Şimdi Ara

Siemens TQ505R09 EQ5 Teknosa 16499 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens TQ505R09 EQ5 Teknosa’da indirime girmiş . 16499 tl

Siemens TQ505R09 EQ5 Teknosa 16499 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50'inch tv diye girdim

• unpop kullanıcısına yanıt

Siemens denilince TV en son aklıma gelecek şey,

Orası hangi evren?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

plazması vardı bi ara çok iyidi.

• Yorumlar kötü....

'' -3 ayda bir demleme ünitesinin bozulup garantiden değişmesini bekliyor olacaksınız. Garantisi bittikten sonra ise paranızlaucuz yedek parça peşinden kosacaksiniz..

Sakın bulaşmayın arkadaşlar. Kronik sorunu var ve gideremiyorlar.

-Paranız çöpe gitsin istiyorsanız sipariş edebilirsiniz. Oda sıcaklığında kaç saat beklemiş sütle bile buz gibi kahve yapıyor. İade gönderdim kabul etmediler. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Firma aşırı ilgisiz. Bu firmadan asla ürün almayın. Ürünlerinin arkasında değiller çünkü

-İyi ısıtmıyor ''

• 1 yıldır süt haznesiz versiyonunu kullanıyorum. bazı kronik sorunları var, garantisi bitince elinizde kalabilir.

Ben mediamarkttan alınca ekstra 2 yıl garanti uzatması almıştım. İyiki de almışım diyorum. Bu cihazların demleme üniteleri sorunlu biraz.

Ama sütü philipsten daha iyi köpürtüyor. Philips daha suni köpük verirken bu cihaz daha kremamsı yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 10 Nisan 2024; 2:23:16 >
  • Süt haznesiz olanını 1 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama hergün en az 2 kahve içiyorum. Problem yaşayanlar acaba aralıklı kullananlar mı? sadece geçen sene tatile gitmeden ikili calcnclean yapıp öyle bırakmıştım. ondan sonra bi kere daha calcnclean yaptım ikili 1 yılda 2 kere derin temizlik gördü diyebilirim. Demleme ünitesini de 10-15 günde bir çıkarır su altında tutar kurular geri takarım. Sıcaklık ayarında da en yüksekte genelde sade espresso-kahve tüketiyorum ilk aldığımda direk içemiyorum sütlüler aşırı sıcak değil tabii ki boilerli buharla köpürten makine performansı beklememek lazım ama tatmin edici. Almayı düşünenler için yazayım dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic 32e30e / Vatan / 849.-TL
    13 yıl önce açıldı
    Tcl 55c755 Vatan-29899 TL
    2 ay önce açıldı
    Tcl 55c755 VATAN-29899 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • televizyon diye girdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.