Biraz cringe olacak biliyorum ama "pahalıysa almazsınız" diyebiliriz belki. arz - talep dengesi. fiyat listesinde 1200K görünen aracı 1500K'ya satın alan oldukça, bir yolu bulunur diye düşünüyorum. |
Sıfır araç satışına 'yüksek fiyat, aksesuar ve takas' düzenlemesi (3. sayfa)
-
-
Boş işlerde sıradan birgün sıradaki neyse müstehak bu halka beter olsun ne yapalım yani herkes hak ettiği şekilde yônetiliyor işte Kemal Kılıçdaroğku kazanmassa bir 10 yıl daha beklerler Ülkenin düzelmesini artık kimse ağlamasın zırlamasın artık yeter herşeye rağmen daha gidip şunlar kazansın die inceye vereceklere sesleniyorum ne kendi hayatınızı bitirin ne bizim hayatımız gelin 1. Turda bitsin bu iş artık.Yoksa daha çok ağlarız lütfen tekrar düşünün İnce kazanamayacak Akp nin kazanmasına destek olucak lütfen görün bunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
seçimden sonra bu sorunun hemen düzelme ihtimali nedir sizce?
-
Param olsa bende aynısını yaparım paranın alım gücü eridi
-
Suçluyu bir türlü bulamadılar, sarı site, galericiler, bayiler, marketler herkes suçlu kendileri temiz. Ekonominin içine edersen herkes böyle menfaatine bakar. Enflasyon %150 olmuş hale kirayı %25 tavan getiriyorlar, lan tüm vergilere niye %100 dan fazla zam geldi diye sorarlar. Bunlar gitmedikçe daha da dibe batacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sıfır araç aldım bana maliyeden yazı geldi sordular zorunlu aksesuar sattılarmı ödediğiniz para ile fatura aynımıydı elden para aldılarmı hangi ibanlara para attınız diye,cevapladım yolladım.Denetim vardı ve sonucunda bu kanunu çıkartmışlar sonunda.Ama uygulanacak mı,bayiiler bundan korkup geri adam atar mı koca bir hayır.
-
Bırak ikinci el ithalatını serbest bak ebelerini nasıl tersten görüyorlar ama devletin de gelmiyor tabi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 7 Mayıs 2023; 19:27:23 > -
Pandemi mahvetti her şeyi. Midem bulanıyor artık bu araba piyasasından, istediğimiz arabayı paramız olsa dahi alamamaktan.
-
Araba fiyatları bu hale geldikten sonra mı yapıyorlar bunları?
al-sat yapanlara gene aynı şekil devam ederler bir şey ifade etmez...
-
malasef
-
Faiz sebep enflasyon sonuç diyene verdiniz yetkiyi görün etkiyi. Kanunla veya yönetmelikle falan olmaz bu iş. Araca talep azalması lazım.
-
Herkes kendince haklı enflasyon öyle bir durumda ki sattığın üründen kar edemiyorsun , sattığın ürünün yerine yenisi gelene kadar herşey zamlanıyor
Döviz yerinde ama enflasyondan gıdadan giyime herşey zamlanıyor araç satan bayii nasıl hayatta kalacak?
Olmuşuz afrika ülkesi. Hatta daha beter.
Düzenlemeden bir cacık olmaz da....
Kim alıyor bu sıfır arabaları? bütün bayiler araç yok diyor da Nisan ayında rekor satış nasıl oldu?
Herkes gönlüne göre araç alabilir inşallah...
-
Enflasyonun dünya rekorları kırdığı, ekonominin batırıldığı memleketlerde böyle araba stokçuları alsatçılar bitmez. Bugün simit al kenara koy yarın fiyatı zamlanır kâr edersin.
Ondan sonra köbrü yabdılar yol yabdılar der durursun. Kardeşim sen vatandaşının “insani” şartlar altında geçinmesini sağlayamıyorsan bu işi BIRAK ! Vatandaşını stokçulara alsatçılara yem ediyorsan bu işi BIRAK.
Yok onu yasakla yok bunu yasakla çözülür. Siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz hocam ? Faiz artacak talep azalacak bu kadar basit. Yasaklarla bir yere varamazsınız.
-
Ulan arabayı geçtim Adamlar indirimden aldığı Ütüyü/Çamaşır makinesini/Televizyonu falan bile Yatırım aracı olarak görüp, Sahibindende 2katı fiyata listeliyorlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 8 Mayıs 2023; 12:54:11 > -
bi halta yaramaz
-
Toplum ahlaksız. Ahlaksıza ne yapsan da ahlaksızlığını yapacak bir yöntem bulur...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X