Şimdi Ara

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
1
Favori
39.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

martin scorsese ve leonardo dicaprio ikilisinden güzel bir film daha.sonunda şaşırtan ve çok düşündüren güzel bir filmdi

Katılıyorum hocam. Hala aklıma geldikçe düşünüyorum akıllarda bırakılan soru işaretlerini.
  • benimde kafam karıştı
  • 10/10
  • Güzel bir uyarlama olmuş fazla sözede gerek yok sanırım 10/7
  • hatırlıyorum da hiç spolier okumadan izlemiştim. sonu çok kötü ters köşeye yatırdı
  • Bugün izledim. Gerçekten muhteşem bir film.
  • En beğendiğim filmler arasında.

• arkadaşlar film herkesin genelde tahmin ettiği gibi bitmiyor teddy akıl hastası değildi ve de eşini öldürmedi ona beynini yıkayarak bu fikirleri aşıladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemulas

arkadaşlar film herkesin genelde tahmin ettiği gibi bitmiyor teddy akıl hastası değildi ve de eşini öldürmedi ona beynini yıkayarak bu fikirleri aşıladılar.

öncelikle spoiler yapamamışsın. yazıyı spoiler arasına al :)

ikincisi bunu nereden çıkardın? bence dediğin gibi değildi.

ayrıca filmin sonunu akıl hastanesine akıl basar basmaz tahmin etmiştim. gerçi ben yardımcısının hayal ürünü oldugunu sanmıştım ama o da psikolog çıktı

• öncelikle filmin fenerdeki konuşmalara ve de teddy nin son sözünü kanıp teddy nin hasta olduğuna inanıyorsunuz peki film başından beri olan ayrıntıları neden atlıyorsunuz.daha gemiyle gelirken chuck teddy e uyuşturuculu sigara veriyor bunu anlamadınız.teddy eşinin kundakçı andrew laeddis in apartmanı yakması sonunda dumandan olduğunu söyluyor ve de sonrasında gördüğü rüyalarında eşini kül olarak göruyor galiba teddy nin bir tane küçük kızı olmalı çünkü rüyalarında eşiyle beraber o kızı göruyor(alman kampındaki sahne,arabayı patlattığı sahne),sonrasında teddy e ilaçlar ve uyuşturuculu sigalar veriyorlar bunları hiç anlamadınız mı ? c koğuşunda noyce a yaptığı görüşmeyi hatırlarsanız önemli detaylar anlatıyor ve de mağarada ki gerçek rachel solondo olan doktorla konuşmalarından hiç mesaj çıkartmadınız mı? doktor onların verdiği sigarayı içtin mi diye soruyor keza ilaçları ve de yemekleri yedin mi diye soruyor o da evet diyor doktor rachelde ilaçlar etkisini 36-48 saat içinde gösterir diyor ve de önce parmaklar ve eller titremeye başlar diyor ve de hastanedeki doktorların yaptıkları çalışmaları (lobotomi) anlatıyor ve de fenere geldiğinde artık ilaçlar etkisini göstermeye başlıyor çünkü elleri titriyor doktorların söylediklerine inanmaya başlıyor peki burda önemli bir ayrıntı daha var sen adaya yanlız geldin diyor dr.cawley arkadaşlar teddy adaya yanlız mı geldi ?

• quote:

öncelikle filmin fenerdeki konuşmalara ve de teddy nin son sözünü kanıp teddy nin hasta olduğuna inanıyorsunuz peki film başından beri olan ayrıntıları neden atlıyorsunuz.daha gemiyle gelirken chuck teddy e uyuşturuculu sigara veriyor bunu anlamadınız.teddy eşinin kundakçı andrew laeddis in apartmanı yakması sonunda dumandan olduğunu söyluyor ve de sonrasında gördüğü rüyalarında eşini kül olarak göruyor galiba teddy nin bir tane küçük kızı olmalı çünkü rüyalarında eşiyle beraber o kızı göruyor(alman kampındaki sahne,arabayı patlattığı sahne),sonrasında teddy e ilaçlar ve uyuşturuculu sigalar veriyorlar bunları hiç anlamadınız mı ? c koğuşunda noyce a yaptığı görüşmeyi hatırlarsanız önemli detaylar anlatıyor ve de mağarada ki gerçek rachel solondo olan doktorla konuşmalarından hiç mesaj çıkartmadınız mı? doktor onların verdiği sigarayı içtin mi diye soruyor keza ilaçları ve de yemekleri yedin mi diye soruyor o da evet diyor doktor rachelde ilaçlar etkisini 36-48 saat içinde gösterir diyor ve de önce parmaklar ve eller titremeye başlar diyor ve de hastanedeki doktorların yaptıkları çalışmaları (lobotomi) anlatıyor ve de fenere geldiğinde artık ilaçlar etkisini göstermeye başlıyor çünkü elleri titriyor doktorların söylediklerine inanmaya başlıyor peki burda önemli bir ayrıntı daha var sen adaya yanlız geldin diyor dr.cawley arkadaşlar teddy adaya yanlız mı geldi ?

İzleyeli baya oldu şuan neyi savunduğumu bilmiyorum ama olayları hatırladığım kadar anlatayım.Dediği gibi herkes sonuna dikkat etmiş.Başında gemi ile gelirlerken cuhck , ted e sigara uzatıyor fakat ted içmiyor(ben öyle hatırlıyorum).Ama ondan sonra yemeklerden yiyor.Hapishane girişinde Ted in silahını direk çıkartıyor fakat chuck çıkartamıyor.Buradan chuck ın dedektif olmadığını anlıyoruz zaten.

• teddy nin gerçekte hasta olmadığını,doktorlar ve verdikleri ilaçlar sayesinde teddy i karısını öldürdüğüne inandırıyorlar bunu savunuyorum.
  • quote:

teddy nin gerçekte hasta olmadığını,doktorlar ve verdikleri ilaçlar sayesinde teddy i karısını öldürdüğüne inandırıyorlar bunu savunuyorum.

Birtane kadın kaç diye mesaj kağıda yazı yazmıştı daha ilk geldiği zamanlar.Birde karısı kendini yakarak mı öldürüyordu , rüyasında su ve kül görüyordu.Bende Ted in hasta olmadığına inanıyorum birdaha izlesem büyük ihtimalle baya aydınlanır aklımdakiler şuan çok fazla birşey hatırlamıyorum.
  • Su filmi tekrar izleyeyim mesajlari okuyunca kafam iyice karisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmdeki amac teddy acaba hastami degilmi diye film bittikten sonra konusulmasini saglamak. Yoksa senaryoyu yazan adam bile bilmiyor teddy hastami degilmi

Ama bunu inception kadar basarili yapamamislar kesinlikle

• çok karışıktı:)
    Ama beğendim:D

• Filmi bugün izledim hem de iki kere ikinci izleyişimde CHUCK'ın yüz ifadelerine çok dikkat ediyodum neyin ne olduğu o sahnelerde belli oluyordu.Leonardo Di Caprio gerçekten filmi yaşamiş.

resimlerle destekledim mesaji zaten bu kareler her şeyi anlatiyor.

filmin sonunda ise TEDDY aslinda hastaliği atlatti gerçekleri kabul etti ama kaldiramayicani anladi ve lobotomi yapilmasina razi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 6 Temmuz 2012; 18:21:54 >

• Güzel Film
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Filmi bugün izledim hem de iki kere ikinci izleyişimde CHUCK'ın yüz ifadelerine çok dikkat ediyodum neyin ne olduğu o sahnelerde belli oluyordu.Leonardo Di Caprio gerçekten filmi yaşamiş.

filmin sonunda ise TEDDY aslinda hastaliği atlatti gerçekleri kabul etti ama kaldiramayicani anladi ve lobotomi yapilmasina razi oldu

DiCaprio aşmış gerçekten. Gerçekte böyle bir hikaye olsa anca bu kadar olurdu dedirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ad135

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

Filmi bugün izledim hem de iki kere ikinci izleyişimde CHUCK'ın yüz ifadelerine çok dikkat ediyodum neyin ne olduğu o sahnelerde belli oluyordu.Leonardo Di Caprio gerçekten filmi yaşamiş.

DiCaprio aşmış gerçekten. Gerçekte böyle bir hikaye olsa anca bu kadar olurdu dedirtiyor.

inşallah boyle bi hikaye olmamiştir çünkü çok dramatik

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.