Şimdi Ara

SICAKLIK BF3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE OYUNU EXTRME AYARLARDA OYNUYORUM HIGH MED LOW GİBİ AYALR BULUNMAMAKTADIR.

GTX590 EKRAN KARTIM YAKLASIK 1 SAATLIK OYUN SONRASINDA 85 DERECEYI BULUYOR
    İNTEL İ7 960 3.8 GHZ OLAN ISLEMCIM 72 DERECEYI BULUYOR

HERHANGI BIR SIKINTI VARMI ?

• Ekran kartı normal fakat işlemci biraz fazla. Termal macun yenileyin. Stok soğutucu varsa iyi bir soğutucu alın.
  • GTX 590 larda genel durum nasıl bilmiyorum ama bana ekran kartı sıcaklığıda fazla gibi geldi. Benim GTX 570 oyunlarda 67-68 derece oluyor.

işlemci ise gerçekten yüksek. Geçen bende konu çamıştım i7 950 işlemcim 84 derece fazla mı diye.. Termal macun işlevini yitirdiği içinmiş. Değiştirince 50-51 derecelere geriledi..

http://forum.donanimhaber.com/m_53989835/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53989835

Yani 2 değerde normal değil bence , bakım şart!
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

GTX 590 larda genel durum nasıl bilmiyorum ama bana ekran kartı sıcaklığıda fazla gibi geldi. Benim GTX 570 oyunlarda 67-68 derece oluyor.

işlemci ise gerçekten yüksek. Geçen bende konu çamıştım i7 950 işlemcim 84 derece fazla mı diye.. Termal macun işlevini yitirdiği içinmiş. Değiştirince 50-51 derecelere geriledi..

Makina yeni bir makina 2 aylık termal macun bu kadar hızlı bitmiş olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Furfantte

quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

GTX 590 larda genel durum nasıl bilmiyorum ama bana ekran kartı sıcaklığıda fazla gibi geldi. Benim GTX 570 oyunlarda 67-68 derece oluyor.

Makina yeni bir makina 2 aylık termal macun bu kadar hızlı bitmiş olabilirmi

tabi ki biter. benim termal macun 7-8 ayda gitti

• Termal macun oyle cabuk islevini yitiren bisi degildir arkadaslar.
  • benım ıslemcı amd gordugum sıcaklıklar ovrclokla 3.5 ghz de calıstırdıgımda 5 saatın sonunda makına kendını kapattı cpu over tempreture!!
    daha stok hıza dusurdum 3 ghz CPU ısısı 67-75 aralıgında gezıyor. bosda gordugum sıcaklık zaten 47-48 . GPU ıse kucuk bır OC var voltajsız sekılde
    74-75 derecelerde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ5 4690k sıcaklık değerleri
    6 yıl önce açıldı
    1050ti gpu sıcaklık limiti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 85 derece iyi yine bende gtx 480 sli'da üstteki kart 91 derece görüyor
  • stok soğutucudan olabilir, termal macun sürmesenizde okadar farketmez en fazla 5-10 derece oynar ekran kartı fan devrini oyuna girerken %60 a getirip girin farkı görürsünüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.