bir bayide yazı asmışlardı, kdv montaj dahil 20bin. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16699. sayfa)
-
-
Orijinal gibi değil , 3008 de taktıranlar çok şikayet ediyorlardı . -
general bugun kapalıydı kaldı 12 :))
-
Polo 1.0 Impression liste fiyatı 1.404 tl, indirimli fiyatı 950 bin tl. -
1.825.000 e sıfır bulduysanız bence alınır. Alternatif 408 gt olabilir.(ben 3 silindir ve 1,2 motor yüzünden tercih etmedim) Tuscon comfort olabilir.(donanım olarak tatmin etmeyebilir) Corolla cross biraz makyaj yapsaydı tercih edilebilirdi, ban eski tasarım gibi geldiği için tercih etmedim. Kia xceed elegance plus bakılabilir ama ikinci el nolur bilnmiyor.
Ben de aynı yoldan geçip qq tercih etmiştim.
-
Ana fikir şu sanırım, hemen koşun bayilerin elinde kalan arabaları kapışın. sonra onlar da iyice fiyatları yükseltsin siz yine de almaya devam edin. Avrupalı'nın almadıklarını da siz alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcarisma1995 -- 15 Aralık 2024; 22:19:10 > -
Evimize artık ihtiyaç olduğu için, mevcut arabamızı (2015 Passat) satıp büyük bir araba almak yerine ikinci bir araba alma fikri ile son iki hafta baya bayi gezdim dolaştım
Skoda Kodiaq görseli tasarımı ve özellikle genişliği ile lansmanı yapıldığından beri bekledim ama maalesef fiyat o araba için çok yüksek geldi. 4 çeker değil, motor gücü daha yüksek olabilirdi. Superb sedan güzel fiyat yüksek sunroof yok
Elektrikliye şimdilik biraz sabret noktasındayım, çünkü temelde Evde ac şarj imkanım yok, ix1 kafamı biraz çeldi ama şu kendi çalışanlarına veya filoya verilen fiyattan alabilseydim o zaman olurdu, al sat yapanlardan İkinci el almak istemedim, EQB ve Q4 için de elektriklide o fiyata çıkmak istemedim, mini countryman güzel fiyat ama ix1 ile aynı motor ve şase altyapısına sahip olsa ve aynı fabrikada üretilse dahi içine binince tasarım hitap etmedi
Togg kalitesi çok iyi bence ama yazılıp çizilen sorunlar ve ısı pompası ile elendi,
Tesla olabilirdi ama evdekileri iç tasarım mutlu etmedi, çok geniş bagaj iyi, tesla juniper gelince ki yorumlar içinde güzel değişikliği olacağı kalitenin artacağı fikirleri ile değişebilir
KGM torres, elektirkli evx gelmesinden de çok çok önce takip ettiğim güzel araç, içi evx de çok daha güzel, çok beğeniyorum araçlarını, evx elektirkli menzili ve fiyatı çok güzel, Byd blade batarya olması iyi, sunulan garanti piyasada yok, ömür boyu gibi, ama marka bilinirliği 3-4 sene sonraki durum soru işareti, benzinlinin ise yıllık kullanımımız için uygun tüketim verileri sunmaması ile elendi, Ankara’da o kadar çok evx görüyorum ki hala aklımdadır kendisi ayrıca not edeyim, sunduğu geniş hacim ve tok duruş ile çok başarılı, çeliği ve üretim metodolojisi ile öne çıkarılıyor
VW Tiguan tamam ama araba motor olarak verimli de olsa beğensem de Kodiaq taki gidi eski 150 bg formunda ilave güç olmalıydı, o fiyata biraz daha verip Kodiaq a yönelirdim, araba güzel birçok arabadan bence kaliteli de olsa Passat odaklılığımdan belki de ama Passat kalitesinde de değil, D sınıfı farkı, Mevcut bir passatçı ve Sadık VW müşteri olarak tiguna göre passatı beğendim,
O zaman tamam, station wagon passata yönelip o fiyatı da vereyim ama bu sefer ikinci elde kayıp olacak, artık 8-10 yıl aynı araca binmek istemiyorum, ayrıca arabalarda çok hızlı gelişim olmaya başladı, bir iki yıl içinde işler değişirse arabayı değiştirebilir olmalıyım, id7 yi de beklemek istemedim artık,
tiguan elegance daha uygun fiyat olsaydı ona dönebilirdim, ama fiyat farkı rakip arabalar ile kıyasla kazanacaklarıma göre çok geldi, VW servis fiyatları yüksek olsa da neredeyse 10 yıldır gidiyorum, genel olarak memnunum, özellikle servis ağından
Citroen fiyatlar iyi ama genel ürünlerinde kasa değişiklikleri olacağı için eledim, c5a güzel ama dizel var olmaz, c4x fiyat güzel ama kasa değişecek
Opel grandland fiyat iyi ama kasa değişecek yine 1.2 motor, oturaklı duruşu var, eski bir opelci olarak psa ya geçse de opeli servisleri hariç severim
Peugeot en çok gelip gittim marka bu oldu çünkü yıllardır bir 5008 kullanma hevesim vardı, 3008 ve 5008 1.2 130 bg gt pahalı, özelikler iyi, yeni çıkan elektrikli Peugeotlar bende sorular getirecekti o da olmazdı, elektriklilerin fiyatı bir alengir yaparsa rekabetçi
408 şu an bence f/p olarak en iyi araçlardan, 1.2 motorda sorun var deseler de düzenli ve zamanında yetkili servise gittiğim için bence sıkıntı olmaz, EAT8 şanzıman var 3008/5008e göre, 3008e göre fiyat uygun özellikler hemen hemen aynı, son karar aşamasında bir daha son kez 408e baktım (araç alışımda ilk hedefim olarak 408 ile yola çıkmıştım) ve onu da eledim
Renault’a bakmadım, rafale güzel görünüyor, austral motor ve tasarım olarak bence başarılı ama sürekli model isim değiştirmesi ve geçmişten gelen kalite piyasada tutulurlulk ön yargım devamı sebebi ile eledim
Mercedes c200 all terrain düşündüm, C kasa olsa ve dar olsa da bence çok güzel 4 çeker motor gücü çok iyi, fazla yakıyor, ama o fiyata şu dönemde araba almak istemedim ikinci elleri de yüksek
BMWde 3 serisinde çok güzel kampanya var, bir üst donanım M sport kalmış ellerinde ama araç dar ve artık SUV olsun isteğime cevap vermedi, kalite çok güzel fark ediliyor her detayında
Nissan, yakınızdaki Ankara bayileri kapatılıyor, otomole devremiş Ankara’da, önceden biliyorum arabayı ancak nissan hakkında basında iflas vs haberleri sonrası onu da eledim, güncel QQ güzel ama onun yerine azıcık büyük olsun deyip xtraile gitsem ki onu çok beğeniyorum ilk geldiğinden beri, xtrail fiyatı alternatifleri varken yüksek, QQ olabilirdi evdekilerin önyargısından eledim
Ford kuga Stline x donanımını almadıkça beni mutlu etmezdi, fiyat olarak fena olmasa da bence Türkiye’de ikinci el sıkıntılı, değeri bilinmiyor, aracı beğeniyorum, motor güçlü yakıt fazla olabilir, phev versiyonu bizde maalesef yok, motorda sıkıntı yaşayanlar da olmuş
DS marka bilinirliği olmasa da bence çok kaliteli, alışa geldik tasarım çizgisi dışında denemeleri var, mesela cam açma buton yerleri, renk kartelası çok güzel, ds4 fiyat çok güzel, motor Peugeot ile aynı 1.2 130 bg, bi 150 by olsaydı bari, ds7 phev çok güzel beni çok mutlu ederdi özellikle bg ile ama o fiyat maalesef yüksek, ds ikinci elde değer kaybı çok
Cherry yakıt tüketimi sebebi ile elendi, PHEV araçları henüz gelmedi, araçları bence tasarım olarak güzel ama kalite fena değil diyebilirim, uzun dönemde yıpranma ile ilgili yorumları var
Jaecoo araç dıştan etkileyici içten çok albenili ama motor, motor gücü ve yakıt tüketimi ile elendi hibrit versiyonları gelse değelendirilebilir
Cupra terramar fiyat olarak rekabet durumunda değil, genişlik ve marka için tiguna kayılır, çocuksuz ya da hadi tek çocuk veya bekar olsam olabilirdi, cupra markası bakalım Ds gibi mi olacak, yoksa seattan sonra alıp yürüyecek mi
Honda crv pahalı, hrv dışı güzel ama içi malesef çekmedi, tasarım geri kalmış, fiyat sunduklarına göre rekabetçi değil
Toyota corolla crossa son anda Byd bakarken bayi içinden geçtiğiniz için baktık, 3 sene önce olsa belki olurdu ama bugün elendi
Hyundai tucsonu ix35 ten beri oldum olası sevmişimdir, ix35e göre kaliteyi çok arttırdılar ama hibrit almadığınız sürece yıllık tüketim çok ise yakıt üzer, arabayı beğeniyorum, en alt donanımı iyi fiyatlı ancak bu donanım beklentimi karşılamaz üst donanımlar da bu fiyat skalasında diğer markalar ile soru işareti oldu, santa fe harika, tam bir Amerikan geniş suç arabası olmuş, ama o fiyata pahalı, yakıtı, bg gücü ve hibrit olması çok iyi
Kia Türkiye’de hak ettiği halde yeteri kadar değer görmese de, sportage ın 2025 yenisi gelmiş olsaydı mutlaka gider bakardım, Kore konfigürasyonu (özellikle uzun bagajı büyük) buraya gelmiyor malesef, sorento da santa fe ile aynı kıstaslar ile elendi
MGye bakma fırsatım olmadı, HS PHEV tek bakacağım araç olurdu, benzin motoru byd den iyi ve turbo olsa da batarya teknolojisi yüzünden eledim, dıştan Byd ile rekabet eder güzellikte
Subaru sevdiğim bir marka lakin fiyatlar rekabetçi değil
Volvo da benzer şekilde araçlar güzel, kaliteli sağllamlık hissini veriyor, dönüp baktırıyor, v60, v90, xc60, xc90 fiyatları belirlediğim fiyat aralığı üstündeydi, ikinci el de istemedim, 40 serileri de küçük geldi
BYD, özellikle ilk geldiği fiyata almadığıma memnunum, mevcut müşteriler mağdur oldu, 3-4 senedir elektrikler çıkmaya başladığından beridir de hep bir plug in hibrit olsa da iyi fiyata alsam derdim,
ByD seal u çıkmadan çok önce takip etmeye başladım, ilk geldiğinde elim çok gitti gidip almaya ama doğru düzgün Türkiye’ye gelen araç hakkında bir bilgi yoktu, benzin motoru en başından beri soru işareti, ülkelere göre sanki farklı opsiyonlar sunuyorlar, çinli olması ön yargımı da kıracaktım lakin araç hakında genel soru işaretleri son dönem araç arayışımda baştan bydyi eletmişti listeden,
Gezdim dolaştım onlarca marka model baktım. Tabiki de ihtiyaca, fiyata, arabanın size sunduğu imkanlara, sorunsuzluğuna servis vs ağına, marka bilinirliğine, bir çok açıdan kişisel olarak kusur bulunabilir,
Uzun süredir araçları takip etsem de, uzun yıllar sonra evin ikinci arabası olacağı için çok fazla para vermeyelim, gelişen araba sektöründe istediğimiz zaman değişiklik yapabilelim istiyordum, BYD markası açısından da globalde büyüme ile de riskin az olacağını değerlendirdim, en başta silsem de kararımın son aşamasında yine bir Byd ye bakayım diyerek erken bir saatte gittim, orasını burasını kurcaladım, inceledim,
Bazı yerlerde malzeme kalitesini beğenmedim, teşhir aracında deri kumaş sünmüş buruş buruş olmuş, test aracı yok, iOS kablosuz CarPlay yoktu gelmiş, garanti 6 yıl 150.000 km, batarya 8 yıl 200.000 km olması harika, servis ile ilgi hala tam tatmin değilim, bakımı yıllık veya 15.000kmde bir 5.800 tl, teknolojik özellikler iyi, arkada klima derecesi bağımsız ayarlanamıyor sanırım, app üstünden birçok özellik kontrol edilebilecek, hat için vodafone ile anlaşılmış, BTK onayı bekleniyormuş, şarj portundan 220 cihazlarımızı şarj etmek çok ihtiyacımız olmasa da güzel vs derken donanım açısından tatmin etti, yazılımı kullanınca anlayacağız,
Kararımın son aşamasında çok yerli yabancı video izledim, araç kesinlikle ses getirmiş, çoluk çocuk son bir kez Peugeot a gidip bakıp, sonra dönüp BYD SEAL U DM I inceleyip siparişimizi verdik, bayi ana baba günü sanki kurban pazarı, satış temsilcisi peşinden koşuyorsun, temsilciyi ortaya alanlar, ayrı ayrı soru üstüne soru soranlar, bir koçan sipariş emri ile gezen bir temsilci bulup adınızı yazdırabiliyorsınuz,
Renk konusunda en çok gri satılıyormuş, web sayfası çok kötü, örneğin kum grisi seçeneğini görmek için model sayfasından değil de fiyat listesi sayfasından erişebiliyorsunuz, iki renk opsiyonu istedik, öncelik gri sonra beyaz, mavinin canlısını da gördük, kum bejini göremedik,
içi kesinlikle siyah olacak, siyah-taba karışımı olmasın istedik, tavan bej opsiyonu olmaması kötüymüş hepsi siyah geliyor,
Geçen hafta şubat teslim diyorlardı, şimdi ocak teslim ok dediler, yılbaşı beklenen ötv artışı olursa inşallah fiyatları arttırmazlar, araç 2024 model olacak, kapora da 100.000e düşmüş iyi oldu, aracın yüksek güçlü benzin motorlu şu an bize gelmeyen modelinin geliş tarihi ve gelip gelmeyeceği belli değilmiş, gelirse fiyat artabilir, donanım açısından bir gol sadece bu motor açısından yenilebilir,
Allah utandırmasın hayırlısı ile aracımızı bekliyoruz,
Uzun zamandır bu sayfayı takip ederim, bilgi içerikli girdi yapan herkese teşekkürler,
herkesin şartları ve tercihleri farklı olabilir, herkesin seçimi ile mutlu olması dileklerimle
-
Skypack mi -
hocam e-3008 allure çok mantıklı fakat 360 kamera olmayan modele çekingen bakıyorum şahsen o paraları çıktıktan sonra. yanılıyorumdur inşallah yok demişlerdi. e-2008 allurede bile vardı. yoksa büyük kapasite pil ile her türlü e-3008 mantıklı. Sadece ioniq 6'yı cazip kılan 800w hızlı şarj. uzun yolda çok kısa sürede hızlıca şarj olup devam etmesi yoluna. bide sportif görünümü(seveni olursa dışarından şık).
Büyük pil kapasite olayını ben pek önemsemiyorum şahsen önemli olan hızlı volt mimarisi. 10-15dkda şarj olup devam edilmesi. lakin 3008 çok heybetli maşallah yakından içeriden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 15 Aralık 2024; 22:36:10 > -
Evet hocam 120 bin kredi 400 bin kadar kredi kartı çok fazla nakit vermeyeceğim dizelden sonra benzin beni biraz yoracak gibi ama 2 kez test sürüşü yaptım araç hoşuma gitti. Servisleri nasıl bilmiyorum.
-
O deri koltuklar çok kötü yapışıp kalıyorsun haraket bile edemedim koltukta
-
e-2008 e ben bayide taktırmıştım hocam ayak sensörlü gayet kullanışlıydı. 17 18 civarı idi. orta hızda kapanıyordu tepkimesi iyiydi. paranız varsa olabilir üzmicekse sizi.
-
Adamların ellerinde 3, 5 tane kalmıştır. Devamı da gelemeyecek. Max karla satalım diyorlar. Alan çıkar ne de olsa.
-
Hayırlı olsun ne kadara mal olacak -
Hayirli olsun üstadım, uzun uzun detayli aciklayici düşünceleriniz icin tesekkur ederiz.
-
Kart faizini sayarsam sanırım herşey dahil 2.000 civarı kredili kalanı nakit olursa 1872 gibi biter kredi komisyonu vs
-
Keske 2-3 ay daha sabredip vw yeni suv araci tayron u bekleseydin -
1.5 tsi imp golf fiyat alan var mı 1260 kampanyaları devam ediyor mu?
-
Yazınızı sabırla okudum birçok markayı eleme nedenlerinizi yazmışsınız saygı duyarım ancak o kadar kriterden sonra henüz yeni ayak basmış piyasadaki yeri henüz bilinmeyen bir firmayı tercih etmenizi anlayamadım hayırlısı olsun -
C4 veya c4x düşünenler için yazıyorum: araç kasa değiştirmiyor. Makyajla beraber ön tasarım ve sadece c4te arka far grubu ve içerideki kadran( eski kadran 5 inch yenisi 7 inch olacak) değişecek sadece. Burda bilip bilmeden c4 kasa değiştiriyor diyenlere aldanmayın...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X