Şimdi Ara

SIEMENS WM14W560TR alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
16.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon 😀 Tarihe hiç bakmıyorum aralıktan kalmaymış sizin mesajınız 👍👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben media markt dan 2400tl ye 12 taksit aldım +2 yıl garanti hediyeli
  • Arkadaşlar Almanya Üretimi modellerde özel fiyatlar için stoklarla sınırlı kampanyamız vardır;

WM14W560TR - 2425,00 ( İstanbul İzmir kargo ücretsiz + Diğer şehirler +100 Tl )
    WM14W56XTR - 2535,00 ( İstanbul İzmir kargo ücretsiz + Diğer şehirler +100 Tl )
    WM14W760TR - 2575,00 ( İstanbul İzmir kargo ücretsiz + Diğer şehirler +100 Tl )

Serdar Çetin
    553 397 6676

İrtibat sağlayabileceğiniz saatler 10:30 - 18:30
    Stok adeti kadar bu fiyattan satış yapılabilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar Almanya Üretimi modellerde özel fiyatlar için stoklarla sınırlı kampanyamız vardır;

WM14W560TR - 2425,00 ( İstanbul İzmir kargo ücretsiz + Diğer şehirler +100 Tl )
    WM14W56XTR - 2535,00 ( İstanbul İzmir kargo ücretsiz + Diğer şehirler +100 Tl )
    WM14W760TR - 2575,00 ( İstanbul İzmir kargo ücretsiz + Diğer şehirler +100 Tl )

Serdar Çetin
    553 397 6676

İrtibat sağlayabileceğiniz saatler 10:30 - 18:30
    Stok adeti kadar bu fiyattan satış yapılabilecektir.

Merhaba, SIEMENS WM14T480TR ne kadar acaba?

WM14W560TR'nin fiyat biraz yüksek geldi bütçeye göre. Zorlayabilirim aslında ama artısı nedir acaba?
  • ugursamsa kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Alman üretimleri komple çelik kazan ve sorun çıkarma olasılığı çok düşün makinalar olup en uzun süre kullanabileceğiniz cihazlardır.
    Detaylı görüşmek isterseniz 11:00 18:00 arasında mağazadayım görüşelim, bu fiyatlar elimizdeki stokla sınırlıdır. Serdar 553 397 6676
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba,

Alman üretimleri komple çelik kazan ve sorun çıkarma olasılığı çok düşün makinalar olup en uzun süre kullanabileceğiniz cihazlardır.
    Detaylı görüşmek isterseniz 11:00 18:00 arasında mağazadayım görüşelim, bu fiyatlar elimizdeki stokla sınırlıdır. Serdar 553 397 6676

Siemens'in Türkiye'de satılan hiçbir ürününde şu an çelik kazan bulunmuyor.

Tamburu kastettiyseniz Vestel'in bile tamburu çelik zaten.

Şu an Türkiye'de satış yapan markalar arasında çelik kazanlı çamaşır makinesi satan tek üretici Miele.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey merhaba,

Biliyorsunuz burada sözü edilen Kazan + Amortisör + kullanılan çeliğin kalite olarak en üst düzey olmasıdır.
    Fakat forumda kazan çelikmi diye ifade ediliyor bunu en iyi bilenlerdensinizdir siz de bir o kadar eskisiniz burada.

Eskiden beridir en kaliteli cihazlar Almanya dan gelenler; fakat bunu ifade ederken forumda böyle bir tabir oluşmuş.

Siz de artık electroluxtesiniz sanırım, hayırlı olsun.
  • Hepsiburada da yorum var.Pompasina çocuk çorabı kaçıyormuş sürekli

• kenfat10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hepsiburada yorumlarına itibar edemiyorum alanda almayanda yorum yapabiliyor böyle komik bir sistem olabilirmi. =)))
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Suan alabilecegimiz alman uretimi camasir makine ve fiyatlari nedir hocam?

• gokhantr26 G kullanıcısına yanıt
    Günaydın,
    En mantıklısı WM14W560TR modeli. Hangi şehre teslim ve hangi banka kartını kullanırız bana pm den atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Siemens 14W560 aldım yanındayken içerde su çırpılma sesi dışarı çıkıyor kapı kapalı ise varmı yokmu bellidir.2 ay kadar oldu 2850 nakit aldım bayiden.Garanti de satın aldım 8 yıl oldu toplamda.

• Guncel fiyat alabilirmiyiz 1200 den baslamis 2850 e cikmis burda 2019 ocakta suan hic yok

• canakan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba.

Siemens Aralık 2020 Güncel Almanya üretimi modellerin listesi;

2-3-4. sıradaki ürünler direkt Almanya üretimi geri kalanlar Türkiye üretimidir.

WM14XFH0TR + WM14XM8XTR + WM14XM80TR

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

SIEMENS WM14W560TR alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 4 Aralık 2020; 22:51:42 >
  • Arkadaşlar Selam;

Electrolux EWW1697MDW yıkama / kurutma çamaşır makinesi. 5. yılında bacaklarını açtı. Hanım makineyi çalıştırdığında mahalle bakkalı telefon açıp "deterjan lazım mı abi, göndereyim çocukla" der oldu. O denli bir ses. Servis geldi, arasına 800TL sıkışmış dedi :) YAPTIRDIK.. Aradan 1 yıl daha geçti, gene kazan bilye arızası, gene aynı ses.. Bu seferki servis ücretimiz ise 1.850 TL.

Bu kısmı anlattım ki Electrolux almaya niyetli arkadaşlar varsa başlarına gelecek olanlarda haberdar olsunlar ...

Gelelim kendi konumuza. İlk aşamada Arçelik 9123 YCM ve 9123 N düşündüm. Sırf yaygın servis ağı ve parça fiyatları nedeni ile. Arçelik servisinde çalışan bir arkadaşım YCM serisini önerdi. Arçelik bayisi olan bir abimizde 9123 N önerdi. Arçelik tarafında servis vb konularda sıkıntı yaşamayacak kadar tanıdığım var yani :) ama Arçelik ile alakalı şiyaketleri okuduktan sonra inanın korkar oldum. Neler neler var ya öyle..

Dün akşamdan itibaren güncemimizde Siemens WM14W560TR var.

Fakat bu işin birde ama kısmı var tabi :)

Siemens WM14W560TR

1- Bu makine 2015 te üretilmiş ilk olarak sanırım. Eski bir seri yani. Burada bu aleti kullanan ve yorum yapabilecek olan var mı?

2- çorap kaçması para kaçması gibi konulardan bahsediliyor. Burada kullanıcı mı dertli yoksa hakikaten makine de sıkıntı mı var.

3- Şundan 3 sene sonra bu makinede tıpkı electrolux gibi kazan bilyesi dağıldı ve kazan komple değişecek. Kaç para tutar bu servis ücreti ?

4- çelik kazan, damla kazan muhabbeti var. Eminimki çekil kazandır ama genede sormakta fayda var. Bu makineyi ben şimdi alsam damla kazan ve çelik akzan olarak mı alacağım?

Aslına bakarsanız araştırdıkça sorular artıyor. Ama şimdilik bu kadar :)

@shopsiemens öncelikle fiyatı bir güncellersen ve sana zahmet sorular hakkınca varsa yorumun paylaşırsan sevinirim hocam.

• LifeGame L kullanıcısına yanıt
    5 yıldır kullanıyoruz, teyit etmek için eşime sordum, hiç sorun oldumu makine ile ilgili diye. :)) Çok şükür sorun yok dedi. Çorap vs sıkışmamış yani ))
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam.. Servisi ile muhattap olmaman senin açıncan iyi ama benim açımdan kötü :) Yıldım ben bu servis ve yedek parça işlerinden :(

• LifeGame L kullanıcısına yanıt

Bosch grubu plastik kazan ve pres rulmanlı ayrica klasik rulman ötme ve tıkırtı problemleri var servisleri yaygın olsa da herhangi bir sorunda müşteriyi suçlama eğilimindeler siz bence arçelik grubuna bakın.

• Plastik kazan Miele hariç tüm markalar böyle. Hatta Miele nin bazı modelleri bile plastik kazana geçmişken. Pres kazan olarak da çoğu markalar böyle. Pres kazan olması çok önemli değil kaliteli rulman kullanıldıysa pres olmasının önemi yok. Bosch daki rulmanlar aslında dayanıksız değil fakat kazanlarda boşluk var sanırım fabrikada iyi çakılamıyor ses yapıyor. Kötü olsaydı 5 senedir kullanıyorum durulamalarda bazen yarıdan fazla su bastım halı bile yıkadım gene rulman dağıtmadı ancak tambur et kalınlığı çok ince. Tambur kaynak yeri yamuldu halı yıkadıktan sonra. Arçelik grubu alınır ancak kalite olarak çok da beklenti olmaması gerek 7 sene kullan at çöpe mantığında üretim yapıyorlar hala.

• Valla listeyi ikiye kadar indirmiştim. Arçelik 9147 YCM ve Siemens WM14W560TR..

İşin tuhaf tarafı ise bu iki makinenin fiyatı neredeyse aynı. Fiyat aynı olunca bende her aklı selim insanın yapacağı şeyi yaptım :)

Bu süreçte desteğinden dolayı @shopsiemens Serdar hocama çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.