Bildirim
Siemens Cx75'imi Napsam _??
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bnm cx65 te öyle oluodu.masaya fln çarpıodum ekran geliodu -
MAZİYİ UNUTUP ÇÖPE AT DERİM S75 VARDI 449 YTL YE TEKNOSADAN ALMIŞTIM BENDEDE KİTLENİYORDU MESAJLAR KARIŞIYORDU YAZILIM ATTIRDIM DÜZELMEDİ YEĞENİME VERDİM OYNASIN DİYE -
2006 da almıstım 380 ytl ye bnde bu telefonu aptallık edip bi heves almıstım ama cok pismanım birdaha siemens alırsam. Ancak bazı konularda hakkını yememek lazım siemensinde mesela sesi cok ii cıkıo kulaklık sesi eh. iste Arkadasm bnmde beyaz ekran cıkıodu ve sert biryere bikackez wur duzeliyo bnde duzelio yani :D -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- powerbank resetleme
- tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefon ses ayarları sıfırlama
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- rehberde kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- gps ne demek telefonda
- snapdragon 8 elite
- türk telekom numara değiştirme
- exynos 2400
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X