< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Aralık 2024; 11:5:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Aralık 2024; 11:9:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet hocam denemek lazım almadan önce benim boyum 180 ben sınırda olduğumu hissediyordum araç ölçüleri açısından. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracın üstünde yaz lastiği gelir ve ne hikmetse her zaman normal serilerden önce yıpranır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ön far grubu dışında değişiklik yok. En azından şu sürücü göstergesini büyütselerdi. Bence bu makyajlı gelecek diye şu anki fırsat fiyat kaçmaz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviyıldızınoğlu -- 15 Aralık 2024; 11:24:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Metroda oturur gibi gideceksen arabaya ne gerek var. Bunun spor koltuklar ile alakası da yok. Tam kendini avutma. Bir sürü spor koltuklu araç var sıkışık hissettirmeyen. Üstelik bir çoğunda çok daha büyük yanal destekler var. Sanırsın tek sebep koltuk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 15 Aralık 2024; 11:28:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 15 Aralık 2024; 11:48:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
skoda kamiq elit için yakın zamanda fiyat alan varmıdır ? |
Hanım için araç bakıyoruz. c4 veya t-cross düşünüyorum. sizce tercih ne olmalı ? |