Şimdi Ara

siemens projektörlü cep telefonu yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 cebitte tanıttıgı telefon kalemi ile masa üzerine yansıtılan klavyede yazanları algılayabiliyor daha once buna benzer masa ustunden klavyayi algılama teknolojısıne benziyor fakat bu makinedeki tam bir projektör gibi çalışıyormus tvde de videolarını izledim telefondaki videoları duvara yansıtıp izliyordu adamlar buda fotografı

• hmm bu olay bayaa güzel olucak galiba.fakat daha önceden de görmüştüm ben bunu....
    sanal klavye bu..
    ama o slayt olayı yoktu..
    İyice saçmalamaya başladılar...telefonun şarjı 1 saat içinde biter.
  • tek cozmeye calıstıkları sorun oymus miliamperi cok yuksek tutup voltajı olabildigince dusurmeye calısacaklarmıs bu bekleme suresini hayvani bir dereceye getirecegi için cok konusmayı sevenlerin işine cok yarayacaktır
  • bakalım napıcaklar?
    siemens bunu yaparsa nokiadan daha dehşet bir alet çıkar gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trapdoor

bakalım napıcaklar?
    siemens bunu yaparsa nokiadan daha dehşet bir alet çıkar gibi geliyor bana

sanki nokia teknolojide çok ileri. kazıkta olduğu kadar teknolojide ileri olsaydı adam gibi telefon yapardı. hem zaten aynı bu özellikte bi telefon yapsalar bunun 3 katı fiyatına olur...
  • nokıayı kımse gecemez bence beyler
  • sanki nokia teknolojide çok ileri. kazıkta olduğu kadar teknolojide ileri olsaydı adam gibi telefon yapardı. hem zaten aynı bu özellikte bi telefon yapsalar bunun 3 katı fiyatına olur...

En çok bozulup geri gelen telefonun siemens olduğunu biliyormusun?
    Adamlar siemensi satarken dua ediyor inşallah bişey olmaaz diye....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nerden bılıyosun dua ettiklerini çok siemens sattın galiba he yok sen en cok geri gelen telefonun hangisi oldugunu biliyosan teknik servistesindir kesin allaım ya sagdan soldan duydugunuz seylerle yorum yapıyosunuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: Trapdoor

En çok bozulup geri gelen telefonun siemens olduğunu biliyormusun?
    Adamlar siemensi satarken dua ediyor inşallah bişey olmaaz diye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 20 Mayıs 2005, 14:07:25 >
  • evet n çok bozulan tel markası siemens .adamlar beyaz eşyada süper tele gelince bişiler oluyo
  • nokia dan buna karsi degisik biseyler bekliyorum
  • ohaaa
  • bunun neresi teknolojik adım ..asıl adım 3b görüntülü telefonlarda olur
  • siemens beyaz eşyadada öyle aman amöan değil be beyler..tvsi kötü meslea çabuk bozuluyo...

telefonlarıda öyle..ama bence en çok arızası olan nokiadır...
    sayıyorum..
    nokia6250(ilk nokiam) yükseleme hatalı düzeltilemedi 2 yıl dayanabildim
    nokia 3300 kilitlenip duruyordu
    nokia 8310 arada bir donuyordu
    nokia 6600 yavaşlığının yanı sıra kilitlenmesi donması dertti ki hepsi orjinaldi...

şimdiyse yaklaşık 2 aydır sony ericsson kullanıyorum gayet iyi :D

ha siemens m 55 ve c45 te kullandım bilirim onlarda sakattır..

başka bir telefona yüklenmek lazım kalite için bunlar piyasa bizim diye hiç bi hal yemiyolar...
  • beyler burdada sx1e aynı olay uygulanmış.

• beyler çok iyide bu sistem çok pahalıdır be
  • Gerçekten güzel.
    Siemens 3B li telefon yapmıştı, googleda sx1 sanal klavye diye aratın bulursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chrysaor

2005 cebitte tanıttıgı telefon kalemi ile masa üzerine yansıtılan klavyede yazanları algılayabiliyor daha once buna benzer masa ustunden klavyayi algılama teknolojısıne benziyor fakat bu makinedeki tam bir projektör gibi çalışıyormus tvde de videolarını izledim telefondaki videoları duvara yansıtıp izliyordu adamlar buda fotografı

ilginçç

• arkadaslar şu anki teknolojiye göre bunlar cok basit şeyler bence,asıl patlama 2007 ,cünki herkez kendini 2007 ye hazırlıyor, şuanda ara teknoloji kullanıyoruz ,hele kameralar telefonda olması lüx olmaktan cıksın ,adamalr bütün hünerlerini ortaya koyacaklar,cünki artık yenilikler fark yaratıcak ,şimdi ne yapıyolar ,iki üç teknolojiyi bir araya getiriyolar(müzik,zaten vardı,televizyon koyacakalr yakında zaten casio nun senelerdir cep televizyonu var,fotoraf makinesi ,ve cep telefonu) ,
    size tahmin ettiğim teknolojileri söyleyim,

gprs den bağınlı ve bağımsız cep televizyonu,
    bluetoothtan bilgisayar masa üstü kontrolu yani masa üstünüz doğrudan telefonunuzun ekranında olacak,uzaktan erişim gibi bişey
    projecsyon yardımıyla cep telefonunun lesini duvara yansıtarak film izlemek,
    uzaktan erişimli yani bluetoothtan odanın herhangi biryerine koyarak izleye bileceğiniz ,cameralar ki zaten bu şuanda var,
    akıllı ev kontrolu (buzdolabı,ışıklandırma ,sıcaklık vs..) bunu telefondan yapabileceksiniz,
    normal bir kağıda yazdığınız metni telefonun lazeriile tarayarak text haline cevirmek ,hatta ingilizce cevirisi yada başka dillere ceviri, bu teknoloji zaten var sadce bunu telefonla birleştirecekler,
    ,bluetooth kulaklığa monteli duvara yansılamı görüntülü iletişim ,
    bunları hiç bir yerde okumadım yada duymadım sadce benim tahmin ettiklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.