Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.961
Cevap
175
Favori
138.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyide hev tam hibridin kisaltmasi, honda ve toyotalarin arkasinda hev yazar dikkat ederseniz.

Sizinki mild hibrid anladigim sizin aracin kisaltmasi mhev

O is 50 binlik is degil ayrica :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ocak 2025; 16:46:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne PSA’nın kayışı, ne VAG’ın DSG’si kimsenin bişey yazası gelmiyor galiba. Keramet diğer başlıktaymış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O konuda kendi aracını aldırmak influans etkisi yapmak meselesi var hala o konuda şu an bile gereksiz muhabbet dolu dönüyor.

Bir aracı alacak olana onu alma bunu al diye atlıyorlar donanımını markasını eleştiriyorlar bu yüzden mesajları siliniyor o konuda kuraldışı olan bu o konu ne teknik tartışma konusu ne hibirit elektrik kıyası ne yakıt tüketimi konusu . bir ara süpürge konusu dönüyordu.

ama yok hem amacı dışına çekiyorlar silinincede admin bana taktı havasına giriyorlar. Adminler haklı .O Konu net fiyat teklifi sorma veya yazma bu kadar.

Bayicilerin ve ben ne kullanıyorsam onu al ben en iyisini seçerimcilerin bu konu İşlerine gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Ocak 2025; 23:8:40 >
  • Diğer konuda aynı kullancılar ısrarla araç kıyaslamaya devam ediyor. Diğer konuda PSN satış başlığı tarzı sadece araba modeli, bayi ve fiyat paylaşımına izin verildiği bir format getirilmeli yoksa başa çıkamazlar. Devrim olmalı yani :)

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Şu geldiği durumda başa çıkmak zor. Mesela çek şatış konusu gibi olsaydi yani sadece fiyat paylaşımı olsa böyle hergün Popüler konulara giremezdi. içerdeki atışmalar birazda işin reytingi oluyor.

Birde artık insanlar alışmış o tarafta goy goy yapmaya günlük orayı takip etmeye orayı kasmak yerine fiyatların sunulacağı yeni bir sayfa yapıp baştan 1 hafta hiç sekmeden kontrol etseler daha iyi olabilir. birde böyle denesinler :)

• Alternatif serbest konu güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wixland kullanıcısına yanıt

Siteye trafik çekme reklam gelirleri konusunda işine gelmediği için de böyle davranıyor olabilirler. Çok zor birşey değil aslında çek, psn tarzı bir ana başlığa evrilmek ama demek ki işlerine gelmiyor ki bu şekilde devam ediliyor. Bari biz de gidip diğer başlığa kendi aracımızın resimlerini falan paylaşıp dünyanın en iyi aracı olduğunu iddia edelim tabi satana kadar ;)

• bu BYD lerde 5000km de bir yağ bakımı konusu gerçek mi?

https://www.bydauto.com.tr/storage/byd-seal-u-dm-i-kullanici-el-kitabi-v3.pdf

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPazar -- 13 Ocak 2025; 9:56:36 >

• MrPazar M kullanıcısına yanıt

Bu nası kitapçık şaka gibi? 13500 km de bir yakıt filtresi mi değişirmiş? Her bakımda yakıt filtresi mi değişecek :D

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    biraz şaka gibi evet. Bu bakım aralıklarına uyacak müşteri bulamayacakları için değiştirirler ya da değiştirmişlerdir diye düşünüyorum.
    Ama değişmiş olsa bile sitedeki kitapçık böyle kaldıkça yasal bağlayıcılığı olur diye tahmin ediyorum

• MrPazar M kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabalarda pahali ucuz köpük yorumu yapan arkadaşlar baya fazla. Doğru fiyati bulmak için kafanızdaki markaların adının yanina .de .it .fr gibi farklı ülke uzantıları ekleyip arayın ve sitelerine girin. Konfigürasyon butonundan istediğiniz model ve ilave donanımları ekleyin. 5 - 6 ülke fiyatına bakıp ortalamasını alin. Sonra %80 ötv için ÷1.2×1.8×1.2 ve kur formülünü uygulayın. %10 ötv içinde 1.8 yerine 1.1 yazıp uygulayın. Çıkan fiyat ile ülkemizdeki fiyat farkı ne kadar yüksek ise okadar ucuzdur. Mutlaka çıkan rakamın altında olmalıdır alacağınız araç üstünde ise kazıkır. Sonra avrupa ve dünya satış rakamlarına bakın. Burdada üst sıralarda ise mantıklı bi karar veriyorsunuz demektir. dünyanın çoğu o fiyatlara o araçları deli gibi aldı ise bi bildiği vardır. Dikkat edilmesi gereken donanım aynı mi golf gibi kısıp gönderiyorsa veya Byd gibi köpük yapıyorsa mantıksız diyip eleyebilirsiniz.

• vampirelf kullanıcısına yanıt

birisi www.emcüklendiniz.com açsa keşke ordan ne kadar öpüldüğümüzü öğrensek.

• fiyat dışı yorumlar için şu konuya bir alışabilsek öteki konu rahatlayacak. SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) 

• Fiyat + Fayda olmadan konu yürümez fiyat / faydayı görebilmek için herşey olacak

Saf fiyat olacak derseniz yürütemezsiniz

• Dacia Bigster fiyatları belli oldu. Almanya'da KDV dahil 23.990 Euro.

• SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Artık el atma vakti diğer konuya yazamayınca damlar bizimkiler.

• dediğinize katılıyorum ve bu doğrultuda bir çaba içerisindeyim.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Bende fiyat/sohbet konusunda ayrımdan yanayım ama ikisi ayrı şekilde yürümüyor ne yazık ki.

Fiyat konusunda boş muhabbet yapanları ayırsanız sorun kalmayacak bence.

Aynı şeyleri sürekli yazanlar var. Fiyat yazıp bayi belirtmeden ortadan kaybolanlar var. Bunlara engel olduğunuzda konuya müdahale etmeden akar gider zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.