Şimdi Ara

siemens m55 hakkında lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens m55 in yeni versiyon yüklemesini nasıl yapabilirim... Telefonum sürekli tıkanmaya başladı. Sürekli donuyor. Bilenlerden lütfen yardımlarını bekliyorum.

• *#06# yaparak versiyon no'na bak...
    eğer 10 ise zaten son versiyondur...
  • arkadaşım bu teli ben aldım oğluma ilk çıktığında 10 dan daha düşük versiyon zannedersem kendisi samsun çarşambada ben de ankarada yalnız nasıl vesiyon yüklenir ve adresini verirseniz çok makbule geçer çarşambadayken ben sordum teknik elamanları versiyon nedir bilmiyorlar yazılım diyorum yine anlatamadım yükletemedik sizlerden yardım olarak tarifi ve adresi lazım lütven yardımcı olunuz

• m55'in son versiyonu sw 10 ve yükleme programının linki aşagıda var. (türkçe sw 10 m55)
    programı indirince ne yapacagını zaten kendisi söylüyor. Ancak bu işi yapabilmen için data kablosu olması lazım, daha önce versiyon yüklemediysen bu işe hiç kalkışma derim. programı aşadaki linkten indirip bir serviste yükletmen tavsiyemdir. O yüzden bi sorumluluk kabul etmem.

http://rapidshare.de/files/18185097/M55_100404_update.exe.html **** yazan yere (aradaki '-' işareti yok ve bitişik olarak) rapid-share gelecek

önemli bikaç hatırlatma yapayım;

işleme başlamadan önce şarjın tam olmalıdır

Kesinlikle işlem sırasında elektirik kesintisi veya data kablosuyla telefon arasında baglantı kopması olmamalıdır

işlemden önce telefon fabrika ayarlarına getirilmelidir.
    ilk ikisi çok önemli kurallardır ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protectwave -- 17 Nisan 2006; 1:32:43 >

• saol kardeş oğlumu arayımda halletsin sorununu
  • Protectwave 'nin verdiği adrese girdim fakat orada gerekli dosyayı bulamadım. Mümkünse tekrar yadımlarınızı bekliyorum. Telefonumun versiyonu 07 ve program artık tutukluk yapıyor. Protectwaveden yüklenecek dosyanın tam nerede ve hangisi olduğunu bulabilmem için tekrar yardımını ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • Dostum nasıl bulamadın ben m55 sw 10'u rapide yükledim ve linki test etmek için bir kere kendim deneyip sonra linki buraya yazdım. rapid-share olayını biliyorsun degil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun orda galiba ben bunu bilmiyorum...
  • Arkadaşlar teşekür ederim. Sorunu Hallettim...
  • indirdin yani degil mi?
  • Benim M55in versionu nie 11 peki eğer 10 son versiyonsa?
  • Evet yükledim. Yardımlarınız için teşekürler
  • Ben bunu siemens'in resmi sitesinden indirdim, türkçe olarak sw 10 vardı en yüksek
  • Genelde internet sitesinde en yüksek fw olmayabiliyor.. En yükseği kaç bi fikrim yok ama bendeki 11 yazıor..

Resimde ortadan geçen çizgi telefonla basket oynarken kapak kırılması da balkondan düşünce oldu.. (Giriş üstü..) (O çizgileri saymayın)

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Genelde internet sitesinde en yüksek fw olmayabiliyor.. En yükseği kaç bi fikrim yok ama bendeki 11 yazıor..

Resimde ortadan geçen çizgi telefonla basket oynarken kapak kırılması da balkondan düşünce oldu.. (Giriş üstü..) (O çizgileri saymayın)

yine de çok sağlam telefonbenim 2 önceki telefonum bu m55..hala çalışıyor..2 seneyi geçti..sapasağlam telefon

ki o kadar dikkat etmeden kullanamam rağmen..telefonu bi ara fırlatıyordum bile

benim m55'e baktım,onda da sw 11..ben ona versiyon atmamıştım..sıfır almıştım,öyle..demekki 11 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 20 Nisan 2006; 19:30:49 >

• birde m35 vardı eskiden, bi hatun vardı her konuşmamdan sonra deli ederdi beni ve konuşma bittikten sonratelefonu bi carpardım ki duvara sormayın Öyle kullandım o telefonu m serisi nedeolsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: protectwave

birde m35 vardı eskiden, bi hatun vardı her konuşmamdan sonra deli ederdi beni ve konuşma bittikten sonratelefonu bi carpardım ki duvara sormayın Öyle kullandım o telefonu m serisi nedeolsa

• Arkadaşlar telefonum versiyon atarken programı takip ettim.Fakat telefonu program kapattı ama sonra tekrar açılmadı. Şuan telefonda sanki pil takılı değilmiş gibi hiç bir tuşla açılmıyor. Lütfen bana bu konuda da yardımcı olahbilirmisiniz. Nereden yardım alabilirim. Servisler tamir yaparmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.