Şimdi Ara

Sıfır arabada liste fiyatı üzerinden ne kadar iskonto olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ii günler bu aralar sıfır araba almayı düşünorum. yetkili bayilerin bir çoğuyla görüştüm.
    liste fiyatın dan indirim yapıyorlar ama hepsi değişik oranlarda.
    araba olarak OPEL CORSA almayı düşünüorum.liste fiyatı şuan 27.931lira. bayiyi dün aradım fiyat istedim.

merak ettiğim şey şu; sıfır araba fiyatlarında ne kadar oynama oluyor? eminim aramızda sıfır araba almış
    olan arkadaşlar vardır. Tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. bilmeden pazarlık olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyilmaz90 -- 1 Nisan 2010; 1:00:56 >

• valla hocam bi arkadasım sıfır peugeot parnter tepe safety premium pack adı her neyse sınıfının en fulunu 32.300 e aldı liste fiyatı 38 küsürdü , bayileri tek tek aradık ertesi gün aradığıımız bütün bayiler sanki müzayede yapar gibi fiyat vermeye basladılar en ucuz fiyat verenden gittik aldık ankaradaki bayiden
    yüksek satış yapan bayiler daha fazla indirim y apıyor , büyük sehirdeki bayileri arayarak fiyat alın sonra tek tek ararlar zaten sizi
  • Ben 5.000 €uro indirim almistim dahasi vardi ama eski araca gitti
  • Genellikle %5 ile %10 a kadar çıkıyor kar marjları (tabii farklı olanları da vardır eksik veya fazla). Bu bildiğim iki-üç firmanın. Satış stratejisine, o ayki kotaya, kaç tane araba aldığına, o anki psikolojiye, yakınlığa göre v.b. değişiyor indirim oranları. Hatta bazen zararına bile satıyorlar.
  • valla şu aralar pek indirim yapmıyolar

43000 liralık arabada 1000 lira bile zor yapıyolar

ama arabanın marka modelde önemli

satılmayan bi arabaya diğerlerine göre iyi bi indirim alabilirsin

ama satan arabalarda zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 1 Nisan 2010; 9:17:52 >
  • bugun aradılar 27.000 lira teklif verdiler opel corsa 1.2 esentia için.liste fiyatı 27.931 idi.sizce iiyi mi
    bide şöle bişi duydum istanbul dışındaki bayiler daha ii fiyat veriolarmış.
  • Mesela devamlı müşteriyseniz iyi indirimler alırsınız.

Biraz size bağlı; nazınız ne kadar geçiyorsa o kadar indirim alırsınız.

Eğer bu tür bir durumunuz yoksa sınırlı olur indirim, çok satan modellerde hatta neredeyse hiç olmaz.

İstanbul, Ankara gibi çok satış yapan galerilerden fiyat alın ama bunlar tok satıcıdır, daha az satış yapan sehir merkezinden uzak ya da seyrek nüfuslu yerlerdeki galerilerden de fiyat alın hem daha fazla ilgileniyorlar müşteri memnuniyetine daha çok önem veriyorlar hem de fiyatlarda daha esnek davranıyorlar genelde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Indirim oranlari markadan markaya degisiyor.

Cevremden gordugum kadariyla;

Opel ve VW de yuksek oranlarda indirim oluyor.

Honda ve Toyota'da daha dusuk oranlarda indirim yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnreaCHaBLe -- 1 Nisan 2010; 23:17:15 >
  • 2 gün önce arkadaşa passat cc aldık.liste fiyatı 83.000 indirimli fiyatı 80750.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.