Şimdi Ara

SİEMENS'den telefon alın sonra arızalanınca sizi zıplatsın GİT GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siemens telefonları öve öve bitiremiyorsunuz acaba arızalanınca servis ile siemens arasında yaşayacağınız sorunlarıda kestirebiliyormusunuz benim kanaatim ve tecrübelerim doğruldusunda şunu söylemek isdiyorum siemens garantide vermiş olduğu sözleri tutamıyor diğer tel markaları siemensden servis ve garanti şartlarını yerine getirme konusunda en az 10 kat daha iyi ve verimli calışmakda

mühim olan iyi telefon üretmek ancak arkasını toplamamak ve insanları mağtur etmekse buyurun siemens alın

sonra yardım diye bağırırsınız benim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadali -- 16 Mayıs 2006; 19:04:08 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_7066364/tm.htm

burayı ziyaret edin. iyi okuyun.................
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6319028/tm.htm

ya bu arkadaşın sorununa ne demeli..................

iyi okuyun okumadan yorum olmaz....................

sizce sorun büyükmü kücükmü..........................
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7065647/tm.htm

işte bir örnek daha ..............

telefonu sangi bizmi bozmaya calışıyoruz

ozaman 2 yıl değil 1 yıl garanti versin
  • http://www.sikayetimvar.com/

ya buna ne demeli arama bölümünden siemens ve servislerle ilgili yazıları okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadali -- 14 Mayıs 2006; 18:16:49 >
  • YUOO bende siemensden memnun değilim sevmem de fakat benq-siemens iyi
  • 99609 NOLU ŞİKAYET Siemens Cep Telefonu 4 Ayda 4 Kez Arıza Yaptı! başarılı [04 Mayıs 2006, 09:00]
    2004 yılında almış olduğum siemens C65 model cep telefonu son dört ayda 4. kez arıza yaptı. Her arızada servise gönderildi. En az 10'ar gün serviste kaldı.

Şu anda da serviste. Henüz garanti süresi de dolmadı. Değiştirilmesini istiyorum. Firma yetkilileri ilgilenirlerse sevinirim.
  • 100981

KVK Garantili Siemens Telefonumun Sorunları! mandrake44 [13 Mayıs 2006, 09:00]
    2005 yılının sekizinci ayında almış olduğum siemens cx-70 markalı cep telefonum arızalı olduğu için 4 ay önce servisine gönderildi. Tekrar bana gelen cep telefonum 01.04.2006 itibarıyla 3. kez tekn >>>

100973

Siemens Telefonumun Anakartı Değiştirilmesine Rağmen Sorunlarım Bitmedi! SonerK [13 Mayıs 2006, 09:00]
    KVK garantisiyle 08.03.2005 tarihinde siemens cx65 marka bir cep telefonu aldım. Telefonum yaklaşık 5–6 ay sonra arıza yaptı. Ben telefonumu 1. garanti yılı içinde iki defa aynı arızadan dolayı servise >>>

101063

GENPATECH Sipariş Sorununu Gidermedi! kakman [13 Mayıs 2006, 09:00]
    Geçtiğimiz hafta PS2 slim modelinden sipariş verdim, hemen ertesi gün Genpatech Yurtiçi Kargo ile gönderdi. Her şey iyi güzel. Kargo geldikten sonra açtım bir baktım kalın PS2'den gönderilmiş, heme >>>

100884

Siemens Telefonum Neden Halen Kayıt Dışı Görünüyor? theernesto [12 Mayıs 2006, 09:00]
    siemens markasına güvenerek 13.12.2004 tarihinde aldığım sx1 model telefonum 1 yılı dolmadan yazılım ve çıkış tuşu çalışmama gibi problem çıkartmıştır. 3 kez servise gitmesine rağmen halen problem yaşa >>>

100876

KVK Bozulan Kulaklığımı Ne Zaman Teslim Edecek? CrYpHeR [12 Mayıs 2006, 09:00]
    Tam bir ay önce bozuldu diye, belki yaparsın diye bir ümitle sana getirdiğim siemens marka cep telefonumun kulaklığını, aradan 31 iş günü geçirdin, fakat bana geri vermedin. Üstelik yasal prosedürde bu >>>

100907

BAŞARI Servisinde Problem Çözmek İçin Uzun Uğraşlar Verdim! fenci111 [12 Mayıs 2006, 09:00]
    Bugüne dek çeşitli vesilelerle pek çok firma ile problem yaşadım ama Başarı gibisini görmedim. Başarı’ya 2/05 tarihinde şarj problemi nedeni ile götürdüğüm Benq p50 pda'imi ertesi günden başlayarak >>>

100648

Siemens Telefonla Haberleşmek İmkansız! jokertr [10 Mayıs 2006, 09:00]
    siemens Cx-70 cep telefonu ve ev telefonu kampanyasından aldığım cx-70 model telefondan hiç memnun değilim. Servise vermiş olduğum telefon 30 iş gününden çok daha uzun süredir serviste. Ben par >>>

100209

FUJISU Siemens Teknik Servis Eksikliği Beni Buldu! kubilayk [09 Mayıs 2006, 09:00]
    Yaklaşık 2–3 ay önce Evkur mağazasından aldığım, Fujitsu siemens marka Amilo Pro v2045 model notebook konusunda bazı sıkıntılarım var. Aldığım günden beri klavye ve touchpad düzgün çalışmıyor. Bazen ba >>>

100228

Siemens Klasik Telefon Arızasıyla Yine Baş Başa Kaldım loserwind [09 Mayıs 2006, 09:00]
    Bundan yaklaşık 1 yıl önce siemens marka c62 model bir telefon aldım. Genelde siemens kullandığımdan dolayı tercih sebebimi bu markaya yoğunlaştırdım? Telefon kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra >>>

100192

TURKCELL Kontörler Nereye Gidiyor? denizozgen [09 Mayıs 2006, 09:00]
    Turkcell kontörlerimin nereye gittiğini açıklayabilir mi acaba? Durduk yerde telefonuma mesaj gelip "şu kadar kontörünüz kaldı" denmesi ve üstelik sürekli kontörlerimin azaldığını görmek sinir >>>

100134

Siemens Müşterisini Dinlemekle Yetiniyor! zihnişar [08 Mayıs 2006, 09:00]
    Nautilus Teknosa’dan aldığım SX1 marka siemens cep telefonu başlangıçta belirli aralıklarla kendi kendine kapanıyor. Ekran takılıyor. Menüler arası geçişte takılıyordu. En son cihazı ikinci kez servise >>>

99974

KVK’ya Verdiğim Telefon Daha Çok Bozuldu! bushray [07 Mayıs 2006, 09:00]
    siemens c62 telefonumu 22.03.2006 tarihinde KVK'ya verdim. Yaklaşık 30 gün sonra 21.04.2006'da telefonumun tamir edildiğini söylediler. Cihazımın içi değiştirilmişti. Telefonumu aldıktan 1–2 so >>>

99876

FUJITSU-Siemens Servisinin 1210 YTL Dediği Arızayı 30 YTL’ye Giderdim! ibrahimkocaer [05 Mayıs 2006, 09:00]
    Garantisi biten lifebook bilgisayarımı servise gönderdim. Bana tamirat için 1.210 YTL hesap çıkardılar. Tabi kabul etmedim. Geri istedim. Bir radyo tamircisi arkadaşla açtık içini çalıştırdık iyi kötü >>>

99773

FUJITSU-Siemens Bilgisayarım Belirtilen Süre Dolduğu Halde Tamir Edilmedi! muammer6181 [05 Mayıs 2006, 09:00]
    Fujitsu-siemens marka notebook aldım. Cihazım arıza yaptı, Ankara Data pro servisine tamiri için verdim. Bana maksimum 30 iş günü tamir garanti süresi verdiler fakat cihazımın 30 iş günü dolduğu ha >>>

99827

Siemens Telefonum Aynı Sorundan 5 Kez Servise Gitmesine Rağmen Değiştirilmiyor! fhatto [05 Mayıs 2006, 09:00]
    siemens sx1(seri no 352079003501770) marka telefonumu 4 kez şarj problemi nedeni ile Başarı teknik servise bıraktım. Onarım tamamlandı demelerine rağmen hiçbirinde telefon düzelmedi. 4. götürüşümde “ c >>>

99479

Siemens Yardım Elini Uzat! mert90 [04 Mayıs 2006, 09:00]
    Cep telefonum tam 2 aydır gelmiyor. Garanti belgesinde normalde 2 ay içersinde gelmezse, sıfır telefon vermek zorunda olduğu yazıyor. Hala telefonum gelmedi. Bu şikâyetimin en kısa zamanda değerlen >>>

99399

GENPA’dan Aldığım Telefon 2 Gün Sonra Arıza Verdi! seyhan5019 [04 Mayıs 2006, 09:00]
    15 Nisan tarihinde Genpa'dan almış olduğum siemens S68 marka telefon 17 Nisan da arıza verdi. Telefon menülere girmiyor. Kapanırken yarım saatte kapanıyor bir tuşa bastığında on dakika sonra o işle >>>

99477

Siemens Cep Telefonu 4 Ayda 4 Kez Arıza Yaptı! başarılı [04 Mayıs 2006, 09:00]
    2004 yılında almış olduğum siemens C65 model cep telefonu son dört ayda 4. kez arıza yaptı. Her arızada servise gönderildi. En az 10'ar gün serviste kaldı. Şu anda da serviste. Henüz garanti sü >>>

99609

FUJITSU Siemens Notebookumu 30 İş Günü Geçmesine Rağmen Hala Alamadım! aydoganas926 [04 Mayıs 2006, 09:00]
    Teknosa’dan 14 Eylül 2005 tarihinde notebook aldım, hemen donmaya başladı. Aldığım yere götürdüm satıcı şahısla muhatap olmamı söylediler. Ama izinli olduğunu tekrar gittiğimde yine izinli olduğu 3’ünc >>>

98959

BAŞARI, Tamir Olan Telefonumu Günlerdir Teslim Edemiyor! yılmayacağım [03 Mayıs 2006, 09:00]
    siemens c65 cep telefonum garanti süresinde ikinci kez bozulunca Mersin’de yeni açılan Elektromekanik İş siemens servisine götürdüm. Telefonu Adana’daki Başarı elektroniğe göndereceklerini belirterek 2 >>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >>

EVET YUKARDAKİ ŞİKAYETLERE NE DERSİNİZ.....................................................

CANI YANAN YAZMIŞ AMA NE CARE YARDIM EDEN YOK ......................................

KISACASI SİEMEN Sİ FAZLA ÖVMEYİN İYİ BİR TELDİR DİYE İNSANLARI YÖNLENDİRMEYİN

EN İYİ TELEFON SADECE KONUŞMAYA YARAYAN BOZULDUĞUNDA ATABİLECEĞİMİZ YERİNE YENİSİNİ ALABİLECEĞİMİZ TEL DİR YOKSA SERVİS VE FİRMA KAPILARINDA KENDİ PARAMIZLA SÜRÜNÜRÜZ

SAYGILAR

www.1001dilek.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadali -- 14 Mayıs 2006; 18:52:17 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_6759146/tm.htm

burayı ben acmışdım sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadali -- 14 Mayıs 2006; 18:47:57 >
  • YOKMU YÜREĞİ KALIN YORUM YAZACAK ARKADAŞ EVET BİZ ANCAK BAKMAYI YEĞLERİZ

HANİ TRAFİK KAZASI OLUNCA DURUB SEYRETMEYİ NASIL SEVİYORSAK İŞDE ÖYLE BU KONUYUDA ANCAK SEYİRLE GECİRİYORUZ

HAKLI OLDUĞUNUZ KONULARDA KORKMADAN YAZIN YAZILARINIZLA BU FORUM KANALI ARACILIĞI İLE DESTEK İHTİYACI OLANLARA DESDEK VERELİM

????????????????????????????CESARET ESARETTEN KURTULMAKDIR??????????????????????????????
  • sikayetvar.com bi yaz istersen.
  • GÖNÜLDEN TESTEKLİYORUM SİZLER VAROLDUKCA BİZLER HAKLARIMIZI SAVUNMAYI ÖĞRENECEĞİZ
  • bende aynen hep siemens kullanıyordum vazgectim siemens gördümmü ugradgım haksızlıklar geliyor kufur saydırıyorum siemens e birdaha dokunmam bazen gözum kayar gibi oluyor ama kendimi tutacagım
  • pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor bu topiği açan kardeşe hak veriyorum
  • Evet anlaşılan birkackişi hariç herkes siemensden memnun o memnun olanlar bari hangi yönüyle siemensden memnun kaldıklarını yazsınlar Bizde bilelim belki yine siemens tel alırız bilmediğimiz o yönlerinide öğrenmiş oluruz
  • Hayır sakası bile beni ürkütüyor kesinlikle tövbe o günahı birdaha işlemekmi.......
  • YA HARBİDEN BU SİEMENS HERKESİ BAYIYOR TELEFONUNUZ SERVİSE GİTMEYE GÖRSÜN ARTIK KVK GENPA BAŞARI KAPILARINDA SÜRÜNÜRSÜNÜZ YAN KOMŞUMUZ YAŞLI KADIN NELER CEKDİ BU SİEMENSDEN ANLATSAM BURAYA SIĞMAZ AMAN DİKKATLİ OLUN TELEFON ALIRKEN SAKIN O GARANTİ LAFLARINA FAZLA İNANMAYIN BÜTÜN FİRMALAR BİZLERİ KANDIRIYOR AVRUPANIN CÖPLÜĞÜYÜZ NEREDE YARAMAZ TEL EFON BİZİM TÜRKİYEMİZDE HELE SİEMENS BİRDE KARTALDA FABRİKASI VAR AMA TÜRK İNSANINA İYİ HİZMET VEREMİYOR BAKSANIZA NE ŞİKAYETLER VAR BİZLERE HİZMET SAĞLAYAMAYAN TELLERE SAVAŞDA HERKESİN YANINDAYIM
  • BENDE SON KEZ ALIYIM DEDİM SXG75 DEDİK GÜZELDİR DEDİK.DEDİĞİMİZE BİN PİŞMAN ETTİLER YA
    BU KADAR SAÇMA BİR YAZILIM OLAMAZ.BUNU YAPAN HANGİ MANTIKLA YAPMIŞ ANLAMADIM.İKİNCİ GÜN SERVİSE GİTTİ.VERSİYON YÜKLEYECEKLER.SANIRIM BU TELİ ŞİMDİ SATSAM.HERŞEYİ DAHİL.ACABA 600 YTL OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM VALLAHİ.TEL ZAMLANMIŞ.840 YTL DİYOLAR.
    BU ARADA SİEMENS GİTSİN BUZ DOLABI YAPSIN TELEFON ONLARA GÖRTE DEĞİL.
  • siz telefonları kullanmayı bilmeyin ondan sonra böle böle
    gidin siz oyuncak telefonlar alin... olurmu arkadaslarim....

elimde SX1 var. Yemin ederim nice milyarlık telefonlar yanına bile gelemez. AllaH'a şükür problemde çıkarmıyo...
    hemde öyle hor kullanıyorum. firmware yaziorum. çat çut düşürüyüom. tık yoq...
    maşşalahı var.
  • EVET BENCEDE BUZDOLABI VE CAMAŞIR MAKİNASI ANCAK YAPAR

COK DOĞRU SÖYLÜYON MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR SİZE BİR SÖZÜM YOK COK YAKINDA BU KERVANIN BEŞİNE TAKILIRSINIZ BEN TELEFONUN KALİTESİNEMİ LAF EDİYOM YOKSA SERVİS TURUMUNAMI TABİKİ SERVİS YÖNÜ ZAYIF ÜRETTİĞİ TELEFONLARA DESDEK SAĞLAYAMIYOR ÖZELLİKLE ARIZALANAN TELEFONLARI DAHA BERBAT EDİP MÜŞTERİYE VERİYORLAR BİREBİR DEĞİŞİMDE DIŞI DEĞİŞTİRİLMİŞ TEL LLERİ YENİ TELEFONMUŞ GİBİ MİŞTERİLERE VERİYORLAR SEN O TELEFONUN İÇİNDE NEOLMUŞ NE BİTMİŞ BİLEBİLİYONMU HAYIR BİLEMEZSİN SONRADA TEKRAR ARIZA VERDİĞİNDE TELEFONLA SEN OYNAMIŞIN BOZMUŞUN MUAMELESİ YABIYORLAR BAK BU MUTLAKA BAŞINIZA GELEBİLİR BUNLAR TECRÜBE BEN YAŞADIM YASAYAN ARKADAŞLARLA MAİLLEŞTİM BEN BUNU ANLATMAK İSDEDİM AMA KİMSE BENİ ANLAMADI ANLAYANLAR ANLAMIŞDIR ANLŞAMAYANLARDA SAĞOLSUN BOL SİEMENS TELEFONLU GÜNLER SİZLERLE OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadali -- 16 Mayıs 2006; 18:51:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.