Şehir içinde Clio baya atik. Otoban sollamalarında tatmin etmeyebilir 90 bg sonuçta. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16381. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Teslimat 1 hafta sonra , ben 1-2 hafta önce anlaşmıştım,, normalde fiyat garantisi vermiyorlar ama
Aralığa sarkmadığı için sorun olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 hafta sonra teslimat , fiyat garantisi vermiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu fiyat bandındaki t cross donanımları nasıl? Life paket mi oluyor? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sportage Cool Plus 1.960.000 TL
Sportage Elegance Konfor Plus 2.155.000 TL
Sportage Prestige Plus 2.400.000 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle alternatif olarak Fiat 600e çok yerinde bir tercih olur Avenger yada Junior a karşı en dolu donanım 1385TL!
-
Arona fiyat ne hocam kredi VS var mı bir de çok teşekkürler
Hocam daha yeni 2023 clio satıp Arona'ya geçtim. İkisi hiç kıyasalanacak araçlar değil. Arona daha yüksek olduğu için, oturum şeklinden dolayı 1.80m civarı iki kişi arkalı önlü rahat oturabiliyor. Clio'da bu mümkün değil, ibiza yine clio'dan bir tık geniştir ama benzer özellikteler. Clio manuelde yakıt olarak iyi ama otomatik olunca en az 0,5 kat daha fazla yakıyor.
-
Adminler lütfen bu mesajımı silmeyin bu konuya hakim biri olarak forumdaşımıza net olarak cevap yazıyorum,
Hocam ben 1310'a metalik renkli Taigo Life aldım Ekim ayında eve 2. araç olarak, 3 ay öncede kardeşime Arona style almıştık kredisiz 1090'a. o aracıda defalarca sürdüm.
Güncel fiyatlar Life+ACC taigo 1380 (beyaz veya ascot gri), 1410 (metalik renkler) (herhangi kredi kampanyası yok)
Seat Arona FR plus 1390 (250/12 ay kredi)
Ben kendi adıma, Arona Fr plus ile çok arada kaldım, Ekim'de Arona'da kredi kampanyası yoktu fiyatı daha uygun diye Taigo Life aldım. bu şekilde ancak baya araştırdım. Size cevap verecekken araştıran arkadaşlara da yarar.
Motor-Şanzıman aynı. 2 araçta İspanya'da üretiliyor.
Taigo toplam uzunlukta daha uzun araç, Arona ise çok az daha yüksek, bu uzunluk farkı bagaja yansıyor, Arona'da 400, Taigo'da 440 litre bagaj var. 2 aracında iç yaşam alanı birbirine yakın klasık B sınıfı araçlar. Arona'da bridgestone marka lastikler varken Taigo'da Giti marka bir lastik var. 2 aracında yol sesi rüzgar sesi vn konuları birbirine yakın.
Donanım olarak,
Arona FR plusta Taigo Life+ACC'ye göre
*17"jant
*Siyah iç tavan ve çift renk araç
*Anahtarsız giriş ve çalıştırma
*Otomatik Park asistanı
*Yarı otonom seyahat asistanı (Travel Asist)
*Uzun far asistanı
*Ambiyans aydınlatma
*8" yerine 10.25" gösterge ekranı
*8" yerine 9.25" multimedya ekranı
*4 yerine 6 hoparlör
Taigo'da ekstra
*Kablosuz Telefon şarjı
*Gözlük koyma bölümü
*Dahili çakmaklık ve Kül tablası
Sonuç olarak sadece donanım farklarıyla bile Arona FR plus tercih edilmelidir diye düşünüyorum özellikle bu şekilde kredi kampanyası varken.
Risk olarak ise 2. el değeri düşünülebilir, Vw her zaman Vw'dir. Seat arona'ya makyaj yapacak 2025'te sanırım bu yüzden bu donanımalra rağmen fiyatı makul.
-
Süper tercih C SUV, bütün aktif güvenlik ekipmanları tam, AGR koltuklar, Matrix far vs ve Taigo,Kamiq yada 2008 in benzer donanımından uygun fiyat.
-
1.300
beyaz renk life 2200 standart
farklı jant ve cam tavan olan ise 2275 son fiyattı geçen hafta
-
bir test sürüşüne çıkayım en iyisi. fiyat olarak rakipsiz gözüküyor çünkü.
-
Malum marka şehir içi aracı. Güzel bilgilendirme yapılmış.
Sekizsilindiryoutube
BYD Seal U DM-i ile 8.550km 6 Ay | Tüketim, Menzil, Yaşam Alanı ve Her Şeyhttps://www.youtube.com/watch?si=0dq9TdWWqOcPE63G&v=KzdbRev5N8Y&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Chery tiggo 7 promax intelligent paket icin pesin 1595₺ 300/12 ay sifir faizli krediyle 1680₺ fiyat aldim. Daha uyguna son haftalar teklif alan varmi acaba ?
hocam fiat 600 e de baktık çok feminen tasarımı var bagaj kapağını açalım dedik st müdahele etti bozuk diye çok bakamadık ama şuan atto 3 yada dolphin de değerlendirilebilir bence atto 3 malzeme kalitesi alfa dan çok daha iyi sınıf farkı da var
Hocam çok teşekkürler. Arona fr plus için 250k yerine 150k kredi veriliyor diye biliyorum
1390-1400 arası 150k 12 ay sıfır faiz kredi
1700₺ kredili
1600₺ peşin
nissan chery jaecoo için fiyat vs. sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmorrison84 -- 25 Kasım 2024; 17:25:58 > -
Çok enteresan. 🤔 1580 için çok mantıklı geliyordu ama kampana olmamış. C segment suv araca kampana….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 25 Kasım 2024; 17:17:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X