Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16382. sayfa)

5 sn
342.153
Cevap
5.848
Favori
59.041.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Fr plus için 150k kredi var Hocam. İlk taksit peşin + hayat sigortası ve dosya masrafı ile yaklaşık 125 e filan geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim duymadığım bi haber mi çıktı. 2. eller birden 50-100 zam yapmış bugün 2 milyona yakin suvlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vampirelf kullanıcısına yanıt

Yıl sonu fırsatçılığı.

Sıfırlarda kampanyalar sebebiyle yoğunluk var. Bayiler sallamıyor geri dönmeye falan zaten.

İkinci ele de gün doğuyor.

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Life tam bir buzdolabı gibi duruyor. En azından elegance için kampanya bekleyeceğim ben o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Hangi paket acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gkon

id4 1580'e değerlendirilebilir diye düşündüm. O batarya ile bile değerlendirilebilir çünkü en azından 145 kw şarj destekliyor. Şehir içi zaten rahatlıkla kullanılır ama kısa 1-2 şarj molası ile ist-ankara, ist-izmir gibi rotalarda bile bence kullanılır. Lakin arabada arka frenler kampana! Böyle birşeyi nasıl yapabilmişler aklım almıyor. 3. bölge klimada sıcaklık ayarı var, ama arka frenler kampana.  

Araç arkadan itiş hocam. Elektrikli motorun rejeneratif freni zaten mevcut. Diske ihtiyaç duymamışlar incelemelerde denilene göre.

• nickinikaybedenmeczup N kullanıcısına yanıt

Hocam iyi akşamlar bayon hakkında bilgi alabildiniz mi

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hangi bayi hocam

• Kore suvlari inceledim bugün tuscon ve sportage.
    Evet donanim var ama kalite hissi hala tam yok. Çoğu yer sert ve kalitesiz plastik.Koltuklar kısa ve tam kavramiyor.
    Fiyatlar ise sadece liste fiyatından 100 bine kadar indirim var ama zam gelirse yansır deniyor. Dedim kore kuru ve euro düştü bu neyin zammı, araç az ve bu fiyattan satıyor zaten modundalar. Premiuma yakın konumlanma planı varmış.
    Kafaya bak adamlardaki cupra,byd ve kiada pahalı satalım premium olalım moduna girmişler. Premium kalite ile olur. fiyatla değil.
    Kendilerini alman kalitesinde satmaya çalışıyorlar ama buna 2.5 mil. veren az daha verir gerçek premiuma biner. TOGG hepsinden daha premium duruyor bence.

• hainz17 H kullanıcısına yanıt

Bende nakit kayseri in otodan nakit 1210 gecen hafta siparisimi verdim.Paranin yarisinida gonderdim 1180 duyunca kacirdigima üzüldüm.

• Byd dolphin den fiyat alan oldumu.

• Toyota CHR için ;

Passion X-Sport 1970 , X-Style 2080 TL fiyat aldım. Kartal bayi.

Hyundai Kona Elit için fiyat alan oldu mu?

• 01444401 0 kullanıcısına yanıt

İptal et 30 bin az değil yada onlarda bu fiyata versin

• jimmorrison84 kullanıcısına yanıt

omoda 5 pro exceptional'da kredi veriyolarsa alırım bu fiyattan. hangi bayi?

• hainz17 H kullanıcısına yanıt

Hocam nakit 1180 yerine 1230 a 200 bin kredi kullanmak demek aslinda 150.000 TL kredi kullanıp bunu 12 ayda 200K olarak ödemek demek. Yani aslında aylık 3.99 dan kredi kullanmış oluyorsunuz ki bankalarda da oranlar bu şekilde

• İbiza fr 1.5 40. Yıl için hangi bayide mevcut bilgisi olan var mı?

• 01444401 0 kullanıcısına yanıt
    Evet 30 bin az değil

• Zeamot Z kullanıcısına yanıt

Zaten suv araç biraz sert olması gerekiyor. Yoksa virajlarda fazla yatar. Ben de Austral test sürüşü yaptım yumuşak , darbeleri güzel sönümlüyor ama virajlarda yatıyor. Biraz daha sert olup yatmamasını tercih ederim. Suvlarda zaten lastikler kalın yanak. Yumuşak bir lastik tercihiyle dengelenebilir araç da okadar yatmaz.

Asıl mesele, kasa değişecek olması, 1.2 puretech motorla ilgil önyargılar vs var. Ama alış fiyatı düşükse bunları dengeler.

Şimdilik Tercih Listemdeki Araçlar

Astra 1.2 Edition 1390

Focus 1.5 Titanyum Stil 1580

Austral Evolution 1745

Fırsat olursa VW Troc test sürüşü yapmak istiyorum aralıkta güzel bir indirim vs olursa diye.

Tabi son dakkaya kadar karar değişebilir.

Grandland için test sürüşü yapmadım ama virajlarda gereğinden fazla yatmıyorsa avantaj, GS donanım 1600 makul fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 25 Kasım 2024; 20:8:20 >
  • burcink kullanıcısına yanıt

allure mu?

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Opel grandland ve mokkaa diğer suvlara göre sert,burada elbette sert olması gerekiyor binek araca göre diyoruz ama grandland ve mokka pek de suv denecek,öyle yüksek heybetli araçlar değil. Çoğu daha yüksek araçlar ve büyük hacimli suvlar var grandlanden daha konforlu olan. Heleki bağımsız arka süspansiyon olanlar daha da konforlu,grandlandte böyle bir seçenek yok, citroen c5a ise kademeli süspansiyon ile bağımsız olmasa dahi grandlande göre çok daha konforlu. (psa grubundan örnek vermek için c5a dedim)

Demek istediğim suv araç normal sert olması demek benim için pek doğru bir bilgi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 25 Kasım 2024; 20:9:57 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.