Şimdi Ara

SICAKLIK PROBLEMİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHİRE RADEON HD5450 LOW PROFİLE EKRAN KARTINA SAHİBİM.
    KART BOŞTA İKEN 60 DERECEYE YAKLAŞIRKEN YÜKTE 110 DERECEYE OLUYOR VE OYUNDA BAZEN TAKILMALAR ANİ FPS DÜŞÜSÜ... GİBİ BOZUKLUKLAR MEYDANA GELİYOR.
    EKRAN KARTINI SÖKÜP MACUN DEĞİŞTİRİYİM DEDİM AMA VİDASI BİLE YOK İKİ TANE YAYLA TUTTURULMUŞ SOĞUTMASI ÇIKARAMADIM.
     SICAKLIK PROBLEMİ!!! SICAKLIK PROBLEMİ!!!

NOT:YENİ EKRAN KARTI ALACAK PARAM YOK :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15891589 -- 30 Ocak 2016; 10:55:42 >

• Fan ı temizleyebilirsin veya yakındaki bir bilgisayarciya götürüp soğutucunu cikartabilirsin ve daha etkin bir soğutucu takabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şerif Rick

Fan ı temizleyebilirsin veya yakındaki bir bilgisayarciya götürüp soğutucunu cikartabilirsin ve daha etkin bir soğutucu takabilirsin

kartta fan yok

heatsinke güçlü bi saç kurutma makinesi ile hava tutulabilir ve sulu boya fırçası ile temizlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 30 Ocak 2016; 13:18:42 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Karta bakmamıştım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15891589 1 kullanıcısına yanıt
    üstüne fan filan takmaya çalışın bir yere kadar işe yarar
  • Hocam ekran kartı pırıl pırıl yaptım söküp süpürgeye falan tuttum toz moz kalmadı yeni alınmış gibi oldu fakat sıcaklık devam ediyor.

Kartın soğutmasını nasıl sökebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15891589 -- 30 Ocak 2016; 14:11:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.