< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16704. sayfa)
-
-
1.3 civarlarına Edition Astra alır geçerdim kredi kampanyası da olması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözüldü zaten
-
2008 gt ne fiyat veriyor bayiiler arkadaslar kredili?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, peugout sançelik bursa bayisi ile 6 aralıkta 408 allure paket için görüşme yaptım. Kapora göndermem halinde ocak ayının 2. Haftasına kadar aracı bulup teslim edeceklerini söylediler kapora atmam durumunda ,kaporayı gönderdim .başka bayileri aramadım artık nasıl olsa aracım gelecek diye .bugün aradılar, aracınızı bulamayabiliriz dediler .Koca peugot ne hale gelmiş ,yaşadığım mağduriyet ayrı bir durum, bu saatten sonra o fiyata ben nereden araç bulacağım ,bayilerde yıl sonu kampanyasından dolayı araç kalmadı zaten ,var mı başka bu bayii ile sorun yaşayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödülü dayanıklılıktan vermiyorlar yanlız konuyu sapıtmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1700
Kredi kullanınca fiyat arttırıyorlar mı ? Yoksa verdikleri bu fiyattan mı kredi kullandırıyorlar ?
-
siz imzalamadan kredi filan yapmazlar zate, cayarsanız kapora iade edilir üstadım ama süreci hızlandırmak için biraz zorlamanız gerekebilir, yoksa en az 7 gün bekletirler.
-
Fiyat ne kadardi ve ne kadar kapora gondermistiniz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Bursa 1560 fiyattan krediyi kaç orandan kullandırıyor?
40 bin tl oynuyor kredilide.
-
Düz mü, Dsg mi?
Citroen c4x shine 1320,
c4 shine 1350
Peugeot 2008 allure 1530. İstanbul bayileri.
Pazarlıksız fiyatlar daha da zorlanabilir yüz yüze
408 Allure arıyorum ancak bulamadım.
Peugeot Öztek Adana - Telefonu açmıyorlar, geri dönüş de yapılmadı.
Peugeot Mar İstanbul - Allure yok. 2025'in son çarşambası gibisinden konuştu.
Peugeot Çetaş İzmit - Araç yok. Satış yok.
Peugeot Arkas İzmir - Araç yok, Ocak 2-3 gibi stok belli olacak fiyat belli değil. Son verilen araçların fiyatlarını paylaşmak istemedi.
Peugeot Demir Otomotiv Samsun - Allure için 1.830 kredili, 1730 peşin dedi. Kafayı yemiş heralde bunlar. GT parası istiyorlar. Samsun'dan ne zaman fiyat alsam böyle saçma sapan bir fiyat veriliyor. Bayi, marka farketmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 16 Aralık 2024; 15:22:46 > -
Fiyat ne dediler hocam
arkadaşlar, şuan Gaziantep'te kar yağıyor ve bayii bana aracı yazlık lastiklerle teslim etmek istiyor. Bu durum normal midir? 4 mevsim ya da kışlık lastik olması gerekmiyor mu? Sadece bana mı garip geldi bu durum? Yoksa bu normal mi?
-
Hocam zaten arkadaş 1.2 Puretech sahibi, belli olmuyor mu?
Normal hocam, markalar yazlık lastikleri aracı teslim ederler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X