Şimdi Ara

Sıfır araç teslim alırken dikkat edilmesi gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki haftalarda hayırlısıyla aracımı teslim alacağım nelere dikkat etmek, nerelere bakmak gerekiyor?

Bir de araca bayii tarafından jant koruma motor koruma kaput koruma boya koruma ve seramik kaplama yapılacak ancak kafamda şüphe var bunları yapıp yapmadıklarını nasıl anlayabilirim?

• seramik var mı yok mu anlamanız zor ama boya ölçer alıp boyasını kontrol etmeniz de fayda var ne olur olmaz
  • eger koceline yakinsaniz direk bi tarcanlara gidilmesi lazim 0 km alanlar bile oraya gidip gosteriyor
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bende düşündüm de laga luga yaparlar kafam atar ondan sonra uğraş dur
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hocam..
  • Bayide zırt koruma pırt koruma için para vermeyin çok duskunseniz öyle şeylere dışarıda butik çalışan detailing dükkanları var yarı fiyatına
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiiler öyle rezil ki zorla satıyorlar insana yoksa alma diyorlar açık açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn1.

Hocam onu bende düşündüm de laga luga yaparlar kafam atar ondan sonra uğraş dur
    Hiç bir şey yapamazlar ben iki aracım da da ölçtüm mal mal bakıyorlar orası doğru ama benim kafam rahat olması önemli

Hatta ben yanındaki farkı aracı ölçüp onla karşılaştırdığım aldığım arabayı

Dünya para veriyorsunuz laga luga yapma gibi bir imkanları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Aralık 2019; 17:53:42 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Boya olcumunu yapalım hocam bu aklımda olsun ama işte bu koruma işi de huylandiriyor beni 3.500 para saydım bu dediğim şeylere şimdi yapılmaz ise diye içime kurt dustu
  • quote:

Boya olcumunu yapalım hocam bu aklımda olsun ama işte bu koruma işi de huylandiriyor beni 3.500 para saydım bu dediğim şeylere şimdi yapılmaz ise diye içime kurt dustu
    Bayide yapılan bu tarz işlemler genelde özensiz ve göz boyama amaçlı yapılıyor

3500 lirayı yakıta veririm o işlemlere vereceğime. Boya korumayı ben alırken hediye olarak vermişlerdi, yapılışını gördüm baya büyük hediyeymiş dedim

Para verdiğinizde de farklı bişey yapmayacaklar sonuçta
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam diyorum ya zorla satıyorlar bunları. Zaten satışlar iyi 3-5 araba kalmış onlarda da daha çok kar etmek için böyle satıyorlar ya böyle alırsın arabayı ya da almazsın
  • quote:

Hocam diyorum ya zorla satıyorlar bunları. Zaten satışlar iyi 3-5 araba kalmış onlarda da daha çok kar etmek için böyle satıyorlar ya böyle alırsın arabayı ya da almazsın
    Diyecek çok şey var da neyse...

Yine yaparlar biseyler ama 3500 liranın hakkı olmayacak tabi
  • hocam bence aracınızı kaporta koruma, cart koruma, curt koruma gibi şeylerle kurcalattırarak bekaretini bozmayın. 1.5 ay önce sıfır aldığım araca ekspertiz yaptırdım. Daha 2 haftalık aracın kaput fitilini tutan klipsini kırmışlar. Neyseki sanayide birebir aynısını buldum klipsin.
  • Aragorn1. A kullanıcısına yanıt
    istanbulda yasiyosaniz da yesil oto var oda iyidir isinde izmir ise izmir oto expertiz var duzcede onay oto var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.