Şimdi Ara

Shutter Island (2010) | Martin Scorsese | Leonardo DiCaprio (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
1
Favori
39.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

quote:

quote:

sevgiliye tek taş almamak için izlettirilecek ideal film
    şaka bir yana başarılı bulduğum filmlerden biridir..sosyal mesaj içerikli bir film

Hocam sen çok yanlış gelmişsin.Bahsettiğin Kanlı Elmas filmi.

ahahahahhahaha aynen öyle olmuş niye ben bu knuyu kanlı elmas sanmışımki acaba:)))) bukadar zaman sonra farketmişsin tebrikler

Ya diyorum acaba ben mi yanlış hatırlıyorum fail olmayım diye tekrar tekrar düşündüm de yok yani

hahhah ben zindan adasıyla kanlı elması karıştırmıuşım neden nasıl hangi sebeple hiç bilmiyorm:)

Neyse çaktırma kimse uyanmamış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şaka bir yana başarılı bulduğum filmlerden biridir..sosyal mesaj içerikli bir film

ahahahahhahaha aynen öyle olmuş niye ben bu knuyu kanlı elmas sanmışımki acaba:)))) bukadar zaman sonra farketmişsin tebrikler

Ya diyorum acaba ben mi yanlış hatırlıyorum fail olmayım diye tekrar tekrar düşündüm de yok yani

hahhah ben zindan adasıyla kanlı elması karıştırmıuşım neden nasıl hangi sebeple hiç bilmiyorm:)

Neyse çaktırma kimse uyanmamış

sen çaktırdın ama:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aaa olur mu ama kanlı elmas :O

Neyse filmin sonunu spoiler içerisinde birisi anlatabilirmi merak ediyorum. 1 defa izledim çok güzeldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aaa olur mu ama kanlı elmas :O

Neyse filmin sonunu spoiler içerisinde birisi anlatabilirmi merak ediyorum. 1 defa izledim çok güzeldi :)

bizde farkettik sonradan karıştırdığımı

• Sonunu donanım haber'den bir arkadaş(!) yazmış sağolsun (!) izlememe gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Sonunu donanım haber'den bir arkadaş(!) yazmış sağolsun (!) izlememe gerek yok sanırım

Hocam çok şey kaçırdın o zaman
  • Bende bugün izledim.. Çok gec keşfettim izledim ama pek dikkat veremedım filme yenıden ızlemeyı dusunuyorum
  • Ne filmmiş be, bu zamana kadar izlemediğime çok pişman oldum. İzlerken kime inanacağını şaşırıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 9 Nisan 2013; 13:12:26 >
  • Süper film, maalesef 3 sene sonrasında izledim ama süper film. 2. film çıkacak mı ?
  • Birkaç ay önce izlemiştim, anlayacağınız ben de biraz geç keşfetmiştim filmi. Ama en sevdiğim filmler arasına girmişti. Kesinlikle birkaç kez daha izlenmeyi hak ediyor.
  • Bu filme benzer ''6. his'' adlı filmde var, sonunda şoke olacaksınız, başından son ana kadar bir ayrıntıyı bilmiyorsunuz :) İzlemek isteyenler çok merak ediyordur, ipucu Psikologda :)
  • Acayip bir filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Acayip bir filmdi

Aynen, sonu şok etti
  • Biraz önce seyrettim.Gerçekten çok kaliteli bir film idi.Leo döktürmüş resmen,adam rolü yaşadı resmen.Şimdiye kadar niye izlemediysem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Sonunu donanım haber'den bir arkadaş(!) yazmış sağolsun (!) izlememe gerek yok sanırım

sen izle yine de. oyle klasik filmler gibi tek sonlu bir final yok. herkese gore degisir. bu filmden mahrum birakma kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Biraz önce seyrettim.Gerçekten çok kaliteli bir film idi.Leo döktürmüş resmen,adam rolü yaşadı resmen.Şimdiye kadar niye izlemediysem

İzle bence
  • en cok etkilendigim film oldu.. deniz fenerindeki konusmalar efsaneydi..
    - leaonardo sizofreni mi, yoksa digerleri onu kandirmaya mi calisiyor diye dusunuyor insan
  • Harika film ama anlayana kadar beynim yanmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

en cok etkilendigim film oldu.. deniz fenerindeki konusmalar efsaneydi..
    - leaonardo sizofreni mi, yoksa digerleri onu kandirmaya mi calisiyor diye dusunuyor insan

Ben hala çözümleyemedim ama şizofreni olma ihtimali yüksek.

Geçen gün bunu araştırırken birisi mesaj atmış bir forumda : Her türlü iddiaya girerim, bu adamı kandırmaya çalışıyorlar. Her türlü tezinizi karartırım falan diyordu. Kafam baya karışık

• mükemmel bir film
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.