2023 Eylül’de aldığım aracımı dün yıkarken gözüme takıldı gün ışığı altında görmek çok çok zor telefon flaşını açınca belli oluyor.Hep kendim yıkarım profesyonel ürünlerle,nasıl oldu hiçbir fikrim yok pasta cila mı gerekir geçmesi için tavsiyeniz nedir |
Sıfır aldığım araçtaki kılcal çizikler
-
-
Otomobil fabrikasında çalışan biri ''sıfır aldığınız aracı mutlaka ekspertize sokun'' demişti.
Pasta cila ile çok rahat geçer.
-
Merhaba forumdaş,
6 aydan fazla süre geçmiş. Sıfır aldın da elinde ikinci ele dönüştü unutuyorsun.
Bu kadar kılcal normal. Yoldaki toz toprak çalı çırpı bile çizdirir.
Çok ciddi değilse pek üstüne düşme. İnce pasta ile cilanabilir ama yine olacaktır. Seçim senin.
-
Pasta cila yaptırsan bile doğru teknikle yıkaman gerekir yoksa kılcal çizik kaçınılmaz -
Öyle bir başlık koymuşsun ki arabayı dün almış gibi. Araba 1 yaşına gelmiş bir zahmet olsun çizik. Çizik istemiyorsanız sürmeyin -
Tavsiyeleriniz için teşekkürler herkese,araba konusunda baya takıntılı olunca gözüme çok batıyor en iyisi lokal pasta cila attırıp ppf le koruma altına almak gibi duruyor o zaman -
Başlık ile içerik uyumsuz olmuş. Öyle bir başlık atmışsınız ki yeni aldınız zannettim. Konuya gelecek olursak bunların olması normal zaten.
-
bu işinizi görür.
www.hepsiburada.comTurtle Wax Çizik Giderici Pasta 100 ml Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/turtle-wax-cizik-giderici-pasta-100-ml-pm-otdgfg6885 -
bu ürün maskeleme mi yapıyor yoksa boyadan aşındırıp çiziği mi kaldırıyor 3-4 yıkama sonra tekrar çizikle karşılaşma durumu olmaz dimi,turtlewax ürünlerini beğeniyorum ama bunu hiç kullanmadım
-
Egea cross aldım sıfır 1 hafta sonra aracı yıkayınca fark ettim kılcal çizikler vardı.
Aldığım gün hava yağmurlu ve karanlıktı önceden var mıydı yoksa ben yıkadıktan sonra mı oldu bilemiyorum tek yıkamada çizilme ihtimali var sizin aracı alalı baya bir süre geçmiş büyük ihtimal sizde olmuştur.
-
tırnak takılmayan kılcal çiziklerin hakkından iyi geliyor. maskeleme değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 17 Mart 2024; 13:14:15 > -
Arabaya pasta cila atıp pamuklara sarmanı tavsiye ederim.
6 ay olmuş alalı akşamları eve çıkarmıyorsan çizik olması kadar doğal bir durum yok -
Fırça / sert sünger ya da yanlış yıkama taktiği ile ilk yıkamada olması çok büyük bir ihtimal -
Kurumuş kuş pisliğini silerek cikardiysaniz böyle çizebiliyor önceki aracimdan biliyorum:) -
Sadece flaş ışığı altında görünüyorsa ışık tutmayın görmeyin hocam. -
+ kaldı ki bayiden sıfır olarak çıkan birçok araçta dahi teslimatta spot ışıkta bakarsanız birçok kılcal çizik olduğunu görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mart 2024; 0:37:54 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öyle bir başlık koymuşsun ki arabayı dün almış gibi. Araba 1 yaşına gelmiş bir zahmet olsun çizik. Çizik istemiyorsanız sürmeyin
|
Arabaya pasta cila atıp pamuklara sarmanı tavsiye ederim.
6 ay olmuş alalı akşamları eve çıkarmıyorsan çizik olması kadar doğal bir durum yok |
Benzer içerikler
- orjinal motor yağı nereden alınır
- boyasız göçük düzeltme ekspertizde çıkar mı
- peugeot 2008 1.5 bluehdi allure yorum
- fiorino teyp kodu nerede yazar
- yatan arabanın aküsü bitmemesi için
- dacia duster 2024 fiyat listesi
- togg yeni rengi
- ford f-line fiyat
- km sorgulama
- ıoniq 6 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X