< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (91. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bireysel kullanıcıyım. Yakın zamanda sıfır bir araç aldım acaba satış işlemi için 6 bin km 6 ay kuralına tabii oluyor muyum? Yoksa sorunsuz şekilde yılda 3 taneyi geçmeme kuralına takılmadığım müddetçe satış işleminde herhangi bir problem olmaz mı?
-
Bugün istanbuldan ankaraya yolculuk yaptım. Bolu taraflarında 6 tır peşpeşe toyota corolla cross gördüm. Hepsi de beyazdı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen başarılı bir yönetici değilsin.
İnsan davranışlarını tanımıyorsun. Kimin paylaşım iletişimde bulunmak kimin boş tantanacı olduğunu çözemedin.
Bir şeyi yasaklamak zaten kötü yöneticilerin ortak noktasıdır.
Yönetemeyen yasak koyar.
“Okuyorum okuyorum fiyat yok burada” diyen bedavacıların konuya ve foruma katkı yaptıklarını düşündün.
Onların bedavacı olduğunu anlayamadın.
Bir süre uzak duruyorum bu konudan ve forumdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer konuyu kapatmışlar mı?
2024 bayon elite 5 bin km'de temmuz çıkışlı sıfır hatalı aracı 1200 TL ye almakantiklimi yoksa bayiden sifirmi almak mantıklıdır
Ankara’da şu anda hangi harf grubundan plaka veriyorlar bilen var mıdır?
06ezu
Bugün elite için 1270 yazan vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhilldediğinize katılıyorum ve bu doğrultuda bir çaba içerisindeyim.
Alıntıları Gösteraltin yumurtlayan tavugun ustundeki biti pireyi keneyi asalagi temizleyip tuylerini parlatacaginiz yerde; altin yumurtlayan tavugu ikiye bolup iki yumurta alma niyetindeyseniz elinizde iki parca ölü tavuktan baska bisey kalmaz.
daha fazla aciklama gerekmiyor saniyorum.
kilitli uyarısı aldım.
-
Bende yukarıda yazdım fikri olanlar cevaplamis yardımcı olmuş bu şekilde yazdiysaniz neden konu kilitlenir neden yazdıklarıniz silinir anlam vermek zor
Ne yapalim Chery yazma bayonu yazma byd yazma argo vs zaten yazmıyoruz yazinca ceza eyvallah da insan gerçekten şaşırıyor bu duruma
Not:15 yıldan fazla oldu üyeyimdir
Bayon için yazılan fiyat gerçekten iyiymiş ikinci el bakmaya gerek yok haber saldim alacak arkadaşa bayide 1250 e bağlanır o iş tşk ederim ✋
Özel mesaj atabilirsin adama, amma uzatmışsın
6k km kuralı ticarilerde hocam sizi etkilemez.
-
Konuya ne oldu dostlar. Neden kilitlendi acaba?
Forumların kuralları vardır eyvallah, ancak bu kuralları herkese eşit uygulamak lazım.
Diğer başlıkta fiyat içermesede konuya hizmet edebilecek tüm mesajlarım anında silinirken. goygoylar günlerce silinmedi. ne zamanki şikayet ettim silindi.
tüm sisteminizi gözden geçirmenizi öneririm
-
dahili bilesenler, konu disi, sicak firsatlardan sonra oto forumu da bitmistir gecmis olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X