Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.036
Cevap
173
Favori
146.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar BYD bayisine gidenler oldu mu Atto3 bakıyorum herhangi bi indirim var mı stok durumu nedir vs... gidenler varsa bilgilendirirse sevinirim

• Seat ateca 1.5 ecoTsi uzun yolda ne yakar dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 17 Ocak 2025; 4:33:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Seat ateca 1.5 ecoTsi uzun yolda ne yakar dostlar
    Benzin yakar.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Türk lirası yakar.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Bu çok değişken bir durum tabi, hız sınır limitlerinde 6-7lt arası yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.5 7 arası yakar.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Hepimiz yanarız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40C3726D0

Hepimiz yanarız
    😂😂😂aynen.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

80-90 ile gidersen 5,5

100-120 gidersen 6,5

• Torres'in ilk 15 bin km bakını 5.400 tl yapıldı.

Geçen hafta yağlı kayışlı psa 1.2 motoruna arkadaşım 9 bin tl ödedi.

psa gibi bayiden bayiye zıplayan,atlayan,fiyatlar gibi değişmeyen tek fiyat listesi sitesinde var.

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 17 Ocak 2025; 13:51:9 >
  • Elektrikli arabayı zorunlu bakıma çağıran firmalar dolandırıcılık yapıyor resmen. Fren kullanmadığınız aracın fren hidroliğini 30binde bir değiştiriyor adamlar. Şaka gibi.

Ne kadar tutuyor fatura hocam? Hangi marka bu? Bakım vs yok diyip satıyorlar, sonra "bakım" adı altında garantiden çıkmasın diye korkudan götürüyor müşteriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 17 Ocak 2025; 14:11:28 >
  • Hyundai. Geçen seneki Ioniq 6 bakım listesinde 30000 bakımda fren hidroliği yoktu. Tabiri caizse para cukkalamanın en kolay yolu iş yapmaktır diyip fren hidroliği değişimi ekleyip bakım maliyetine yaklaşık ekstra 5k eklemişler. Toplam tutar 9k'ya yakın. Kocaman bir ZIRVA.

Baktılar elektrikli arabanın yağı, benzin filtre vs yok ne yapalım diye düşünmüşler. Gerçekten yazık günahtır. Ben de bugün ssangyong firmasına Torres'i götürdüm benzinli araca 5.400 tl yağ,filtre,polen va standart bakım yaptılar. Serviste bir tane elektrikli Torres görmedim, hep benzinli torres ile musso grand vardı.

• abormen kullanıcısına yanıt

Fiyat hariç her sey yazildigi icin buna ornek olarak oto süpürge tavsiyesi dahil yazildigi icin kapattilar. Milletin begenip aldigi arabaya laf edip kendi doğrularını dayatamayan oto gurmesi dh cilere agir geldi. Kibarcasi Ego yarismasi duzenleniyor o konuda.

Yeniden açıldı aynı tas ayni hamam. Yok vag almayin ceri alincilar yok psa kayiscilar hemen konuya dalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ocak 2025; 14:57:17 >
  • 46 binde yağlı kayış vakası..

• ALBAY kullanıcısına yanıt

eyvah hemen satın araçları. cümlenin sonuna da 2 nokta koyayım ki vahameti siz düşünün ama sakın sormayın araç kaç yaşında nerde bakım yapılmış falan :D

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Yağlı kayış problem değil yeterki oklava el freni olmasın!

• Aralık ayında opel corsa aldım, ocak ortası teslim denilmişti. Hala gümrükten çıkamamış araç. Aynı gecikmeyi yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.