< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16701. sayfa)

-
-
Australe baktımn sadece espirit alpine gösteriyor.Evolution görünmüyor.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam işte,standart togg mtv si 3008 in.15 bin 2025 için
Yani karşılaştırma yaparken aynı yıl mtv si verilmeli
Birini 2024 verirken diğerini 2025 vermek.
Seneye 15 bin civarı olur.Diğeri 7 bin küsür.
tamamen aynı durumdayım sizle bi ara kuga almayı düşünmüştüm ondada motor sorunlu falan dediler vazgeçtim, yeni yılı bekleyeceğim artık zaten ne kaldı
yeni formentor vz düşündüm kör nokta yok, 360 kamera yok, kaput izalatörü yok, kaput amortisörü yok. 2.2m fiyatı var hakkı 1.5 asla almam.
tiguan içini beğenmedim.
cupra terramar olabilir beğendim o fiyatı asla vermem 3m falan söyleniyor. Ki o kadar bi param da yok.
Qasqai tipi güzel değil.
3008 - c5 1.2 motor asla almam bozuk motoru var.
Model yükseltemiyorum istediğim gibi araba bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayi?
-
Nasıl kusurlu araç hocam biraz açar mısınız konuyu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 bin daha pazarlik payi var gibi. sw nin tutulmamasindan dolayi f/p bir arac ama yine ayni nedenden ikinci elde deger kaybi oluyor
Bayonu eşime almıştım. Bu kadar rezil ses yalıtımsız süspansiyonsuz araç olmaz. Geçen hafta sattık. Alacağınız aracı mutlaka bozuk yolda test ediniz. Bayon dışı seni yakar içi beni yakar.
Mini countryman sürüş testi yapsaydınız beklemeye değerdi:)
Taigo için 1440 gibi bir fiyat aldım metalik renk ve acc li.İyi mi sizce ,pek arabalardan anlamam.İlk sıfır aracım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berbat hocam
Bir de nickinizden dolayı not olarak ekliyorum en pahalı arabaları Ankara bayileri satıyor farklı yerlere de sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 18 Aralık 2024; 7:18:35 >
Geçen ay 1300 e satıldı. Fiyat yüksek.
Hocam 1.2 3008 allure şuan 1950 civarında olsada donanım olarak bomboş.Mevcut Grandland gs paket ise nerdeyse gt donanımına yakın dolulukta.3008 Gt de şuan 2.5 mn seviyesinde.Yeni grandlandın şuanki gs donanımlı versiyonunun 2.2-2.3 mn seviyesine konumlanacağını düşünüyorum.
Şubat ayında bu arkadaş ile görüşürüz. Onu bağlayacak. Herkesi bağlar:)
-
Geçen ay 1380 e verdiler. Alan var diye doğuş zam yapmış diğer bayilerde de aynı rakam
Hayırdır hıcam gene ne yaptım?
Teşekkürler, haftaya bekliyoruz inşallah. Kredi kampanyası yok maalesef, liste fiyatı üzerinden satıyorlar.
-
Hocam, aracın motorundan piline, elektonik sistemine, güvenlk önlemlerine kadar herşey aynı. Açıkcası koltuk deri olmuş kumaş olmuş, ambiyans aydınlatması olmuş olmamış benin için farketmiyor. Bunlar benim için ekstra donanım, malzeme kalitesi değil. 2023 tiguan life aracımdan sonra kia ev3 elegance paket oldukça donanımlı ve yeterli , kıyaslama yapmam gerekirse.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X