Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16689. sayfa)

5 sn
340.519
Cevap
5.823
Favori
58.638.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Trafik sigortasi 6300
    Kasko 15 bin ( imm 10milyon)
    Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mosquera41 M kullanıcısına yanıt

Bayi ve renk nedir

• Tiguanxx kullanıcısına yanıt

elektrikli c4x menzil olarak biraz az kaliyor hocam sehir ici degeri 350-400km arasiydi sitede yazan , gercekte muhtmelen 300 km fln olacak menzili maalesef diye dusunuyorum ...

kamiq izmirde tum bayileri aydin manisa denizli mugla tum bayileri arti istanbulda 3 bayii aradim bulamadim umudumu kaybettim kamiq den yana , ha var da kamiq 1.500 tl den satilan paketleri var diyorlar baska bisi yok diyorlar 1.300 e satilan bitti diyorlar ben alamadim umudum yok kamiq istiyordum arabayi begeniyordum cok ancak kismet olmayacak gibi suan icin....

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun şimdiden, ayın 10'u gibi ben de kapora bıraktım ve bayilerde stok durumunun çok azaldığını forumda belirttim. Ödemesinin tamamını 1 hafta içerisinde istiyorlar. Size ödeme konusunda ne söylediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 17 Aralık 2024; 1:12:17 >
  • Cupra formentor vz line
    2180 tl
    430/6 faizsiz kredi
    Kasko 31 bin
    Zorunlu 1 yıl garanti uzatma 35 bin

İşlemler tamamlandı yarın kalan ödemesi yapılacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt
    Hocam kasko neden o kadar çıkmış? Daha öncesinde araç mı pert ettin?Hayırlı uğurlu olsun bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt

Kredi bireysele nasıl veriyorlar 2 milyon üstüne?

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde. Kapora verdim, şase numarası belli ancak motor numarası daha girilmemiş. Bayi ile konuşmamda fabrika bize fatura kestikten sonra biz de size keseceğiz dedi. Beklemedeyiz bakalım. Durumla ilgili güncelleme olursa haber verebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kettle K kullanıcısına yanıt

C4x e aldığınız fiyat hangi bayi acaba

• @0110 engin hocam mesajınıza cevap veremiyorum gitmiyor mesaj fabia için yazmıştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoezoe_ty -- 17 Aralık 2024; 2:23:41 >
  • Kursunsuz K kullanıcısına yanıt
    Bayiden talep edeceğim değil mi hocam

• bugün e-3008 gt için tr deki 8-10 bayiyi aradım çoğu açmadı

açan geri döneceğiz dedi dönmedi

bir kaçı açtı araç tr de bile yok dedi nası yalansa artık

ankaradakiler açıp cevap veriyorlar fakaaaat

1910 fatura keseriz 2150 ödeme alırız diyorlar

bişey diyemedim adamların bu yüzsüzlüğüne

şu anda aracım yok ihtiyacım da yok beklerim

1910a alabilirsem alırım alamazsam mg4 kiralarım 3 aylığına

• av_avi A kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. 1.5 e-tsi geldi sadece.

• mrgklp06 M kullanıcısına yanıt

Peki 1.5 Leon için fiyat/kredi bilgisi olan var mı?

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam eşim üstüne alıyoruz aracı ilk aracı bu tutarlar 430 kredi üstüne eklenip direk 6 ya bölünecek bizde hiç sesimizi çıkarmadık

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Bireysel değil Vergi levhamız var Hocam

• Arif kullanıcısına yanıt
    Goral dan araç alınmaz bunu her fani bilir aslında, geçmiş olsun hocam.. Ne kadar trik trak köylü kurnazı hamle varsa altından bu bayi çıkıyor yıllardır.
    %55 faiz olan ortamda hangi marka olursa olsun, tüm parayı verip 15 gün dahi beklemek mantiksizdir.. Kapora alırsın araç gelir, paranın tamamını istersin faturası kesilir 2-3 gün max teslim edilir.. Bunu yapmayan bayi, zamanında rüşvet alan kafada devam etmek istiyordur, alışveriş yapilmamalidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 17 Aralık 2024; 8:19:5 >
  • Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Geçen cumartesi günü Borusan istinyedeydim. 3.226 ya 320i m sport mevcut.

hatta tavan, kaput veya bagaj vs hasarlı araçlar var ekstra %3 veya %5 indirim yaptılar. 3 milyona m sport almak mümkün.

%13 + %5 indirim yaptılar aracın birine.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

Pejo alacaksanız Çorlu Çetaş 100 bin kapora alıp ay sonuna kadar kalan ödeme için bekliyor ayın 11 inde gittik buraya yazmıştım 1700 e anlaştık e3008 için 100 bin kapora verdik ben iade alıp başka yerden aldım hemen teslimde arkadaş hala kalan parayı ödemedi o günden beri günlük faizde para araç gümrüğe yeni gelmiş bu cumaya kadar beklerim dedi ödeme için benzinli için 27 sine kadar beklerim demiş

anlamadığım o para 10 gün faizde 15 bin getiriyor en az aracı nakitte 1685 e bırakmazken bu şekilde 1700 e veriyor sistemi çözemedim neden böyle bişey yapıyor

lafın özeti ay sonuna kadar bekliyorlar bakiye kapatmak için

• Kapora verip sıraya giren kaldı mı hala? Görende mercedes amgye falan yazılıyoruz sanacak. Ağustosta BYD ye kapora verenler halen bekliyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.