Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hmdonmez , tica , tica , murphyy777 , murphyy777 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 55 Misafir (9 Mobil) - 49 Masaüstü11 Mobil
5 sn
339.763
Cevap
5.794
Favori
58.271.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • Geçen hafta 408 allure için kapora gönderdim. Araçta elektronik bagaj yok sanırım onun için bayiden elektronik bagaj için fiyat alan oldumu ne kadar dır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fenomen1987 F kullanıcısına yanıt

Hocam İstanbul bayilerini arayın onlarda vardır.Bende kasım sonu beyaz renk siyah tavanlı versiyon için 1.550.000 TL ye anlaşıp kapora vermiştim.Geçen hafta teslim aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzn7134 R kullanıcısına yanıt

bir bayide yazı asmışlardı, kdv montaj dahil 20bin.

• big_planner B kullanıcısına yanıt
    Orijinal gibi değil , 3008 de taktıranlar çok şikayet ediyorlardı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Audi hayranı61 A kullanıcısına yanıt

general bugun kapalıydı kaldı 12 :))

• Polo 1.0 Impression liste fiyatı 1.404 tl, indirimli fiyatı 950 bin tl.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrkpblk M kullanıcısına yanıt

1.825.000 e sıfır bulduysanız bence alınır. Alternatif 408 gt olabilir.(ben 3 silindir ve 1,2 motor yüzünden tercih etmedim) Tuscon comfort olabilir.(donanım olarak tatmin etmeyebilir) Corolla cross biraz makyaj yapsaydı tercih edilebilirdi, ban eski tasarım gibi geldiği için tercih etmedim. Kia xceed elegance plus bakılabilir ama ikinci el nolur bilnmiyor.

Ben de aynı yoldan geçip qq tercih etmiştim.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Ana fikir şu sanırım, hemen koşun bayilerin elinde kalan arabaları kapışın. sonra onlar da iyice fiyatları yükseltsin siz yine de almaya devam edin. Avrupalı'nın almadıklarını da siz alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcarisma1995 -- 15 Aralık 2024; 22:19:10 >
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Skypack mi

• QRX kullanıcısına yanıt

hocam e-3008 allure çok mantıklı fakat 360 kamera olmayan modele çekingen bakıyorum şahsen o paraları çıktıktan sonra. yanılıyorumdur inşallah yok demişlerdi. e-2008 allurede bile vardı. yoksa büyük kapasite pil ile her türlü e-3008 mantıklı. Sadece ioniq 6'yı cazip kılan 800w hızlı şarj. uzun yolda çok kısa sürede hızlıca şarj olup devam etmesi yoluna. bide sportif görünümü(seveni olursa dışarından şık).

Büyük pil kapasite olayını ben pek önemsemiyorum şahsen önemli olan hızlı volt mimarisi. 10-15dkda şarj olup devam edilmesi. lakin 3008 çok heybetli maşallah yakından içeriden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 15 Aralık 2024; 22:36:10 >
  • emotıon E kullanıcısına yanıt

Evet hocam 120 bin kredi 400 bin kadar kredi kartı çok fazla nakit vermeyeceğim dizelden sonra benzin beni biraz yoracak gibi ama 2 kez test sürüşü yaptım araç hoşuma gitti. Servisleri nasıl bilmiyorum.

• mob33 kullanıcısına yanıt

O deri koltuklar çok kötü yapışıp kalıyorsun haraket bile edemedim koltukta

• rmzn7134 R kullanıcısına yanıt

e-2008 e ben bayide taktırmıştım hocam ayak sensörlü gayet kullanışlıydı. 17 18 civarı idi. orta hızda kapanıyordu tepkimesi iyiydi. paranız varsa olabilir üzmicekse sizi.

• maietnigri M kullanıcısına yanıt

Adamların ellerinde 3, 5 tane kalmıştır. Devamı da gelemeyecek. Max karla satalım diyorlar. Alan çıkar ne de olsa.

• SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne kadara mal olacak

• iron_man İ kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun üstadım, uzun uzun detayli aciklayici düşünceleriniz icin tesekkur ederiz.

• emotıon E kullanıcısına yanıt

Kart faizini sayarsam sanırım herşey dahil 2.000 civarı kredili kalanı nakit olursa 1872 gibi biter kredi komisyonu vs

Keske 2-3 ay daha sabredip vw yeni suv araci tayron u bekleseydin

• 1.5 tsi imp golf fiyat alan var mı 1260 kampanyaları devam ediyor mu?

Yazınızı sabırla okudum birçok markayı eleme nedenlerinizi yazmışsınız saygı duyarım ancak o kadar kriterden sonra henüz yeni ayak basmış piyasadaki yeri henüz bilinmeyen bir firmayı tercih etmenizi anlayamadım hayırlısı olsun

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.