su an iphoneler icin deji bataryalar var orjinalinden performansli o tarz bir durum olabilir tabiki |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16696. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun megane e tech 1.5 milyon 500 bin sıfır faizle 1250 ye geliyordu 208 in 1 milyona satılması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C4 shine 1340-1450 arası fiyatlar bayi bayi değişiyor. Puretech sıkıntısı dışında bir sıkıntısı var mı bunların? Tavsiye eder misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba arkadaşlar
Skoda fabia 1.0tsi premium teklifi alan oldu mu en uygun nereden bulabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben aldığım aracı yazdım fiyatı da yazdım. hatta çevremden 2 kişiye de aynı fiyattan faydalandırdım. burda yalancı diyen de oldu, asparagas diyen de oldu. bayi ismini paylaşmıcam daha önceden acı tecrübelerim oldu bu konuda.
ocakta faturasını attığımda arkadaşlar yalan mı asparagas mı görürler :)
-
Performance line için 1910, pallas için 1880 dediler yanlış hatırlamıyorsam.
C4X shine için 1330
C4 shine için 1370
E3008 allure için 1680 dediler bugün
3008 dıştan çok şık gözüküyor 👍
1680 Emin misiniz e3008 için
Merhaba arkadaşlar,
14.12.2024 Cumartesi günü Tocson comfort almıştım. Çok zor buldum. Siyah 1679 TL di iptal ettim. Beyaz içi çift renk olanı 1669 TL yanında bir sürü aksesuar hediyesi ile almıştım. Önceki sayfalarda yazdım.
15.12.2024 Pazar bu gün de Peugeot bayilerini gezerken hiç aklımda yoktu bir adet beyaz renk E-3008 allure kalmıştı. Batarya kapasitesi ve aracın dış görünümüne eşim bayıldı. Çok ısrar edince sıkı bir pazarlıkla 1675 TL nakit el sıkıştık. GT baktım özellik olarak daha iyiydi ama batarya kapasitesi aynı zaten ellerinde yoktu o yüzden fiyatını sormadım. Hadi yine nakitte birşeyler yapsaydıda yine arada minimum 300TL fark olurdu gibime geliyor. Bu ay hiç aklımızda yokken sizlerin sayesinde iki araç sahibi olduk. Herkese bilgilerini paylaştığı ve pazarlık yapıp uygun fiyatlı almamıza sebep olduğunuz için teşekkür ederim.
Arkadaşım buradan hangi bayiden aldığını birçok arkadaş sordu , hiçbirine cevap vermedin . Böyle boş, ucu acık paylaşımlar yapacaksan hiç yapma daha iyi
İstanbul bayilerini ararsanız bulabilirsiniz. Ben Türkiye de ki bütün bayileri aramıştım. Sadece İstanbul da ki bayilerde bulabilmiştim. Aldığım araçlarda son bayilerin elinde kalan araçlardı.
Bireysele 500 bin yok hocam 350 sıfır faiz var. Ayrıca 1600 altına megane fiyatı alamadım.
Hocam dünde paylaşıldı burda bolca konuşuldu,1680’e veriyorlar. 3 araç var denildi ama sabah sordum hala var mıdır bilemiyorum. Dışardan çok güzel görünüyor, içiyle ilgili aynı şeyi düşünmüyorum. Ön sensör ve elektrikli bagaj takılabilir yazılmıştı burda, ben sorduğumda ön sensör için şuan öyle bir şans yok denildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 15 Aralık 2024; 19:37:53 >
Mild-Hybrid noktasında ülkemizde elektrik motor ile kalkış, park manevraları, motora güç desteği ve elektronik ekipmana destek verebilen sadece Fiat-Alfa Romeo ve Jeep teki MHev sistem. Gerisi tamamen elektronik ekipman desteği verebiliyor. Bataryaları elektrik motorları kalkış ve park manevraları yapacak kadar güçlü değil. Sebebi batarya kapasiteleri ve elektrik motor güçleri Vag ve Kia-Hyundai MHev lerde yaklaşık %50-60 arası daha düşük.
PSA nın yeni 1.2 deki Hybrid üniteside nispeten güçlü motora rağmen oda düşük batarya kapasitesiyle verimli değil maalesef.
-
mini cooper 5 kapı için fiyat alan oldu mu acaba
-
İnş 2025 yilinin ilk ceyreginde 2 milyon tl yi aşmayan vw tayron aldim diye burada yazmak bana nasip olur inş😁
Hybrid alacak olsaydım kesinlikle Toyota dan başkasına bakmazdım. Makyajlı Corolla sedan, Corolla cross, yeni Chr kendi içerinde en son çıkan geliştirilmiş Hybrid teknolojisini kullanıyor ki tüketim 4lt ile 5lt arasında değişiyor. Kaldı ki sağlamlık ve kaliteyi söylemiyorum bile. Boşuna dünya devi değiller dünya genelinde satış rakamlarında da belli ediyor. Kaldı ki bir çok plugin hybrid modeli yurtdışında çok kullanılıyor. Zaten 2000cc üzeri plugin hybrid i vergiden dolayı Türkiye pazarında satmanın bir anlamı yok.
Normalde bayi bunu yapacak yoksada ücreti nakit olarak belgeyle beraber zarfin icinde verecek, usulü budur ama 2 milyon arabaya veriyosun abi 1.5 u mu hesap edicen diyip işin içinden çıkıyorlar, etik dışı hareketler. Bende yaşadım ifade ettim ama sonuç sifir
Evet üstadım, fiyatlar yeniden güncellenecek :)
ID.4
Avrupa'da 2020-2021'lerde satılan eski model motoru-bataryası ile TR'ye getirilen, internet bağlantısı olmayan, menzili 350 km olan bir aracı 1.600.000 TL'ye neden alırlar ki?
İnsan gerçekten hayret ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X