Hocam kodiaq dan aşağı vermezler 3.000 bandına gelir o araç |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16700. sayfa)
-
-
Ben birkaç bayiye sordum araç yok.
-
Aralık ayında sorduğum tüm bayiler yok çekti, fiyat da en düşük opak renk 1370 olarak zamlandı dedi bir kaçı. Sanırım bu ay gelmeyecek -
Çok haklısın vw nin servis fiyatı yüksek diyo ama byd garantısı var daha ucuz diyoda 1 yedek parça için 1-2 ay beklersen ne olacak bunun sonu 'en pahalı hizmet kullanamadığın hizmettir ' e dönmez umarım.
-
ahahaaha günlerce kasap kasap gezip, kuzu pirzola, kuzu lokum, dana pirzola, kuzu kol, kuzu incik vs arasında seçim yapmaya çalışıp sonunda tavuk pirzola alıp çıkmış ya la adam ahahahahahha
-
Elektrikli ve plug in hybrit modeli dusuk otv ye sokarlarsa 2-2200 arasinolabilir -
Benzinli Opel mokka 2024 için fiyat alan oldumu? -
Aracı ben de evin 2. aracı olarak düşündüm ancak Temmuzda Çin in en çok şikayet alan aracı olması, hibrit/ev mod problemleri, benzinli motor problemleri, güven sorunu gibi nedenler beni durdurdu. Siz araştırma yaptınız mı araç hakkında? Bir de Şubat falan diyorlardı. Hangi bayiden sipariş verdiniz?
-
1400 üstü diyorlardı gs için. 2023 sıfır gibi(3k km kapalıgaraj aracı) olanı geçtiğimiz ay 1350 verdik. -
Hocam mokka almış kullanmış biri olarak önermem -
Neden önermiyorsunuz. -
Bende merak ettim. Chat gpt’ye sordum. Şunlari yazdı:
Volkswagen ID serisi araçlarda (örneğin ID.3 ve ID.4) arka frenlerin kampana tipi olmasının temel nedeni verimlilik, dayanıklılık ve maliyet ile ilgilidir. İşte bu tercihin bazı nedenleri:
1. Rejeneratif Frenleme
Elektrikli araçlarda rejeneratif frenleme sistemi sayesinde aracın büyük bir kısmı motor freniyle durduruluyor. Bu da arka frenlerin kullanımını önemli ölçüde azaltıyor. Kampana frenler, düşük kullanım yoğunluğunda disk frenlere göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
2. Dayanıklılık
Kampana frenler kapalı bir yapıdadır, bu nedenle dış etkenlere (toz, su, tuz gibi) karşı daha korunaklıdır. Elektrikli araçlarda arka frenlere daha az yük bindiği için kampana frenler bu şartlar altında uzun süre bakım gerektirmeden çalışabilir.
3. Maliyet ve Verimlilik
Kampana frenler üretim maliyeti açısından disk frenlere göre daha ekonomiktir. Ayrıca, bu araçlarda ağırlık ve enerji verimliliği kritik olduğundan, kampana frenlerin düşük bakım ihtiyacı ve dayanıklılığı, maliyet/performans dengesinde avantaj sağlar.
4. Frenleme Gücü Yeterliliği
Arka frenler genellikle toplam frenleme gücünün %20-30’unu karşılar. Bu nedenle, rejeneratif frenleme sistemiyle birleştiğinde kampana frenlerin sağladığı frenleme kapasitesi, ID serisi gibi elektrikli araçlar için fazlasıyla yeterlidir.
Volkswagen’in bu tercihi, performans kaybı olmadan maliyet ve dayanıklılık avantajları sağlamayı hedefler. Ancak bazı kullanıcılar estetik veya sportif sürüş açısından disk frenleri daha çekici bulabilir. Bu yüzden kampana fren tercihi tartışma konusu olabiliyor.
-
Hocam tavan boyası atıyor bu yüzden ikinci eli çok zayıf, amatisörleri çok sert araç hoplaya hoplaya geziyor şehir içinde sıfır konfor. İçide çok dar 1 bebek 2 kişi sığamadık arabaya -
1430 edition modeline diyorlar. Gs modeli 1600 küsür acaba daha uygun fiyat alan oldumu -
ioniq6 50kw 18dkda şarj tüketim 149w/km
peugeot 73kw 36dk da şarj. tüketim 192w/km
-
Abarttın biraz hocam ya o kadarda değil arkadaşımda var uzun süre kullandım.Söylediklerinizi hiç görmedim. -
Valla bilmiyorum hocam alıp tek pişman olduğum araçlardan kendisi:) -
Abartı değil. Mokkanin süspansiyonu çok serttir. Hoplaya hoplaya gezersiniz. Hiç konforlu bir araç değil. Kullanması da yolcu olarak bulunması da yorucu bir araç.
Daha önce de çokça konuşuldu bu konuda.
Arka yaşam alanı da basık ve dar. Bagaji küçük.
Mantıklı bir araç değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 15 Aralık 2024; 23:32:15 > -
Onu bilemem ama bizim arkadaşta var. Abi ben 11lt yakıt tüketimi ile geziyorum dedi. Bende doğal olarak yuhh dedim. -
Sürmediğim bir araç değilki. Şaşırıyorum ilginç benim sürdüğüm mokka değildi o zaman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X