Bildirim
Sıfır araç teslim alırken dikkat edilmesi gerekenler?
Orret Home Araç İçi Park Oto Numaratörü Mıknatıslı Fosforlu : Amazon.com.tr: Otomotiv
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHWC1RNX
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seramik var mı yok mu anlamanız zor ama boya ölçer alıp boyasını kontrol etmeniz de fayda var ne olur olmaz -
eger koceline yakinsaniz direk bi tarcanlara gidilmesi lazim 0 km alanlar bile oraya gidip gosteriyor -
Hocam onu bende düşündüm de laga luga yaparlar kafam atar ondan sonra uğraş dur -
Ne yazık ki hocam.. -
Bayide zırt koruma pırt koruma için para vermeyin çok duskunseniz öyle şeylere dışarıda butik çalışan detailing dükkanları var yarı fiyatına -
Hocam bayiiler öyle rezil ki zorla satıyorlar insana yoksa alma diyorlar açık açık -
Hiç bir şey yapamazlar ben iki aracım da da ölçtüm mal mal bakıyorlar orası doğru ama benim kafam rahat olması önemliquote:
Orijinalden alıntı: Aragorn1.
Hocam onu bende düşündüm de laga luga yaparlar kafam atar ondan sonra uğraş dur
Hatta ben yanındaki farkı aracı ölçüp onla karşılaştırdığım aldığım arabayı
Dünya para veriyorsunuz laga luga yapma gibi bir imkanları yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Aralık 2019; 17:53:42 > -
Boya olcumunu yapalım hocam bu aklımda olsun ama işte bu koruma işi de huylandiriyor beni 3.500 para saydım bu dediğim şeylere şimdi yapılmaz ise diye içime kurt dustu -
Bayide yapılan bu tarz işlemler genelde özensiz ve göz boyama amaçlı yapılıyorquote:
Boya olcumunu yapalım hocam bu aklımda olsun ama işte bu koruma işi de huylandiriyor beni 3.500 para saydım bu dediğim şeylere şimdi yapılmaz ise diye içime kurt dustu
3500 lirayı yakıta veririm o işlemlere vereceğime. Boya korumayı ben alırken hediye olarak vermişlerdi, yapılışını gördüm baya büyük hediyeymiş dedim
Para verdiğinizde de farklı bişey yapmayacaklar sonuçta -
Hocam diyorum ya zorla satıyorlar bunları. Zaten satışlar iyi 3-5 araba kalmış onlarda da daha çok kar etmek için böyle satıyorlar ya böyle alırsın arabayı ya da almazsın -
Diyecek çok şey var da neyse...quote:
Hocam diyorum ya zorla satıyorlar bunları. Zaten satışlar iyi 3-5 araba kalmış onlarda da daha çok kar etmek için böyle satıyorlar ya böyle alırsın arabayı ya da almazsın
Yine yaparlar biseyler ama 3500 liranın hakkı olmayacak tabi -
hocam bence aracınızı kaporta koruma, cart koruma, curt koruma gibi şeylerle kurcalattırarak bekaretini bozmayın. 1.5 ay önce sıfır aldığım araca ekspertiz yaptırdım. Daha 2 haftalık aracın kaput fitilini tutan klipsini kırmışlar. Neyseki sanayide birebir aynısını buldum klipsin. -
istanbulda yasiyosaniz da yesil oto var oda iyidir isinde izmir ise izmir oto expertiz var duzcede onay oto var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X