< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16693. sayfa)
-
-
benim kastettiğim kredi dahil toplam fiyat. mesela 1120 nakit var, 250k 12 ay %0 faiz ile 1370'e bırakmazlar demek istiyorum. öyle anlaşılıyor da
-
Öyle olabilir fakat faizin %0 olma ihtimali çok düşük.Ama imkansız değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 17 Aralık 2024; 13:20:58 > -
hayırlı olsun ıslak dsg 150 beygir çok da yakışıklı arkana bakma :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Citroen C4 Shine Platin Gri 1335 den sipariş verildi. C4X shine daha uygundu ama C4 tercih ettik.
Eyvallah hocam az önce ödemeyi yaptım güle güle kazasız belasız kullanalım inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
408 gt siyah 1845
-
Peugeot bana da nakit fiyatından kredi kullandırdı. Ancak Citroen nakit fiyatından vermemişti geçen ay.
-
Hangi bayi acaba
-
dostum c4x shine ne fiyat verdiler birde hangi il hangi bayi yazabilirmisiniz teşekkürler
-
rota elektrikli araçlara döndü sanırım.
-
İyi fiyat hocam hangi bayi kredi var mı
C4x shine en ucuz Erdemirler bayi verdi 1300. Ben Nev den aldım C4 ü 1335 e.
4. sıfır aracım, nerdeyse 14 yıldır hep vdf den yaptırırım sigorta ve kasko, dışardakinden çok farklı çıkmaz,
sadece teminatlar kısmını yüksek tutmalarını rica ederim.
-
Arkadaşlar grandland almayı planlıyorum fakat 1650 veriyorlar teklif
Vdf?
Ödeme sonrası st lerden bilgi almak neden bu kadar zor oluyor ödeme öncesi 20 dk telefonda tutan insan telefonu kapatmak için mücadele veriyor resmen...
çünkü kaçanı kovalıyor. sen parayı verdikten sonra artık kafestesin, çok da ilgilenmesi gerekmiyor seninle. ahlaksızca ama gerçek...
-
Hemen teslim mi ? Fatura ne zaman kesiliyor ?
-
Şaka gibi gerçekten can sıkıcı en fazla kaç dakikasını isteyeceğim 2 tane soru soracağım konuşturmuyor can sıkıcı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X