< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sıfır araç hiç almadım lakin para kolay kazanılmıyor kimseye bahşiş falan vermem
|
Bahşiş kadar saçma bir şey yok,vermem verdirmem,bahşiş bekleyen kişi maaş almıyor mu işini yapmak için. 0 araba aldın diye milletin cebine para koymak zorunda değilsin duymazdan geleceksin geçip gideceksin.
|
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Dediğiniz gibi basip oldu iki kez sıfır araç aldım, ; aracı teslim almadan önce birisi aracı anlatacak size , hem ona hem de teslim alırken yardımcı olan satış temsilcisine verdim. Ayrıca ilk yakıt alımında da akıllı pompacı abi pompa vermiyor de koparır zaten :) ve ya hayırlı olsun yapar sen de sağolasın der bikaç bişey verirsin. Ben hepsine verdim sonucta üçe beşe bakmamak lazım o kadar para verip araba alıyosunuz.
|
Tüm araçlarımı sıfır aldım, asla başkasının kullandığı arabayı almam, arabamı da başkasına kullandırmam.
Sıfır araç almak bir sanattır, özel ritüelleri vardır. O nedenle ben 6-7 kişilik ekibimle gider özel dans, alkış, efekt vs. ile teslim alırım. Anahtarı teslim eden arkadaşa 25 yıllık chivas, trafikte muameleleri halleden arkadaşa verilmek üzere davidoff horizon parfüm ve ilk yakıt alış şerefine ponpacıya Tommy den tshirt veririm. |
Bayiye amuda kalkarak girmen lazım. 5 metre amuda yürüyemiyorsan arabayı teslim etmiyorlar genelde. Ama bazı bayi çalışanları 100 şınava verebilir, onu bir sor.
|
bahşiş vermek yerine o parayla ekspertiz yaptırın araca hocam, gemide falan zarar görüp yeniden boyama yapılmış olabilir...
|
Oğlum babana anana amcana sorsana üşenmeyip bu kadar boş beleş konu açıyorsun gelip.
|
Çocuklara çikolata dağıtmak falan hele hele şu zamanda. Tecavüzcü ilan edilirsin hocam. O eskidendi.
|
Kimseye beş kuruş vermedik, pompacı pompa çıkmıyor ayağı yaptı o pompayı ben çıkartırım sen merak etme dedim.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|