriler görüyorum ki hani şey kıvamında "ekşi sözlük bir boku beğenmeme timi". Code Geass şimdi çıksa mesela aynı kıvamda eleştiriler yapılırdı, neyse ki güncel bir seri değil. Aynı şekilde aot 2010 - 2015 yapımı olsa bu kadar eleştilmezdi.
    Gerçi bu kadar eleştiriye rağmen puanı 10'lara dayandı 4.sezonun. Demek ki manga okuyucuları dışında herkes çıldırıyor. "Ama mangayı okusalar böyle düşünmezler" ben manganın üstünde 2 - 3 kez gezdim ama animenin yerini tutmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Herkesin fikrine saygı duyup yorumları yine de kanser bulamaz mıyım? Herkes istediğini eleştirebilir, gidip de sana yorum yapma demem ki haklı eleştiriler de var. Ama öyle komik eleştiriler görüyorum ki hani şey kıvamında "ekşi sözlük bir boku beğenmeme timi". Code Geass şimdi çıksa mesela aynı kıvamda eleştiriler yapılırdı, neyse ki güncel bir seri değil. Aynı şekilde aot 2010 - 2015 yapımı olsa bu kadar eleştilmezdi.
    Gerçi bu kadar eleştiriye rağmen puanı 10'lara dayandı 4.sezonun. Demek ki manga okuyucuları dışında herkes çıldırıyor. "Ama mangayı okusalar böyle düşünmezler" ben manganın üstünde 2 - 3 kez gezdim ama animenin yerini tutmuyor.

Attack on Titan fanlarına kanser denme sebebi esere yapılan eleştiriler değil aksine her yerde en iyisi bu işte diye bağırıp daha sezonun ilk bölümü yayınlanmadan listeye girdi diye 10 vermelerine deniyor. Puanı 10'lara dayandı diyorsunuz ama bu zaten her sezon oluyor. Fanları myanimelistte 50.kez yan hesap açıp 10 vermekle meşgul olduğu için böyle. Sezon bitip hararet söndükten sonra fake hesapları kontrol edip listeden çıkarıyorlar puanlar normalleşiyor biraz daha. Yanlış anlaşılmasın ben snkyı ilk sezon çıktığından beri takip ediyorum ve 3. sezondan itibaren aldığı halden çok keyif alıyorum. Ama hikaye bu kadar geliştikten sonra böyle uyduruk adaptasyon tabi eleştiri alır bir de almasın mı ?

Ayrıca eski yıllardaki eleştiri konusunda da gayet haksızsınız. 2010 sonrası eserlerdeki eleştiri düzeyi gayet düşük. Çoğu insan kötü bulduğu animede bile bir iki tane gaz sahne vardı diye 7 gibi puanlar veriyor. 10 sene önce şu kadar acele ve baştan savma bir adaptasyon yapsalar şu puanları asla göremezdi.

• Bu bölüm sezonu finali miydi, noldu ben anlamadım hiç bir şey. IMDB'de 8 bölüm gözüküyor, devamı yok. Ara mı verildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Bu bölüm sezonu finali miydi, noldu ben anlamadım hiç bir şey. IMDB'de 8 bölüm gözüküyor, devamı yok. Ara mı verildi?

imdb eklememiş haftaya gelir 9, 16ya kadar ara yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Bu bölüm sezonu finali miydi, noldu ben anlamadım hiç bir şey. IMDB'de 8 bölüm gözüküyor, devamı yok. Ara mı verildi?

Yok bu sezon 16 bölüm ara falan olmadı devam edecek. IMDB anime konusunda güvenilir bir kaynak değil MyAnimeList'e bakın.

• Teşekkür ederim.

@anomaly

• Şimdi 8 bölüm sonra anime bitecek mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

Final sezon. Yani evet en azından anime bitecek.

Manganın sonu ile animenin sonu net olarak uyuşacak mı mangasını okuyan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Yani önümüzde sadece 8 anime bölümüne yetecek kadar manga bölümü mü kaldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

Final sezon. Yani evet en azından anime bitecek.

Manganın sonu ile animenin sonu net olarak uyuşacak mı mangasını okuyan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Yani önümüzde sadece 8 anime bölümüne yetecek kadar manga bölümü mü kaldı ?

son sezon 91.manga sayısında başladı son bölüm 105i işledi

manga şuan 137de ve 140 gibi final verecek, animenin kalan 8 bölümde onu işlemesine imkan yok 119 120 gibi güzel sahnelerden birinde final yapar anime, ya part2 gelir ya da öyle kalır

• Elric. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Anime bitince mangaya geçeceğim öyleyse.

• Zenci Onyokupoon dan sonra, pieck i lezbiyen olduğunu düşünüyorum. Kesin Netflix istemiştir.
    Levi de gay yaptılarsa şaşırmam animede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 1 Şubat 2021; 23:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Şimdi 8 bölüm sonra anime bitecek mi ?

Part 2 veya Film gelicek.

Para için yapıldığı için Film gelir gibi.

• Patren kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var ya? Bazen şu sjw karşıtlığının dozunu çıkarıp ırkçı gibi görünüyorsunuz olmasa da.
    Şu animede zenci olmasının ne gibi bir zorlama yanı var? Hatta ilk kez 4.sezonda görmemiz bile saçma. Aot dünyasında sadece beyaz insanlar yaşamıyor. İsimlere de bakarsan dünyanın birçok ülkesinden karakter isimleri var. Niccolo - İtalyan, Yelena - Rus, Mikasa - Japon, Eren - Türk, Armin, Reiner - Alman, Jean, Levi - Fransız, Erwin - İngiliz vs vs. Bu kadar farklı kökenli karakter arasında tek bir zenci karakter mi göze batıyor? Ymir, Historia ilişkisi de vardı, gayet dozunda, saçmalamadan işleniyor, işlendi bu konular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Gabi çocuk yalnız.

kültür meselesiShingeki no Kyojin (Attack On Titan)  ayrıca bu kıza çok sövdüler, bence yaptığı şey hepimizin yapacağı şeydi..

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Ne kültürü la arap kültürü mü

• Son bölüm hız olarak güzel uyarlanmış mangadan. Son olarak Türkiye'de anime izlenebilen sitelerden, geçmiş bölümlerin yorumlarına bakayım dedim (normalde bakmam, izler, kapar geçerim) Allahım harbiden boş beleş bir biçimde izleyenler var bu animeyi.... Bu forumun gözünü seveyim; belki çok aktif bir forum değil ama en azından kaliteli yorum yapanlar çoğunlukta. Gözüyle izleyenlerin olması çok önemli bir şey her platformda

• Ayrımcılık üzerine güzel bir bölümdü. Ya da ırkçılık mı desem? İkisi de aynı yola çıkıyor. Yalnız bölümde şöyle bir şey var ki
    lütfen biri bana Zeke'nin sonradan taraf değiştirdiğini söylesin. Biraz daha bilgi lazım. Yoksa şu anda Erwin'in ölümü tamamen boşa gitmiş gibi gözüküyor. Gerçi flasback sahnelerinde 3 yıl geriye gittik ama Eren'in nerede tek başına harekete geçtiğini daha görmedik. O da bir dahaki bölümde sanırım. Sasha'nın ölümü (daha doğrusu ölüm şekli) ile manga saçmaladı. Umarım ilerleyen bölümlerde daha saçma bir şeyler yoktur. Ben anime hızıyla takibe devam ediyorum.

• slm millet bu ekip bir bölümün sonunda denize karşı bakıyorlardı hangi bölüm olduğunu hatırlayan var mı

• Cbklqn kullanıcısına yanıt

Aleyküm selam. Dediğin bölüm 3. Sezonun son bölümü. Yani 3. sezon part 2 - 10. bölüm.

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.