< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16694. sayfa)
-
-
Hangi bayide var hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seat 250 bine sıfır faiz kampanyası devam ediyor mu bilen var mı?Cuma son denilmişti,arona fiyatlarında değişiklik var mı?
Hocam ben en ucuz yerden asla araç almam, herkesin piyasa ortalamasına sattığı yerde vardır bunların vardır bir hesabı der es geçerim. Herkesin sattığından 30-40k aşağıda satıyor nev tarabya.
2. El clio aldım ya nasıl bu fiyata denk getirdim derken ekspertizde çıkmayan sorunları sonra sonra farkedilmeye başlandı. Bu çoğu zaman böyledir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam E3008GT aldım 1.914'e
Ay başında bir kaç bayide vardı ama fiyatı yüksek söylüyorlardı. Ben aldıktan sonra bir kaç bayiye sorduk arkadaşım için ama yok dediler.
iyi pazarlar elektrikli c4-c4x'in 115kwlik paketi icin fiyat alan oldu mu son zamanlarda
-
Ne aldınız hayırlı olsun
Kredi niye çıkmıyor togg cimere şikayet açın gerekirse devlet destek veriyor adamına göre mi kredi veriyorlar onun yerine Tesla alıcan yada kredi veren başka marka 2024 modeller krediler bitecek ocakta zam olmazsa togg ikinci elde düşüş bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstden millete halka pahalıya satabildiklerini satacaklar ellerinde kalanları filoya ucuza peşkeş çekecekler 2 sene sonra filo çıkmaları yok paraya satılacak yine normal vatandaş zarar edecek
Mild hybrid'ler de kendi içinde ayrılıyor. Fiatın 1.5 mhev'i (160hp benzin + 20hp elektrik motoru) aracı 30km/h hıza kadar sadece elektrikte götürebiliyor. Bu sayede şehir içinde tasarruf yaptırıyor. Sistem toyota hibritler gibi seri doldur boşalt şeklinde çalışıyor. Başka konu olsa kendi çektiğim videoyu eklerdim, 2dk'dan fazla aralıksız elektrikle yol aldım
Kredi puanı düşükse neden kredi versinki
Hangi bayi hocam ve kredi verdiler mi oranı kaçtı
Öyle olsa 400 de vermezdi herkes avantasının peşinde iki lafa bakar işte hemen verir
Avrupa'daki satılmış bürokratlar çevreci olacağım ayağına yaptığı saçma sapan regülasyonlarla bütün Avrupalı üreticileri yaktı bitirdi. Şu anda çok övündükleri elektrikli arabalar en az 2 ton. 80kg'lık bir insan sağa sola git gel yapsın diye 2 ton'luk materyali bir arabaya koymayı mantıklı buluyorlar ve buna çevreci/sürdürülebilir diyorlar. Fakat üreticiler 900kg'lık arabaya 4 silindir turbo motor ekleyince ne hikmetse bir anda kutuptaki buzullar erimeye başlıyor ve bütün regülasyonlar aracın önünü kesiyor :)
İçten yanmalı araçlar 5 yıla inanılmaz erişilmez ve pahalı bir konuma gelecek. Mumla arayacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 15 Aralık 2024; 17:27:34 > -
Ben bu arabada en az %10 köpük olduğunu düşünüyorum.
ID için 1600 altı fiyat nereden aldınız, eğer öyleyse hemen alacağım
Ege mavisini o fiyattan satmışlar hocam opak renkliymiş. 1627 metalik renkler, nardo gri ise yarı metalik diye geçiyormuş 10k daha uygun metalikten. Daha üstünü duydum ama 1627 altını duymadım metaliklerde.
-
Dün arayıp sordum devam ettiğini söylediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X