Saçma değil bence. O paralara o donanımda fazla seçenek yok. Makyajlı kasada güvenlik donanımı standart o yüzden style almak daha mantıklı geliyor bana ama elite da alinabilir. 1170binlere style bayon alternatifi pek yok ama 1350binlere farklı seçenekler de bulunabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16702. sayfa)
-
-
rafaele ve 5008 satış rekoru filan mı kırıyor ? ikisi de tutmadı gibi
-
Alpinede kredi kampanyası var mı acaba biliyor musunuz bir de son fiyat ne diyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C4X yakın fiyatlarda sanırım baktınız mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar.Ankara bayilerinden Hyundai Bayon style için fiyat alan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar golf manuel impression için fiyat alan oldu mu var mıymış bayilerde
Hocam vw stoğu öğrenmek istiyorsan aşağıdaki linke gir oradan mt ye hangi model hangi donanım istediğini söyle ellerinde varsa sana bayi listesi atsın sende bayilerle konuş buradan uğraşama.
-
clio esprit alpine gelir. 1 hafta önce bayrampaşa acar 1225 demişti son fiyat için. bayileri arayınız
-
Maltepe Hunko ve Mersin Hyundai. Biz Mersinden aldık
-
Az önce yaklaşık 7-8 bayiyi aradım hiçbirinde alpine yok. Bir tanesi 1235 e turuncu var dedi onun da rengini istemedim
evet bana da ay sonuna doğru gelecek denmişti, siyah renkti sanırım. alpine bulmak zor. yeni yıla sarkma ihtimali yüksek. aslında turuncu çok cırtlak durmuyor, metalik gibi ama kişisel zevkinizdir bir şey diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 16 Aralık 2024; 11:57:0 > -
Merhaba, c4x için güncel fiyat alan var mıdır? Kredi kampanyası sıfır faiz vs var mı ? Teşekkürler.
Hangi bayi veriyor dün akşam aradım sadece siyah var o da 1.290dedi fabia için
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160235528
Esenler Avek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axolotl86 -- 16 Aralık 2024; 12:7:4 >
Fabia vs de var da hocam
mesela c4 1350 lere gelmiyor kredi çekmek gerekiyor o zaman fiyat değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Liste fiyatı üzerinden kredi kullandırıyorlar..
1530 üzerinden sıfır faizli 250bin.
Ama nakit 1340 civarında..
Muhteşem bir kredi teklifi :)
@Bkrltnn adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Alıntı
metni:Merhaba, c4x için güncel fiyat alan var mıdır? Kredi kampanyası sıfır faiz vs var mı ? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCelik_ -- 16 Aralık 2024; 12:30:23 > -
Polo life paket için hiçbir bayi 1.300 altına vermiyor malesef. Zam gelmiş yine
Geçenlerde Renault bayide bir beyefendi geldi, Clio baktılar baya beğendiler. ST'ye 3 silindir mi bu diye sordular, evet cevabını alınca hemen çıktılar. Ne diyelim buna 😄
Zaten 1300dü
-
ben kapora verdim Hocam 1640 dan 10 gün önce.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X