Şimdi Ara

Sierra srv 14000 kullananlar bir bakarmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sierra srv 14000 kullananlar bir bakarmısınız..

Dün Sierra srv 14000 the uydu receiver aldık. Ye kanalları gayet güzel gösteriyor , hd kanallarda güzel lakin sorum şu ; annemler metrodan alırken satıcı sifre kırıcı özelliği var demiş ama aradim bulamadım nette böyle bir özelliği gerçekten varmı?

Birde kanalları arattirdiktan sonra atv , trt , star , kanal 'nin hd kanalları çıkıyor ancak sadece atv ve trt'nin hd kanalları açılıyor diğerleri şifreli çıkıyor acaba o kanallar sifrelimi gerçekten yoksa uydudan mı kaynaklanıyor.

Bir diğer sorum ise şu , discovery channel , animal planet vs..... gibi belgesel kanalları sifrelimi yoksa herhangi bir frekanstan şifresiz izlenebiliyormu. Önceleri sifresizdi o yüzden sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 19 Şubat 2012; 14:36:43 >

• kimse bu cihazdan kullanmıyor mu yaw koca forumda :)
  • Bu cihaza özgü değil ama şunu söyliyeyim çanak türksat uydusundayken discoveryleri izleyebilmeniz için dsmart olması lazım yoksa olmaz.Türksatta zaten 3-4 şifresiz hd kanal var,bunun haricinde olanlar dsmarta ait kanal d, star hd felan...Bu uyduda varmı bilmiyorum fakat bazı uydularda firma uyduya server yüklüyor yani satıcının şifre kırıcı dediği bu olabilir bunuda anlamak için çanak anteni hotbird uydusuna çevirerek veya hotbird uydusu kurulu bir tanıdığınıza cihazı götürerek test edebilirsiniz...Bende size birşey sorayım bu cihazın hd kanal görüntüleri nasıl,tvniz led mi yoksa tüplü mü ayrıca eğer led işe hdmi girişi ile bağlayarak daha güzel görüntü alabilirsiniz
  • led değil ama en son özelliklere sahip bir lcd sadece 3d'si yok. hd'den bağladığımız zaman hd kanallarla birlikte sd kanallarda gerçekten çok iyi gösteriyor. Renk canlılığı ve parklaklık tatmin edici hdmi'dan bağladığımız zaman.

2 günlük kullanıcıyım diğer markaları bilmiyorum ama tatmin edici bir görüntü sunuyor diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.