Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16385. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 64 Misafir (14 Mobil) - 59 Masaüstü19 Mobil2 iOS
5 sn
342.491
Cevap
5.857
Favori
59.150.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1186 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

İlk defa vw, donanimi dolu guzel bir araci uyguna satıyor, id4 ile diyecektim arka fren kampana olunca tum hayallerim yikildi. Cok hakim degilim ama kampana olmasi bu kadar mi kötu? Cok mu farkediuor diske gore?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 25 Kasım 2024; 21:58:27 >
  • Bugün Seat Arona FR Plus Mavi - Siyah Tavan aracımı teslim aldım. Ford Fiesta 2008'den sonra çağ atlamış bir arabaya binmiş gibi oldum. SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 Araç donanım olarak fiyatına göre çok dolu. 1.0 Eco Tsi olmasına rağmen motor güçsüz hissettirmiyor.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 25 Kasım 2024; 22:0:25 >
  • Equal- E kullanıcısına yanıt

Temmuzda 1250 ise 4 aylık enflasyon(tüik) %13 desek 1415 yapar zaten. 1390 bence “bu anlamda” kötü fiyat değil hatta iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu fiyatlara çıkmışken Tesla çok daha mantıklı. Batarya hem küçük hem lfp değil. Yüzde 20-80 arası kullanım yapılması lazım . O da 200 km civarı olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliozcelik22 A kullanıcısına yanıt

Sarı sitede baktim bayilerde 1250 civarında satılan golf manuel neden ikinci elde 1300 üzerinde anlamış değilim

• Ahmetarıkan06 A kullanıcısına yanıt

Hibrit 160 beygir olmaz. Ya beygir gücünü yanlış yazdı yada hibrit değil.

• big_planner B kullanıcısına yanıt
    Değil

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Astra GS 1530 civarıydı detaylarını sormadım ultimate daha avantajlı duruyor şu an.
    Bayiler stoklarına göre farklı teklifler verebilir normaldir yıl sonu geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Temmuzda 1250 ise 4 aylık enflasyon(tüik) %13 desek 1415 yapar zaten. 1390 bence “bu anlamda” kötü fiyat değil hatta iyi fiyat

Mesela arona 120 bin tl artmış görünüyor ama 150 bin sıfır faiz verdiği için reelde 70 bin tl civarında artmış. c4x shine için 1350 ve 150 k sıfır faiz gibi bir kampanya yapmazlarsa zor satarlar 1390 nakit vereceğine vw kampanyaları daha cazip görünüyor.Tercih alıcının derim yinede ben bu fiyata tercih etmezdim.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    1.590 ve 300 sıfır faiz kredi var iken, ilgi görmeyen Atto bi anda ilgi odağı olması şaşırtıcı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • happyfarmer H kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu fiyatlara çıkmış iken hocam. İd4 için konuşulan rakam 1.600, Tesla 1.850 aradaki rakam bizim için yüksek.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Crossland'in dezavantajı EAT6 - 6 ileri otomatik vites olması. Mokka'da EAT8 var. O şanzıman 8 ileri otomatik.

İkisi de Japon Aisin firmasının ürünü.

"Çok fazla fark etmez, etse de ben anlamam" diyordum ama sürüş konforu olarak çok fark var.

İkisini de kiraladım. Hatta Citroen C3 aircross'a da bindim. Onda da EAT6 var. Onda da vites geçişleri rahatsız ediciydi.

Bence bir test sürüşü yapmadan almayın.

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Her modelde var benzer durum.

Liste fiyatına bakıp alan çıkarsa diye yazıyorlar işte.

Sıfırı şu kadar derseniz de git oradan al derler :)

• Selam beyler

seat ateca için güncel fiyat alan var mı? En son 1680 TL'ye alınıyordu. Konya'dan 1695 beyaz renk fiyatı aldım. Daha geçen gafta 1680'e gidiyordu bu araç. Ne oldu ne değişti bir haftada

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Kullanımda fark hissedilmez.

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ne kadar maloldu ve hangi bayiiden aldınız acaba?

• kinkusanbozkurt K kullanıcısına yanıt

Geçen hafta grafik gri 1691’e ve 250 sıfır faiz krediyle aldım, bugun teslim edildi..

• allmylife kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 1390 tl ye mal oldu. 150 bin tl 12 ay 0 faiz ile alındı. 1240 tl nakit ödeme yapıldı. İzmir Vosmer den son kalan 1.0 motorlu Arona FR Plus ı aldım. Bugün teslim sırasında beklerken telefonda satış temsilcilerine çok fazla arona fr plus 1.0 ve ateca soran kişi olduğunu duydum. Şu an İZMİR Vosmerde sadece 1.5 Arona FR Plus var. 1.0 Arona Aralık ayında gelecekmiş.

• QRX kullanıcısına yanıt

hocam c4x fiyatı bırakın düşsün de herks alsın, arabanın piyasası biraz olsun oluşur

• VW ID4 için ankara dogus oto

Beyaz 1580
    Buzul mavi 1620

haftaya teslim

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.