Aşağıdaki araçlar aşağı yukarı -+ 30 bintl aynı fiyat, araçtan çok anlamam, sizce aşağıdaki araçlardan hangisini almak daha iyi bir seçim olur. hepsi benzinli ve otomatik vites. *Toyota Corolla 1.5 Vision MDS- başlangıç paket *Honda City 1.5 Executive Full paket dendi bana sanırım bi sanrufu yokmuş *Megane4 joy comfort 1.3 başlangıç *clio full paket sanruf yok sadece ama 1 motor işte. *citroen c4 1.2 feelbold başlangıç paketi *citroen c3 airgross orta pekt dendi bana *dacia duster 1 motor alınırmı bilmem en altın bi üst paketi dendi. *chery tiggo 7 pro(çin malı internette çok şikayet var ama dehşet araç) *egea gross 1.5 full paket *clio touc icon 1 motor 90 beygir (1 motor alınır mı bilemem) full paket *hyundai bayın elite 1.4 *ford puma 1 motor orta paket dendi. açıkçası listeye önerebilceğiniz bir araçta olabilr ama yukarıdaki araçları ben gördüm sürmedim ama içine dışına baktım güzel araçlar. 2.el lütfen öneride bulunmayın sıfır alacağım. kou hakkında sadece bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. anlamaan arkadaşlar yanlış yönlendirmesin beni Allah herkezin gönlüne göre versin selamlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Web yapar -- 19 Kasım 2023; 8:44:56 > |
Bildirim