Şimdi Ara

sıcakmı? anakartmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. bilgisayarım sürekli olarak kapanmaya başladı.. sıcaklardan olduğunu düşünüp fan almaya karar vermiştim ki, bugün uğradığım bilgisayarcı bunun sıcakla bir ilgisinin olmadığı, anakartta bir problem olduğunu söyledi.. şimdi ne yapmalıyım sizce? sıcaklardan olduğunu nasıl anlayabilirim? çok teşekkür ederim..

• bence sıcaktan değil . . .ama ankartanmı onu bilemem
  • her bilgisayarcı sana anakarta sorun var der çünkü malum bu günlerde işler baya düşük sen yine de bir fan al dene olmasa değişirsin sonuçta fan yine işine yarar
  • haklısınız.. fan almaktan birşey çıkmaz ben en iyisi bir fan alıp deniyeyim.. bu arada özellikle photoshopta çalışırken veya oyun açtığımda kapanıyor..
  • hava sıcak ve işlemci belli bi sıcaklıktan sonra dayanmıyor.cpBide sistemini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz^^
  • dogru fan alıp denemende fayda var bır power supply ınıde kontrol gucte sorun yaşıyor olabilirsin...

• Hocam anakart ile bi ilgisi yok.
    İşlemcin intel olduğu için yırttın.
    Sorun işlemci fanından kaynaklanıyo.
    Önce temizlik sonra yeni bir fan.
    ok.

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaMpS

Hocam anakart ile bi ilgisi yok.
    İşlemcin intel olduğu için yırttın.
    Sorun işlemci fanından kaynaklanıyo.
    Önce temizlik sonra yeni bir fan.
    ok.

Kolay gelsin

olabilir tabi.. ancak dırek mi kapanıyor yani bir mavi ekran falan geliyor mu... veya daha sonra bir uyaraı eger gelmiyorsa buyuk ihtimal ya fandan yada powerdandır..
  • dostum öncelikle makınanı bi güzelce temizle fanlarını özellikle, istediğin gibi FAN al ama bide powersub a daikkat et sorun onda da olabiliğr bi kaçak vardır ve pc ye düzgün elektrik sağlayamaz, bu yüzdende reset atıyor olabilir makinan, kolay gelsin
  • eğer cpu belli bir dereceyi aşınca resetlemeye ayarlı değilse CPU fandandır. kapandıktan sonra pc yi acınca cpu kaç derecede ona bi bak bu ara hacalardanmıdır nedir cok geldi böly sorun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.