< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16700. sayfa)

-
-
Bizim wp grubunda nappa, focal ve 1-2 opsiyon daha olan e3008 gt 1890'a alındı. Allure'un 1680 olduğu yerde GT her türlü alt dilimde kalır zaten. Hadi max 100 binlik paket satsınlar helal olabilecek sınır 2 milyon bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikli araçların TR'deki tek cazibesi sağladığı tasarruf değil ki. Ayrıca, tasarruf ettiğiniz tek şey yakıt olduğunu düşünüyorsanız, çok fazla yanılıyorsunuz.
Birçok elektrikli araçların ÖTV oranı 100de 10 olduğu için, ödediginiz para icin daha fazla "araba" aliyorsunuz. Cok basit bir örnekle Ioniq 6 ile Fiat Egea 1.6 Dizel kiyaslayalim:
Fiat Egea 1.6 Diesel Lounge Paket:
- Güncel Fiyat: 1.5 milyon TL
- Güncel MTV (2024 icin): 7000 TL
- Güncel 10000km'de bakım ücreti: 10000 TL
- Güncel Yakıt Ücreti (100km/6l): 270 TL
- Segment: C
- ÖTV oranı: 80%
Hyundai Ioniq 6 Elektrikli Advance Paket:
- Güncel Fiyat: 1.65 milyon TL
- Güncel MTV (2024 icin): 4900 TL
- Güncel 10000km'de bakim ücreti: 2500 TL
- Güncel Yakit Ücreti (100km/12kwh): 120 TL
- Segment: D
- ÖTV oranı: 10%
Ayrıca doğaya sağladığı faydalarını hiç saymama bile gerek yok. Şuanki Türkiye piyasasında normalde elektrikli araçlar her açıdan yok satması gerekiyor. Satmaması işime geliyor ama doğrusu, fiyatlar en azından süper :) Uzun lafın kısası: Elektriklilerin tek avantajı sağladığı tasarruf değil, ödediğin paranın hakkını da veriyor ülkemizde.
-
4 gündür Ioniq 6 kullanıyorum.. Peugeot 408 e kapora vermişrim 1.2 motorun namını duyduktan sonra kaporamı geri alıp .. Ioniq 6 yı burada bir kaç arkadaştan duyup araştırmaya başladım.. Sıfır faiz kampanyası oluncada satın aldım.. Çok keyifli bir araç ve çok dikkat çekici☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E3008 mtvsi 15 bin miymiş, sizden öğrendim. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada Renault firmasının hangi modeli hangi bayide var öğrenebiliyorsun.
Renault Duster Türkiye'de şu an bir tane varmış yukartıda ki linkten bakabilirsiniz.
-
Hocam bildiğim kadarıyla yorumlamaya çalışayım.
E308 GT sahibiyim, önceki aracım da yine son kasa 1.2 GT idi.
Bu kasada maalesef mobil uygulama düzgün çalışmıyor doğru. Eski kasada 1 hafta sonra bağlasanız bile tüm güzergah ve tüketim bilgileri mobile aktarılırdı, bunda yok maalesef.
Start tuşu ile ilgili yaşadığınız sorun muhtemelen iç animasyonları kapatınca düzelme ihtimali var. Bende araç çalışıyor, fakat ekran takrar kapanıp restart yapıyordu hatta bazen 2-3 kere. İç animasyonları kapatınca düzeldi.
Diğer sorunları yaşamadım, bildiklerim bunlar. Animasyonları işlemci kaldırmıyor olabilir. Yazılımda bazen bug oluşuyor. Mesela arka çapraz trafik uyarısı açık kaldı 1 defa. Kapatıp açınca düzeldi gibi gibi..
Buradan Tüm Renault modellerinin stok durumunu ve hangi bayide satıldığına bakabilirsiniz.
-
Selam hocam sakıncası yoksa e5008 ne kadar alıyorsunuz, ben de yarın kapora vercegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Austral 1790.diye mesaj atmış
Dizel Elite Plus konfigürasyonda olmadığını test sürüşü sırasında satış temsilcisi söyledi. Eğer dediğiniz gibiyse benim baktığım konfigürasyona özel bir durum olabilir.
-
doğru 1620'den alanlar vardı...
Ateca tek tük kalmış olabilir onları da 1700-1800 çekerler şimdi...
-
vw yeni yıl stokları ne zaman geliyor bilgisi olan var mı?
Bakımlarımı yetkili serviste yaptırdım. Bir problem olmadı bugüne kadar.
3008 in mtv si 2025
diğer aracın mtv sini 2024 mü aldınız
Ülkemizde dikey mimarinin olması bunda etken kendi adıma konuşacak olursam müteahhit daha fazla para kazanmak uğruna otopark cezası ödemeyi göze alarak en alt katı dükkan yapmış otopark imkanım olsaydı kesinlikle elektrik arabayı tercih ederdim
Ayni araclara baktım elektirikli Mini Countryman 1904 liraya kafama yatmıştı ama 1-2 ay beklemek istemedim. 2 el 30 binde tam donanım austral aldım işyerinde kullanılmak üzere. 1750 civarı fiyata 2024 sıfıra yakin dolu arac bulabilirsiniz.
Üstteki arkadaş aklınca dalga geçmiş fiyatlarla. 1.0 eco tsi 150 hp ne ya.
Arkadaşlar dünkü mesajımda grandland alamama sürecimi yazmıştım 😊
Fiyatlar biliyorsunuz 1550 civarlarından şu anda 1650 civarlarına hatta 1700 lere doğru gidiyor
Bu durumda naçizane tavsiyem şudur
Ocaktan sonra grandland yeni kasası ve yeni iç dizaynı ile gelecek Cam tavan yine olmayacak ve kendi düşünceme göre 3008 den yine bir tık aşağı fiyatlanacak Yeni gelecek kasa ile şu anki kasanın özellikle iç dizayn olarak uzaktan yakından alakası yok Ayrıca yeni kasa ile 1.2 puretech yerine 1.2 hybrit motor ve doğal olarak yağ içinde çalışan triger kayışı yerine zincir gelecek
Yeni kasa grandland tahminimce 1750 1850 gibi fiyatlanacak Dolayısıyla yeni kasayı incelemeden eski kasaya 1700 lü fiyatları vermeyin diye naçizane bir tavsiyede bulunuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X