Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nyamure Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 28 Misafir (4 Mobil) - 25 Masaüstü4 Mobil
5 sn
339.765
Cevap
5.794
Favori
58.271.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Girişi iyi, gelişme kısmı çok güzel ama sonu tat vermeyen bir film gibi okudum yazınızı :) hayırlı olsun aracınız.

• Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, yazın İstanbul içinde 9-10 lt kışın 11-12 litre yakıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tekmotorlu model y teslimalatları mayısa gün veriyor italya ve fransa da

üretim mi durdu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 15 Aralık 2024; 23:59:44 >
  • iron_man İ kullanıcısına yanıt

Ciddi mantık hatası var yazıda. O modellere bu kadar acımasızca eleştiri yapıp eleyip seul u dmi alınması yani gülesim geliyor ne diyeyim hahaha.

• tobugo kullanıcısına yanıt

1190’a bu krediyi mi veriyorlar hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt

Adam listedeki en kötü otomobili seçmiş, ossye cok iyi hazirlanip kaydirma yapmistir buyuk iht.

• ka19g K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz mokka kullandığınıza emin misiniz ? : ) Araç bende de var 11-12 litre diye bir şey hiç görmedim iki senedir. Boyası hassas ve kasis geçişleri sert o yorumlarınıza katılıyorum.

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    11 lt ile karavan mı çekiyormuş😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkishByte kullanıcısına yanıt
    Hocam ben satarken İstanbul trafiğinde 10.5 lt ortalama ile sattım. Kış ortalaması 11-12 lt di. uzun yolda 6 lt civarı yakıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka19g -- 15 Aralık 2024; 23:58:17 >
  • axolotl86 A kullanıcısına yanıt
    Valla adam kullanıyor yakıtı da sallamıyor ama 11 lt yakıyor benim araçta sen chery lere laf ediyon ama dedi . Ben dedim töbe chery az bile yakıyormuş o zaman. Geçen de sportage ı olan arkadaşıma sordum abi 12lt görüyorum dedi. İstanbulda hibrit candır arkadaş bunlar nasıl tüketimler yahuu

• Arkadaşlar bayilerde seat Leon 1.0 DSG bulunabiliyor mu? Fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• SmuraY S kullanıcısına yanıt

Tayronu yazmayı unuttum, evet haklısınız, beklemek istiyordum lakin 2025 ilk çeyreğinde gelecek söylentisi var lakin fiyatlama konusunda VW nasıl davranacak belli değil, tiguan ve Kodiaq ı öldürmezler, Kodiaq PHEV versiyonu gelebilir, Tayron vergi teşvik koşullarını karşılayacağı söyleniyor, ilginç olacak,

kur değişme ihtimali var, vergilerin artacağı söylentisi çok fazla, elektrikli araçlarda teşvik azalır diye düşünüyorum, fosil yakıtlılarda artık pek artmamalı, PHEV vergi indirimi bir miktar artma riski var

şöyle düşündüm aracı nasılsa şimdi teslim alamıyorum ocakta aldığım araç gelinceye kadar durumlar belli olur, gerekirse direksiyonu başka yöne kurarız

son olarak evdekiler artık beklemeye tahammül edemedi😉

orta asyadaki 800 yılllık türk tarihini anlatan Orhun yazıtları bile daha kısa ve özet gecilmiş olabilir.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    1400 fiyat nerden aldınız hocam

Özet geçiyorum.
    Türkiye'de satışta olan araçların hepsi çöp.
    Byd Seul U Dm Öm Acl Cvp Bye modeli en iyisiymiş.

Yok doğrudur, o aracın 11 lt yakması da bir azim örneği bence de. Yeni gelen 145 hp lik Chery'ler maks 10 lt görür muhtemelen.

Hocam bende mokka var. Arac sert ama inanilmaz keyifli. Ayni motorlu diger kardeslerine gore daha hafif diye cok atik bir arac. Bu araci ileride satsam dahi ozleyecegim bir arac. Araci kullanirken kaputu gormek vs cok hos. Yakita gelirsek. 1. Guzargah ev iş arasi 5-6 km falan ve ortalamam 7.6. İzmir - istanbul arasi 120 ile sabit gittim 5.9 yakti. Dezavantajlari ; genc arabasi o yuzden aileye hitap etmez arkasi dar , suspansiyonlari sert

Kazasiz belasiz kullanin demek duser bize bu saatten sonra ins tayron u gordukten sonra pisman olmazsiniz

• ka19g K kullanıcısına yanıt
    2008 ve c4 mokkadan daha agirlar ve ayni motora sahipler. O zaman 2008 ve c4 15 litre falan yakiyordur bu denkleme gore

• Bi Hyundai bayisine kapora attım.

Arkadaşlar diğer başka bir bayiden haber bekliyorum eğer o bayi uygun fiyatlı verirse geri alabilirim kaporamı değil mi?

Kredi girişi falan da yapmış olabilirler de bir şeye imza atmadım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.