Şimdi Ara

Siemens Beyaz Eşya Set İçin Sizce Fiyatlar Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki ürünlerin fiyatları için fikriniz nedir (modeller konusunda bir sıkıntı yok sadece piyasayı az çok bilen arkadaşlardan fiyatlar için yorum rica ediyorum)
    100 TL kaparo karşılığında anlaştık ayın 28'i itibari ile kısmetse alınacak.

(12 taksit 3 ay erteleme)

Siemens WD14H420TR kurutmalı çamaşır makinesi 2220 TL
    Siemens KG57NP72NE Kombi buzdolabı 2100 TL
    Siemens SN26M883TR Bulaşık makinesi 1380 TL
    Siemens HR625523T Fırın 1030 TL

Not : fırın için farklı bir bayiden 850 TL teklif aldım ama hepsini aynı yerden almak istediğim için ilgilenmedim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxer -- 19 Ağustos 2013; 10:25:58 >

• yorumlar için teşekkürler=)

ürünleri aldım 1-2 eylül arası teslimat var eğer ürünleri merak eden almayı düşünen varsa sorularını cevaplayabilirim.. talebe göre resimli detaylı incelemede ekleyebilirim
  • Aldığım yer ürünleri fırını tedarik edemediği için çarşamba ya öteledi.. olayların gelişimi...cumartesi sabah arayıp (31 Ağustos ) bugün fırın hariç teslim dendi sonrasında akşam 18 e kadar bekleyip bir telefon trafiği gerçekleştirdikden sonra ceva siparişimin iptal olduğunu söyledi..aldığım yer hafta içi pazartesi salı ben size haber vereceğim demesine rağmen bugün (02.09.2013) ben aradğımda fırın tedarik edilemediği için 04.09.2013 de teslimatın olacağını haber vereceğini belirtti..şimdilik sabırla bekliyorum..geç olsun güç olmasın demekle beraber, Siemens in iyi olduğunu iddia eden bayisi bu şekilde çalışıyorsa diğer markalarda durumu düşünmek bile istemiyorum...umarım pişman olmam

hayırlısıyla ürünler elime ulaşırsa sizlere kargo, servis süreçleriyle ilgilide bilgi paylaşımında bulunurum..
  • son olarak ürünlerimin 03.09.2013 da teslim edileceği ve bununla ilgili bilgilendirileceğim iletildi..=) hayırlısı..
  • Merhaba,

Ürünlerim bu sabah teslim edildi daha önce teslim almamış olanlar için yeniden hatırlatmakta fayda var kapalı ya da açık alma seçenekleri var fakat teslim kağıdında açıp kontrol edilmesi tavsiye olmakla beraber açmaz iseniz garantinin bozulmayacağı yazmakta..bana gelen ceva elemanları açmadan verme taraftarı oldular rica ettim açıp kontrol ettik bir sıkıntı yaşanmadı..şimdi müşteri hizmetlerini arayıp servis kaydı oluşturup kurulumu yaptıracağım bu arada bulaşık makinesi için temiz su hortumu kısaysa almanızı önerirrim. servis fiyatlarını bilmiyorum. kurulduktan sonra ürünlerle ilgili resim ya da bilgi isteyen olursa paylaşabilirim
  • merhaba,

ürünlerde çamaşır makinesi hariç hepsini deneme fırsatım oldu sorusu olan varsa yanıtlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxer

merhaba,

ürünlerde çamaşır makinesi hariç hepsini deneme fırsatım oldu sorusu olan varsa yanıtlayabilirim

buzdolabı rahatsız edici sesler çıkarıyor mu acaba?
  • sedate kullanıcısına yanıt
    merhaba,

benimde alırken en çok acaba dediğim konuydu gayet sessiz olduğunu söyleyebilirim
  • Buzdolabını uzun süredir kullanıyorum...Sessiz...Sadece 10-12 saatte bir buz kırma sesi çatırdı şekline yapıyor..Çat şeklinde 1 kez ...Kılavuzunda da normal ve neden olduğu yazıyor.
  • ben henüz duymadım ama takipteyim =)
  • Hayirli olsun urunleri istanbuldan mi aldiniz ? Aldiysaniz (pm olabillir) magaza adi vs paylasabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige13 -- 14 Ekim 2014; 13:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxer M kullanıcısına yanıt
    Ürünler gayet güzel ve iyi fiyata almışsınız ama tabi bu günkü tutarlara göre bu rakamlar çok aşağıda haliyle bir sürü zam geldi ürünlere :)
  • mesaj tarihini kontrol edip yazsaydınız sanırım daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxer

merhaba,

Fırından memnun musunuz
  • Çok memnunum, tavsiye edilir.
  • mesajları çok geç gördüm ürünlerle ilgili çamaşır makinası sorunsuz fırın aynı şekilde sorunsuz (parmak izi oluyor) buzdolabında buz kırma sesi sorunu yok ama
    kompresör bazen sesli çalışıyor genel olarak soğutması vs başarılı bulaşık makinesi gün itibariyle arkasındaki su girişi çatlamış ve bakmak için çektiğimde çatlayan yerden su kaçırdığını gördüm ki makineyi sabit tutuyoruz sanırım dayanıksız malzemeden
    yapılmış çatlağa bakarken koptu ve ortalık battı servisle henüz görüşmedim ama o nokta sorunlu gelişmeleri buradan paylaşırım
  • maxer M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.