Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16384. sayfa)

5 sn
342.481
Cevap
5.856
Favori
59.137.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1186 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    yalnız grandland kasa değişicek illaki eldekileri bitirmek için ucuza vermek istiyeceklerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 25 Kasım 2024; 21:21:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilkerT. İ kullanıcısına yanıt

Tek hyundai değil ford , renault , fiat , psa ... hepsi kredili ve kredisiz fiyatlara geçiriyorlar.Bir sanırım seat geçirmiyor gibi .

• Equal- E kullanıcısına yanıt
    seat avantajlı ve boşu bile dolu bir bakın derim

• seat'da 200 bine yakın fark var beni çok aşıyor maalesef

i 20 ve clio arasındayım

• vampirelf kullanıcısına yanıt

2100e formentor daha mantikli bence en azindan ıslak kavrama şanzımanı var. Arac biraz sportif, yol tutus anlaminda cok iyi ama biraz sert. Konfor ariyorsaniz uygun olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekir Yazıcı B kullanıcısına yanıt

temmuzda 1250 ye satıldı gerçi o zaman arona da 1100 e satılıyordu , fiyat yükselince c4x e talep olmadı fiyat 1300 aşağısında alınır diye yorumluyorum.Karar sizin.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

En uygununu arıyorum hocam ,1580’e veren varmış ama bulamıyorum

• sarpakn S kullanıcısına yanıt
    hakkında hayırlısı inş alabilirsiniz birde crossland alınırmı sizede sorayım

• Id4 1580 e hangi bayilerde var?

• mvd23 M kullanıcısına yanıt

Kampana olmasi kesin bilgi mi hocam?

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Çok seri araba, opel, citroen ve peguot aynı 1.2 puretech kullanıyor crossland hafif olduğu için gayet yeterli bir sürüş hissiyatına sahip. Ama gelgelelim, çok tipsiz yahu. Bir bakan bir daha dönüp bakmaz, yüzü epeski.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIN757 kullanıcısına yanıt
    haklısınız o konuda ama iyi sattı ona rağmen crossland boşu bile dolu sayılır

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Kesin. Test videolarına bakabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmetarıkan06 A kullanıcısına yanıt

Makyajlı demiyorlardır, hibrit heniz trde başlanmadı diye biliyorum getirecekleri model de 4x4 değil. 2024 eski kasadır hibritse.

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Evet yeni jantla gelmeye basladi ama sorumun cevabini alamadim hocam. 2275 cam tavanli life fiyati mi?

• Byd satış patlaması yaşamış . Bayilerde kuyruk var o derece . Fiyatlar beklenen seviyede olmadı ama yine de rakiplerine göre çok uygun kaliyor.
    Keşke halk olarak tepkimizi koysaydıkta satın almasaydık bu sayede fiyatları seve seve indirirlerdi ama işte ..

• Demek istediğimi söylemiş finalde. Fiyatı iyi ama beklenti yüksek çıkınca mide bulandırdı

• Moueson kullanıcısına yanıt

Valla ben de Atto3 almak istiyodum ama adamlar aramaya bile tenezzül etmedi.

Şubat'a sıra eriyorlarmış. Seul U DM'de 1000 kişi sıra var deniliyor.

Evet beklenenden pahalı geldi ancak donanım vs. olarak muadillerinden çok uygun fiyatları.

BYD'yi ancak TOGG ve Kia-Hyundai grubu fiyat kırarsa baltalar şu anda.

• Opel astra ultimate beyaz renk 1.590.000
    Bayi : Opel Mar
    0 faizli kredi bu fiyat üzerinden yapmıyorlar o yüzden kredi kampanyası yok diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fascism kullanıcısına yanıt

Ultimate olduğuna emin misiniz, haftasonu ben de buradaki bayiye gittim gs donanım için 1600 demişlerdi, ben mi yanlış anladım acaba diyeceğim ama sanmıyorum

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.