lansman rengi olduğu için indirimde. Opak renk sadece şu nardo gri gibi olan. Onun dışında hepsi metalik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16695. sayfa)
-
-
Adana ve ankara bayilerini arayın mavi için fiyatlara düşülüyor 1590 civarı. Adana kredi kullandırıyor anlara bayileri kk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatı aldığınız bayi ismini paylaşır mısınız? Türkiye geneli bir çok kişi teklifi alıyor ama o fiyatı hiç bir bayi vermedi. Varsa öyle bir şey bizde bastıralım o fiyata alalım.
Hocam ben de aynısını bayiye söyledim hepsi metalik görünüyor nardo dışında diye, o da opak dedi. Aytaşı grisi de yarı metalik dedi işte.
Diğer kişi yazmış lansman rengi diye ondan iyi fiyata vermişlerdir gene denk gelir ege mavisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O fiyata orta paket 2020 üstü i20 alabilirsiniz. 1.4 MPİ otomatik. Aküsünü değiştirmişlerse sıkıntısız kullanırsınız. Çok seri bir araç değil, acemi biri için ideal bir özellik. Ayrıca çok geniş değil fakat 4 kişiye kadar gayet rahat binilir. Şanzıman sıkıntısız, 2021 ve üzeri kasa hoş duruyor piyasası var.
Sizinle aynı durumdaydım. 1.0tce otomatik taliant aldık teknoloji paket, eşim şuan çok severek kullanıyor hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün ioniq 5 ve 6ya baktım. 185 boyu ile ioniq 6ya sığmadığını iddia eden arkadaştan sonra ioniq 6yı özellikle merak ediyordum. 185 boyla gayet rahat sığdım. Rahat da ettim ön koltukta. Arka koltuğa, baş mesafesinden dolayı tam sığamadım. Diz mesafesi fazla olduğu için kaykilarak oturulursa 185 boy ile arka koltuğa oturulabilir. Dik oturulursa sığılmaz.
Araçlar gayet güzel ama fiyatları şişik. Gidip de 1650, 1660a ioniq 6 almam. 1680e e3008 allure alırım. Zaten ioniq 5i hiç almam. Tesla ile aynı paraya satılıyor. Gidip tesla alırım.
Fiyatı makul elektrikli araçlar arasında gösteriyordum ioniq 6yı. Yeni 3008 fiyatıyla birlikte ioniq 6 fiyatı makul olmaktan çıktı.
Bu araçların ikinci el fiyatları hepten saçmalık. 320 bin sıfır faizle 1650ye satılan ioniq 6nin ikinci elleri 1570ten başlıyor. Gidip kim ikinci el alır. Zaten sıfır faizin karı en az 75 80 bin lira. Yani ioniq 6 reelde 1570e sıfır olarak alınabiliyor diyebiliriz. Gidip de ikinci eline sıfırından yüksek fiyat yazmışlar.
İoniq 6nin sıfır faiz olayını kaldırıp fiyatını en az 150 bin indirmesi lazım.
3008 hem daha büyük, hem suv (suvlar genel olarak sedanlardan daha pahalı satılıyor), hem batarya kapasitesi daha büyük, hem kağıt üzerinde menzil değerleri daha fazla, hem motoru çok daha güçlü (3008 210 beygir, ioniq 6 150 beygir), hem daha yeni (3008 yeni makyajlandi, ioniq 6 önümüzdeki sene makyajlanacak)
ev databaseHyundai IONIQ 6 Standard Range 2WDhttps://ev-database.org/car/1717/Hyundai-IONIQ-6-Standard-Range-2WD
Şu an elektrikli araç alacak olsam tesla, togg veya 3008 alabilirim.
Önümüzdeki yıl piyasa daha da kızısacak. Tesla juniper, togg t10f gibi araçlar da gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Donanım-yol tutuş-güvenlik ekipmanları doğrultusunda C4 bence.
-
geçici tescil belgesiyle notere gidip ruhsat çıkaran arkadşlar
notere ne kadar ödüyor?
-
1150 şu an galiba yüzde 40 kusur yılbaşı güncellemesi olacak zam değil yanlız 😁 bin beşyüz diye düşün sen
aynı paket almanyada 34500euroya alınabiliyor. ötv eklense bile maks 2300 ediyor. üstü doğuş öpücüğü
-
Kör nokta önemli ama hem 1 yıl hem de ciddi makyaj geçirmiş bir araç VZ Line Formentor tercih ederdim.
-
Ioniq 5i 1600 e verseler gerçekten iyi satış rakamlarına ulaşır.
E208 1180 kapora verildi peşin 10 güne teslim
1.825 bine nissan quashqai skypack alınır mı arkadaşlar bu fiyatlara alternatif ne olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkpblk -- 15 Aralık 2024; 18:57:45 >
Kredi varmı hangi bayi
Hergün daha düşük rakam duyuyoruz
Maşallah psa.
Peşin hocam kredi yok
Öncelikleriniz nedir? Yakıt ekonomisi sorunsuzluk konfor mtv bagaj hacmi arka yaşam mahali teknoloji güvenlik vs vs. Bu rakama birçok alternatif var önemli olan öncelikleriniz
Bence çok tatlı arabaya ya. Çok beğendim. Az daha retro olsa süper olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X